- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
Ahah haa. Çok iyiymiş...Bir tanıdığım bosanma davasına eşi beyaz pantolon giymesini istemediği için beyaz pantolon giyip gitmişti o geldi aklıma
Çok zor bi süreçti en son kactim geldim annemin yanina. Baska sehirde oturuyorum zaten. Hemen koruma karari cikarttim yanima yaklasamadi. Ardından Dava sürecine girdik. Cok kavgalar yaşandı aileler arasinda iftiraya uğraşım baska bi adamla kacti dye ama hep sustum kendimi bu dava gunune sakladım. En sonunda ciddiyetimi gorunce tamam bosanalim dedi. Mahkemede bir sürprizle karşılaşır miyim bilmiyorum ama bi kaç haftaya bitecek gibi görünüyor. Bundan sonra biraz terapi biraz destek toparlanacagim insallahYa ben eski konularinizida okudumda merak ettim nasil karar verdiniz davayi nasil actiniz esiniz ne yapti falan bi yazin merakta kaldim gerçekten:))
Davul zurnayla gidicem :))Gelinlik giyin bence
Bugün güzel bir siyah kalem etek beyaz krem sik bir bluz ve siyah topuklu ayakkabi birkac altin renginde taki aldim kıyafetini ayarladim çok sukur. Umarim biterse kurtulurum bu istenGüçlü durayim derken komik goruneceksiniz..
Bende bugun alisverisimi yaptim hep istedigim bi ayakkabi vardi almıyordu bende onu aldim siyah bir topuklu ayakkabi :)))Bir tanıdığım bosanma davasına eşi beyaz pantolon giymesini istemediği için beyaz pantolon giyip gitmişti o geldi aklıma
Hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç kimse boşanmak için evlenmiyor neticede. Hayatınızda mutluluklar.Bugün güzel bir siyah kalem etek beyaz krem sik bir bluz ve siyah topuklu ayakkabi birkac altin renginde taki aldim kıyafetini ayarladim çok sukur. Umarim biterse kurtulurum bu isten
Şaka bir yana elbiseyi çok beğendim ..bende olsam o gün böyle şık giyinirdim milat gününüz neticede :)Davul zurnayla gidicem :))
Su var benm kıyafetlerin cantalarim ayakkabilarim herseyim evimde kaldi mecbur biseyler almak zorundaydım kendimeBu ciddi bir soru mu?
Siz cidden boşanma davası için alışveriş mi yaptınız?
Su var benm kıyafetlerin cantalarim ayakkabilarim herseyim evimde kaldi mecbur biseyler almak zorundaydım kendime
Su var benm kıyafetlerin cantalarim ayakkabilarim herseyim evimde kaldi mecbur biseyler almak zorundaydım kendime
Bugün güzel bir siyah kalem etek beyaz krem sik bir bluz ve siyah topuklu ayakkabi birkac altin renginde taki aldim kıyafetini ayarladim çok sukur. Umarim biterse kurtulurum bu isten
Yok bi kaç parca bisey alabildim sadeceVermedi mi eşyalarınızı? Neyse ki kurtuluyormuşsunuz, allah hep mutlu etsin.
Umarım ikimizde kurtuluruzSeni çok iyi anlıyorum . Çekişmeli olan ilk davamız görülecek (keşke son olsa) bende ara ara düşünüyorum ne giysem diye
halbukı sormuşsunuz.ne saçamlık ne komıklık kalmışkızlar olmaz onun yerine şu olur demeniz yeterli. Hic mahkeme ortami gormedim bilmem o sebeple bilmiyorum. Daha sakin bi üslupla yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?