Boşanma davası açtım ama eşim hiç bişey yok gibi davranıyor.

Kirginmelek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
67
-4
34
Daha önceki konularımdan bilen bilir adam her türlü pisliği yaptı en son yaptıgı şeyde dayanamadım herşeye ayrılalım çek git boşanalım git dava aç diyordu tabi kendin yap o da yok.Hakaretine küfürüne dayanamadım açtım davayı.Avukat arayıp şartları söyleyince kabul de etti.Ancak şimdi 2 gün oldu sabah bi uyanıyorum yanıma yatmış,çay verir misin avm ye gidelim mi gibi hç bişey yok gibi davranıyor.Davadan sonra evden çıkmayı düşünüyorum ailem ayrı şehirde ve çalıştıgım için hala burdayım ama neden böyle davranıyor sizce ve ne yapmalıyım?

Ciddiye almamış. Düzelir diye birsey yok gibi davranıyor

Yalnız yaptığın çok delice.
Dengesiz bir ruh hastasıyla aynı evde nasıl kalıyorsun?
Belki bir gece boğacak seni, yediğine içtiğine zehir katacak.
Bu ne rahatlık?
Şaşkınım.

Bu ne rahatlık?
Şaşkınım.
O kadar da katil ruhlu deil die düşünüyorm

Önceki konuna baktım eşin 6 ayda fiziksel şiddet de uygulamış ama sen hâlâ aynı evde kalıyorsun.
Eşin anormal olabilir ama B Began dediği gibi sen de çok normal gözükmüyorsun.
Hangi akla hizmet hala aynı evde kalıyorsun ???

Bu ne rahatlık?
Şaşkınım.
Allah korusun benim de okuyunca aklıma bu geldi. Bir haber okumuştum bununla ilgili.

hep aynı şey yapılıyor merakımdan soruyorum neden hep kadın evden çıkıyor?
bence kadınların erkeklere göre bin kat emeği var evde.

Evet ben de bu mantıkla duruyorm hiç kullanmadıgım eşyalarımı o kullanırken ben dısarda rezil olmuycam

ben önceki konularınızı bilmiyorum ama kadının evden ayrılmasını da mantıksız buluyorum. anladığım kadarıyla şiddet var ve dengesiz bir ruh haline sahip, uzaklaştırma alıp evden cıkması daha mantıklı gibi. bana da barışacaksınız gibi geldi hayırlısı......

Çünkü burası benim de evim çok daha fazla emeğim var dile getirmiş olabilir ama öyle bi hakkı yok
Yoo. Bence bu bir bahane.
Geri döndün çünkü barışmak istiyorsun.
Ev umrunda olsaydı uzaklaştırma kararı alırdın.

hep aynı şey yapılıyor merakımdan soruyorum neden hep kadın evden çıkıyor?
bence kadınların erkeklere göre bin kat emeği var evde.
Bence de.
Yapması gereken uzaklaştırma kararı aldırmaktı. Ama kocasını affetmeye hazır olduğu için bunu yapmadı.

Eğer gerçekten ayrılmayı düşünüyorsam gözüm ne evi ne de başka bir şeyi görür.
Şiddetin her türlüsünü görüp ruh sağlığımdan olacağıma evi terk ederdim.

Sürekli şiddet uygulayan birinin ruh halinin çok da normal olduğunu düşünmüyorum.

Eşiniz en iyi! ihtimalle kararınızdan vazgeçirmeye çalışıyor. Fakat kendisi normal olmadığından diğer ihtimalleri düşünmek bile ürkütücü.

Özel olmayacaksa neden aynı evdesiniz? Daha önce darp raporu da almışsınız. Neden dava açarken eve gelmesini de engellemediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…