Boşanma davası açtım ama eşim hiç bişey yok gibi davranıyor.

Yoo. Bence bu bir bahane.
Geri döndün çünkü barışmak istiyorsun.
Ev umrunda olsaydı uzaklaştırma kararı alırdın.
En son dönelime 2 ay oldu zaten bu süreçte ayrıl dön yapmadım bu süreci zaten evdeyken başlattım

En son dönelime 2 ay oldu zaten bu süreçte ayrıl dön yapmadım bu süreci zaten evdeyken başlattım
Hala eşim diyorsun, eşinin yaşattığı rezillikleri unutup bugünkü -kendince- olumlu davranışlardan bir umut çıkarmaya çalışıyorsun.
Pazartesi ilk işin uzaklaştırma çıkartmak olsun.

Kadın evden gitse niye evi bıraktın dersiniz, boşanma davası açmış ya söyleyecek bişi bulamadınız ordan saldırıyorsunuz kadına. Kadının ailesi başka şehirde işi de bu şehirdeymiş gidip otelde mi kalsın. Alla alla sizin probleminiz ne hanımlar çok mu mutsuzsunu. Ne bu sürekli insanlara saldırı

Hala eşim diyorsun, eşinin yaşattığı rezillikleri unutup bugünkü -kendince- olumlu davranışlardan bir umut çıkarmaya çalışıyorsun.
Pazartesi ilk işin uzaklaştırma çıkartmak olsun.
ay burda ismiyle mi hitap edeyim nasıl bahsedeyim anlamadım ki nelere takılıyorsunuz

Valla anlamadım ben mi gideyim otele kalksn kendi gitsin ev arıyorum zaten

Cahil cesareti böyle bir şey herhalde.
Her gün kadınların bu sebeplerden öldürüldüğü bir ülkede boşanma davası açıp aynı evde kalmak?? Pırıl pırıl bir kafa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…