- 19 Aralık 2019
- 67
- -4
- 34
-
- Konu Sahibi Kirginmelek
Ciddiye almamış. Düzelir diye birsey yok gibi davranıyorDaha önceki konularımdan bilen bilir adam her türlü pisliği yaptı en son yaptıgı şeyde dayanamadım herşeye ayrılalım çek git boşanalım git dava aç diyordu tabi kendin yap o da yok.Hakaretine küfürüne dayanamadım açtım davayı.Avukat arayıp şartları söyleyince kabul de etti.Ancak şimdi 2 gün oldu sabah bi uyanıyorum yanıma yatmış,çay verir misin avm ye gidelim mi gibi hç bişey yok gibi davranıyor.Davadan sonra evden çıkmayı düşünüyorum ailem ayrı şehirde ve çalıştıgım için hala burdayım ama neden böyle davranıyor sizce ve ne yapmalıyım?
Yalnız yaptığın çok delice.Daha önceki konularımdan bilen bilir adam her türlü pisliği yaptı en son yaptıgı şeyde dayanamadım herşeye ayrılalım çek git boşanalım git dava aç diyordu tabi kendin yap o da yok.Hakaretine küfürüne dayanamadım açtım davayı.Avukat arayıp şartları söyleyince kabul de etti.Ancak şimdi 2 gün oldu sabah bi uyanıyorum yanıma yatmış,çay verir misin avm ye gidelim mi gibi hç bişey yok gibi davranıyor.Davadan sonra evden çıkmayı düşünüyorum ailem ayrı şehirde ve çalıştıgım için hala burdayım ama neden böyle davranıyor sizce ve ne yapmalıyım?
O kadar da katil ruhlu deil die düşünüyormYalnız yaptığın çok delice.
Dengesiz bir ruh hastasıyla aynı evde nasıl kalıyorsun?
Belki bir gece boğacak seni, yediğine içtiğine zehir katacak.
Bu ne rahatlık?
Şaşkınım.
Uzaklaştırma alma aşamadına gelmek istemedim simdi dersiniz e siddet e ben de o uüzden açtım davayı zatenNeden uzaklaştırma kararı aldırmadın?
Kocan dengesiz de sen de bir tuhafsın.
Bu kadar kadın cinayetinden sonra hiçbir erkeğe güvenmem.O kadar da katil ruhlu deil die düşünüyorm
Allah korusun benim de okuyunca aklıma bu geldi. Bir haber okumuştum bununla ilgili.Yalnız yaptığın çok delice.
Dengesiz bir ruh hastasıyla aynı evde nasıl kalıyorsun?
Belki bir gece boğacak seni, yediğine içtiğine zehir katacak.
Bu ne rahatlık?
Şaşkınım.
Kovulduğun eve geri dönmen zaten abes.Uzaklaştırma alma aşamadına gelmek istemedim simdi dersiniz e siddet e ben de o uüzden açtım davayı zaten
Evet ben de bu mantıkla duruyorm hiç kullanmadıgım eşyalarımı o kullanırken ben dısarda rezil olmuycamhep aynı şey yapılıyor merakımdan soruyorum neden hep kadın evden çıkıyor?
bence kadınların erkeklere göre bin kat emeği var evde.
Çünkü burası benim de evim çok daha fazla emeğim var dile getirmiş olabilir ama öyle bi hakkı yokKovulduğun eve geri dönmen zaten abes.
Evet ben de bu mantıkla duruyorm hiç kullanmadıgım eşyalarımı o kullanırken ben dısarda rezil olmuycam
Yoo. Bence bu bir bahane.Çünkü burası benim de evim çok daha fazla emeğim var dile getirmiş olabilir ama öyle bi hakkı yok
Bence de.hep aynı şey yapılıyor merakımdan soruyorum neden hep kadın evden çıkıyor?
bence kadınların erkeklere göre bin kat emeği var evde.