Davayı ben actim. Ama sadece o gun cok guzel sik olmak istedim. Hani siyah bi elbise bi topuklu uygun olur dedim ama bilemedim. Evet kutlamada yapacağız insallah:)+1 daha
Siz duruşmaları ne sanıyorsunuz ki? Amerikan mahkemelerinde jüri karşısına filan mı çıkacaksınızBoşanmayı eşiniz istedi sanırım. Bi elbiseyle pişman olmasını beklemek çok çocukça. Salın gitsin bu elbiseleri duruşma sonrası kutlama yapacaksanız orda giyinin. Yolunuz açık olsun
hayır tabiki vazgeçmek dye bir dusuncem yok sadece o gün ben kazanicam ve özel bi gün benim için. Ben daha önce hic mahneye falan gitmedim sadece begendim elbiseyi acaba olur mu dye sizlere sormak istedimKaybettiğin kadına dön bir bak istedim mi?sizi bu kıyafetle görüp pişman olup boşanmaktan vazgeçmesini falan mı istiyorsunuz ?boşanma davası için fazla abartılı güzel olayım derken komik duruma düşmeyin.
yani ilk kıyafetin altina güzel bi ayakkabi diye dusundum. Bilmiyorum daha önce hic boyle bisey yasamadim mahkeme falan. Zaten bilmedigim icin tavsiye almak istedim ya :)Cidden bunlari mi sectiniz..?
Tabiki önem veririm ben bu mahkeme gunune kadar neler yasadim ben hala ayaktayim cok sukur. Benim istediğim o gün guzel ayaklarının üstünde duran kadini hiç görememiş birine gostermekAyrica davaniz varken kafanizi nasil gorundugunuze neden yoruyorsunuz?Madem yoruyorsunuz neden ayrilma karari aldiniz,konuyu detayli bilmiyorum ama illaki eşinizden intikam alacaksaniz yöntem ve zaman doğru degil .Kendinize ve bundan sonraki hayatinizi nasil gecireceginize,cocuklariniz varsa onlarin psikolojisine odaklansaniz daha iyi olur.
Ben aslinda ilk kiyafeti begendim sadece duz bi elbise dedim ama olmadi sanirimBu elbiseye hakim hos bakmaz. Ustune guzel bir ceket al. Durusma bitince ceketi cikarir onunden oyle gecersin ex kisisinin..
hayır tabiki vazgeçmek dye bir dusuncem yok sadece o gün ben kazanicam ve özel bi gün benim için. Ben daha önce hic mahneye falan gitmedim sadece begendim elbiseyi acaba olur mu dye sizlere sormak istedim
Kıyafet abiye kumas degil o sebeple bi seçenek olarak dusundumÖncelikle hakkınız da hayırlısı olsun inşiallah bundan sonraki hayatınız da mutlu olursunuz.
Elbise fikrine gelcek olursak. Bu ikisi aynı elbise mi farklı mı?
Şık olmak istemenizi,düşüncenizi anlarım ama. Her yerin bi adabı var derler ya. Mahkeme gibi ciddi bi kurum için çok abartılı kıyafetler. 1cisi olabilir belki ama. 2cisi çok abartı.
Güzel giyinmek ve özenmek tabiki olması gereken. Abiye olmadan da şık ve bakımlı olabilirsiniz.
Arkadaşın dediği gibi bir ceket uydurabilirsin.Ben aslinda ilk kiyafeti begendim sadece duz bi elbise dedim ama olmadi sanirim
Kumaş abiye degil penye bir elbiseŞaka mı ? Düğüne mi gidiyorsunuz adliyeye mi ? Kendinize güldürmeyin...
tesekkur ederim:)Anladım o halde daha önce mahkemeye gitmiş ve boşanmış bir insan olarak tavsiyem daha abartısız ve şık bir kıyafet tercih etmen kalem etek stiletto ve şık bir bluz olabilir.Nasıl giyiyindiğimiz önemli tabi ama sağlam bir duruşumuz olması daha önemli hakkınızda hayırlısı olsun.
cok kabasiniz olmaz deyip gecin nedir bu üslup. Bilseydim sormazdik heralde. Bu ayri bir psikoloji yüzleşme gunu elbette herseyi hesap edip ona gore gidecegimEğer bu elbiseyle giderseniz hakim de sonuçta bir insan ve aynı kültürden olduğumuza göre “ hımm demek evlilik içinde de hiçbir zaman nerede nasıl davranacağını bilmeyen bi kadın gibi davrandı” diye düşünür, dolayısıyla yaz kızım,bu çok hoş hanıma eksi bir
İntikam duygusu akli melekelerinizin önüne geçti zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?