Boşanma davası açtım ama işler karışık bi bakın:(

Belli ki kendini bilmez bir karakter. Bana normal gelmedi davranışları. Dengesizlik resmen. Sizi ciddiye alsa özür diler arayı bulmaya çalışır. Belki birine arattınız avukat olarak sandı şartı da kabul etti boşanmayı da.. bizim bir tanıdık vardı böyle adam daha dava açıcaz gün alıcaz sanıyomus laylaylom havadayken birer imzayla boşandılar. Hakim boşadım sizi deyince şoke olmus. Ciddiye almamış olayı hiç daha uzar da uzar kız benden boşanmaz diye düşünüyormuş. Anlaşmalı boşandıklarının farkında bile değilmiş. O hesap olacak sizinkide.

Evliligin 1. Yili kavga gurultu anlasmazliklarla gecer bu bi gercek ki her evlilikte boyle olacak diye bir durum soz konusu degildir.
Lakin bazen ana bile dogurdugu evladiyla anlasamazken senin elin ogluyla 1 yil icinde ettigin kavgalar insana az da olsa normal geliyor.
Bizim ulkemizin insanlarinin en buyuk eksigi iletisim..
Iletisim olmadigi icin bu tur kavgalar cogunlukta. Ulke de ki analarin %75i ogullariyla kordonlarini kesemiyor.. bu yuzden iletisimi degil kavgayi dovusu ovup onu karakter edindiriyor...
Esini al karsina konus bir daha bu tarz hareketlerde bulunursa gozunun yasina bakma bosa gitsin.
Ama durun biraz bi soluklanin dinlenin..
Yeni dogmus bir bebek bile anasinin yaninda olmasina ragmen kafayi yiyo aglaya aglaya ana rahmini orada ki o halini ozleyip istiyor.. bu kadar hizli karar verdimci olmayin ya

Bu 3. Bu asamaya gelişim evden ayrıldm iki kez sormadı bile nerdesin die şimdi yine umrunda deil gibi davranıyır sürekli denmez insana dava ac die yani dayanamadım artık bu kadarına

Kendi seçimlerimizin sonucunu imtihanımmış değişmez deyip kabul etmeyelim. Bana da çok dediler daha iyisi gelmez diye şimdiki eşim ilkine bin basar ve tam zıddı karakter. Ben doğru seçim yapmayı çok geç öğrendim yani. Ama öğrenmek ve istemek lazım daha iyisi için...

Çok haklısınız ama şu üzüntime ve B Began ın tarifiyle bağımlılığıma ne yapmalıyım

Çok haklısınız ama şu üzüntime ve B Began ın tarifiyle bağımlılığıma ne yapmalıyım
Öncelikle bir psikiyatrdan destek al.
Eğer ilaca gerek görmezse psikologla devam edersin muhtemelen.
Kendindeki zaafları farket. Kendinde olmayıp da bu adamda olan ne? Bunu bul ve bu açığı kendi içinde kapatmanın çarelerine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…