Boşanma davası icin kiyafet seçiyoruz

Yokyaa

Acı yok raki
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
269
93
98
32
selam arkadaslar. Öncelikle hepinize çok çok tesekkur ederim çok konu actim ve bana hep destek oldunuz sıkıntılarımi , derdimi paylaşıp yol gosterdiniz. Simdi kurtulma vakti geldi boşanma davamiz var. Simdi uzun uzun olanlari yazip boşanma sebebi bu diye sizlerin basini ağrıtmak istemiyorum zaten yeniden hatırlamakta istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Simdi bu boşanma davasında kaybettiğini kadina dön bi bak istedim yapmak istiyorumiki elbiseyi begendim uygun olur mu sade mi olur abartmismi olurum bilemedim sadece ama cok sik olmak istiyorum. Onerilerinizide bekliyorum. Sizleri kocaman öpüyorum

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20180825-222119.webp
    Ekran görüntüleri_20180825-222119.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 1.749
  • Ekran görüntüleri_20180820-225151.webp
    Ekran görüntüleri_20180820-225151.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 1.815
selam arkadaslar. Öncelikle hepinize çok çok tesekkur ederim çok konu actim ve bana hep destek oldunuz sıkıntılarımi , derdimi paylaşıp yol gosterdiniz. Simdi kurtulma vakti geldi boşanma davamiz var. Simdi uzun uzun olanlari yazip boşanma sebebi bu diye sizlerin basini ağrıtmak istemiyorum zaten yeniden hatırlamakta istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Simdi bu boşanma davasında kaybettiğini kadina dön bi bak istedim yapmak istiyorumiki elbiseyi begendim uygun olur mu sade mi olur abartmismi olurum bilemedim sadece ama cok sik olmak istiyorum. Onerilerinizide bekliyorum. Sizleri kocaman öpüyorum
Cidden bunlari mi sectiniz..?

Ayrica davaniz varken kafanizi nasil gorundugunuze neden yoruyorsunuz?Madem yoruyorsunuz neden ayrilma karari aldiniz,konuyu detayli bilmiyorum ama illaki eşinizden intikam alacaksaniz yöntem ve zaman doğru degil .Kendinize ve bundan sonraki hayatinizi nasil gecireceginize,cocuklariniz varsa onlarin psikolojisine odaklansaniz daha iyi olur.

Ne olursa olsun hakimin karsisina cikacaksiniz. Ciddi bir ortamda dugune gidiyor gibi olmak bebce yanlis. Yine cok guzel bakimli olabilirsiniz illa abiye gibi olmasina gerek yok ki.

Daha neler . Ben boşanma davamda kumaş pantolonla şık bir bluz giymiştim . Belki faydası olur

Öncelikle hakkınız da hayırlısı olsun inşiallah bundan sonraki hayatınız da mutlu olursunuz.
Elbise fikrine gelcek olursak. Bu ikisi aynı elbise mi farklı mı?
Şık olmak istemenizi,düşüncenizi anlarım ama. Her yerin bi adabı var derler ya. Mahkeme gibi ciddi bi kurum için çok abartılı kıyafetler. 1cisi olabilir belki ama. 2cisi çok abartı.
Güzel giyinmek ve özenmek tabiki olması gereken. Abiye olmadan da şık ve bakımlı olabilirsiniz.

Istedigini giyebilirsin tabi ama madem fikir almak istedin ikiside olmaz bence abartı geldi bu sekilde gitmek elbiseler sade tamamda ne bileyim
Yazlık uçuş ucus elbiseler ya da sık pantolan gömlek vs..

Cidden bunlari mi sectiniz..?
+1 daha
Siz duruşmaları ne sanıyorsunuz ki? Amerikan mahkemelerinde jüri karşısına filan mı çıkacaksınız :işsiz: Boşanmayı eşiniz istedi sanırım. Bi elbiseyle pişman olmasını beklemek çok çocukça. Salın gitsin bu elbiseleri duruşma sonrası kutlama yapacaksanız orda giyinin. Yolunuz açık olsun ;)

Back
X