Boşanma Davamda İlk Celsem Bugün Görüldü :(

beyfendinin açtığı yetki itirazının reddedilmesi iyi kapak olmuş pek sevindim...

hiç birşeyden vazgeçme kız hemşo ..bırak muhatap olma..vazgeçersen haksız olduğunu yenileceğini anladı kaçtı olur.bırak savaş ve all..

eğer ordan sana laf taşıyan olur..mahalle karıları gibi dedikodu yapmam ben alnım ak bir şekilde elimde belgeyle ne konuşacaksam mahkemede konuşurum de..
kendinim ispata ihtiyacım yok dersin.

bu arada madem biriyle ilişkisi var onu kanıt olarak sunamaz mısın?

geçecek hepsi son üzüntülerin bunlar, ağlaman çok normal...
acı çekiyorsun, böyle böyle tüketeceksin o acıyı...
o ne yaparsa yapsın düşünme, ister mutlu olsun, ister mutsuz...
sen kendine bak, acılarını sar...
çok güzel günler bekliyor seni arkadaşım...
biraz daha sabır...:16:

boşanmayı çok da istesen mahkeme günü hep iyi halleri gelirmiş insanın aklına,güzel günler gelirmiş,sonuçta uzun yada kısa bi emk var,böyle hissetmen normal,inşallh bunlar senin hayattaki bi imtihanındır,gelecek güzel günler için...şimdiden geçmiş olsun diyorum,sıfırdan başlayacağın bu dönemde,hayatın istediiğin giibi inşaa olur dilerim,yolun açık,için rahat olsun...

canım benim hiç üzülme neden üzülüyorsun ki... sana acılar veren insandan kurtuluyorsun artık.. onlar sabırı gözyaşını haketmeyen insanlar benimde kurtulmama az kaldı.. hayatta en değerli varlık sensin ona verdiğin değeri haketmedi. bırak ister mutlu olsun ister olmasın onunla işin yok artık senin. senin işin kendinle kendini mutlu et.. öpüyorum seni ve mutlu bir hayat diliyorum

beyfendinin açtığı yetki itirazının reddedilmesi iyi kapak olmuş pek sevindim...

hiç birşeyden vazgeçme kız hemşo ..bırak muhatap olma..vazgeçersen haksız olduğunu yenileceğini anladı kaçtı olur.bırak savaş ve all..

eğer ordan sana laf taşıyan olur..mahalle karıları gibi dedikodu yapmam ben alnım ak bir şekilde elimde belgeyle ne konuşacaksam mahkemede konuşurum de..
kendinim ispata ihtiyacım yok dersin.

bu arada madem biriyle ilişkisi var onu kanıt olarak sunamaz mısın?

Canım inş dediğin gibi kapak olmuştur ona.Valla bazen aman vazgeç ne uğraşıcaksın diyorum bazende yaptıkları aklıma gelince bir yola çıktın vazgeçme bırakma diyorum.Gelgitler yaşıyorum yani :) Ben artık ağzımı kapadım canım konuşmuycam kimseye laf getiren laf götürür.Mahkemede konuşulucak zaten herşey.Canım elimde somut delil olması gerekiyor ilişkisini ispat etmem için.Abone olması bişey ifade etmiyormuş.Hakkımızda hayırlısı canım.Desteğn içinde sonsuz tşk.siz olmasanız napıcam ben yaaa...

geçecek hepsi son üzüntülerin bunlar, ağlaman çok normal...
acı çekiyorsun, böyle böyle tüketeceksin o acıyı...
o ne yaparsa yapsın düşünme, ister mutlu olsun, ister mutsuz...
sen kendine bak, acılarını sar...
çok güzel günler bekliyor seni arkadaşım...
biraz daha sabır...:16:

Canım 10 aydır yanlış olduğunu bile bile bekledim.Arar diye.Pişman olur diye.Ama yapmadı.Bugün iyice emin oldum adam beni hakikaten gözden çıkarmış.Silmiş.Artık bende mutlu olmak istiyorum.Eskiden şen kahkahalar atardım şimdi gözlerimde hep hüzün :43: Biri bişey dese ağlamaklı oluyorum.Boğazım düğüm düğüm oluyor.Allahım nezaman biticek bu acılar? Nezaman bende içten güleceğim eskisi gibi.Çok yoruldum çokkkkk :(

boşanmayı çok da istesen mahkeme günü hep iyi halleri gelirmiş insanın aklına,güzel günler gelirmiş,sonuçta uzun yada kısa bi emk var,böyle hissetmen normal,inşallh bunlar senin hayattaki bi imtihanındır,gelecek güzel günler için...şimdiden geçmiş olsun diyorum,sıfırdan başlayacağın bu dönemde,hayatın istediiğin giibi inşaa olur dilerim,yolun açık,için rahat olsun...

Canım benim iyi dileklerin için çok tşk ederim.Evet bugün hep aklıma evliliğimin ilk günleri geldi.Gelinlik seçme heyecanım :43: Şimdi ise boşanıyorum.Geçici hevesler uğruna yıkılan hayallerim umutlarım var.İnş canım bu bir imtihandır ve bende artık gülerim...

canım benim hiç üzülme neden üzülüyorsun ki... sana acılar veren insandan kurtuluyorsun artık.. onlar sabırı gözyaşını haketmeyen insanlar benimde kurtulmama az kaldı.. hayatta en değerli varlık sensin ona verdiğin değeri haketmedi. bırak ister mutlu olsun ister olmasın onunla işin yok artık senin. senin işin kendinle kendini mutlu et.. öpüyorum seni ve mutlu bir hayat diliyorum

Canım benim desteğin için tşk.Allahım seninde yar ve yardımcın olsun.Dilerim birgün burdan birbirimize mutluluk haberleri veririz.Ama bugün çok karamsarım nedense :43: Hiçbirşeyden, gelecekten umudum yok.Bu saatten sonra eski eşimin mutsuzluğu benim mutluluğum olur.Dilerim bana yaptıklarının bu kötü günlerimin acısı ondan çıkar.

canım benim konuşmuştuk seninle hakkında hayırlısı olsun üzme kendini :(

Merhaba kızlar.Bugün eşime açtığım boşanma davamda ilk celsem görüldü.Ekim 2011 de açmıştım davayı maddi manevi tazminat ve nafaka istemli.Eski eşimde avukat tutmamış ve kendiside gelmemiş.Biz eşimle farklı illerde oturuyorduk eşimde yetki itirazında bulunmuştu dava onun yaşadığı yerde görülsün diye fakat hakim itirazı reddetmiş ve benim bulunduğum ilde dava görülücekmiş.2. celsede nisan ayındaymı.Ve benim şahitlerim dinlenicekmiş.Çocuğum yok.Eşim tazminat ve nafakayı kesinlikle vermek istemiyormuş.Hakimin ara kararla bağladığı aylık 350 tl nafakayıda ödemiyor zaten.Avukatım icraya koyucakmış.Bugün kötü oldum kızlar duruşmaya katılmadığım halde.Neydik ne olduk dedim kendi kendime :( Açtığım her konuda bana destek oldunuz.İyi ki varsınız kızlar.Sabahtan beri nedense ağlıyorum :43:

Ay canim benim ya allah yardimcin olsun ben bi ara sana uzun uxun msj yazdim ama msj kutun dolu oldugundan gitmedi coksinirlenmistim bilgidayarim bozuldu benim tlfndan giriyom canim allah bu durumu csbuk atlatmana ysrfimci olsun insallah:43:

Merhaba kızlar.Bugün eşime açtığım boşanma davamda ilk celsem görüldü.Ekim 2011 de açmıştım davayı maddi manevi tazminat ve nafaka istemli.Eski eşimde avukat tutmamış ve kendiside gelmemiş.Biz eşimle farklı illerde oturuyorduk eşimde yetki itirazında bulunmuştu dava onun yaşadığı yerde görülsün diye fakat hakim itirazı reddetmiş ve benim bulunduğum ilde dava görülücekmiş.2. celsede nisan ayındaymı.Ve benim şahitlerim dinlenicekmiş.Çocuğum yok.Eşim tazminat ve nafakayı kesinlikle vermek istemiyormuş.Hakimin ara kararla bağladığı aylık 350 tl nafakayıda ödemiyor zaten.Avukatım icraya koyucakmış.Bugün kötü oldum kızlar duruşmaya katılmadığım halde.Neydik ne olduk dedim kendi kendime :( Açtığım her konuda bana destek oldunuz.İyi ki varsınız kızlar.Sabahtan beri nedense ağlıyorum :43:

Allah yardımcın olsun,sabır versin arkadasım.Yuvanın yıkılması özellklede bir kadın için ne zordur tahmin bile etmek zor..Belki daha yasayacagın daha mutlu olacagın günler var ve bunları bu yüzden yasıyorsun..
Sen güçlü dur,kendinii üzme ve hep hayırlısını dile..
Umarım hersey gönlünce olur ve bu günler de unutulur..

Ay canim benim ya allah yardimcin olsun ben bi ara sana uzun uxun msj yazdim ama msj kutun dolu oldugundan gitmedi coksinirlenmistim bilgidayarim bozuldu benim tlfndan giriyom canim allah bu durumu csbuk atlatmana ysrfimci olsun insallah:43:

Desteğin için sağol canım.Hakikaten çok zor şu boşanma süreci :43: Dünden beri çok kötüyüm :43:10 aydır ailemin yanındayım ama sanki düne kadar bir rüyadaydım..İlk celsenin görülmesiyle rüyadan uyandım sanki :43: Barışsakta yapamazdım onunla ama yinede kötü oldum bilmiyorum...Nedenler niçinler bitirdi beni :43: Allahım yardımcımız olsun...Siz arkadaşlarım olmasanız hiç atlatamazdım galiba.Allah razı olsun sizden...Gece yatağa girip saatlerce ağladım..Dilerim birgün yüzüm güler :43:

Allah yardımcın olsun,sabır versin arkadasım.Yuvanın yıkılması özellklede bir kadın için ne zordur tahmin bile etmek zor..Belki daha yasayacagın daha mutlu olacagın günler var ve bunları bu yüzden yasıyorsun..
Sen güçlü dur,kendinii üzme ve hep hayırlısını dile..
Umarım hersey gönlünce olur ve bu günler de unutulur..

Tşk ederim canım.Yuva yıkılırken sanki yalnız kadının ki yıkılıyor.Erkekler için nasıl oluyorda bukadar kolay herşey? Anlam veremiyorum...Güçlü sanıyordum kendimi ama güçlü değilmişim dün iyice yıkıldım :43: Artık gelecekten umudum yok :43:

Tşk ederim canım.Yuva yıkılırken sanki yalnız kadının ki yıkılıyor.Erkekler için nasıl oluyorda bukadar kolay herşey? Anlam veremiyorum...Güçlü sanıyordum kendimi ama güçlü değilmişim dün iyice yıkıldım :43: Artık gelecekten umudum yok :43:

Zaman en iyi ilaçtır canım.
Umarım yarana merhem olur.
:5:

canım üzülme. hakkında hayırlısı neyse o olsun. sen aramızda en sakinimizdin bırakma kendini. her şey güzel olacak inşallah. benim duruşma tarihim de belli oldu 10 nisandaymış. çok korkuyorum. onunla ve ailesiyle yüzyüze gelecem. ya yine sinir krizi geçirip ağlarsam. ikinci duruşmanın nisanda olmasına sevndim canım. inşallah benim ikinci duruşmam da bu kadar kısa süre sonra olur. hep seninleyim. iki gündür yazamadığıma bakmaa. ilaçlar çok uyutuyor fırsatım olmuyor. öptüm çok

yalnız değilsin be yavrum...hırpalama kendini...benim kızımında 2 gün sonra 2.duruşması olacak 1 yıldır bizimle...İnan bir an önce bitse de soyimini alsa diye acele ediyoruz...çünkü bitmeden yeni hayatınıza dönmeniz ve rölantiye girmeniz zor...üzme kendini öyle çoksunuz ki ben şaşırıyorum artık...ne oldu bu insanlara sanki boşanmak için evleniyorlar...hakkımızda hayırlısı olsun inş....

canım üzülme. hakkında hayırlısı neyse o olsun. sen aramızda en sakinimizdin bırakma kendini. her şey güzel olacak inşallah. benim duruşma tarihim de belli oldu 10 nisandaymış. çok korkuyorum. onunla ve ailesiyle yüzyüze gelecem. ya yine sinir krizi geçirip ağlarsam. ikinci duruşmanın nisanda olmasına sevndim canım. inşallah benim ikinci duruşmam da bu kadar kısa süre sonra olur. hep seninleyim. iki gündür yazamadığıma bakmaa. ilaçlar çok uyutuyor fırsatım olmuyor. öptüm çok

Canım bende yaramın kabuk bağladığını sanıyordum ama dün kanadı :( Duruşmaya katılmadığım halde canım yandı...Benimde 2. celse nisan ayında ve bundan sonra celselere katılacağım davamın arkasında duracağım.Sende kendine dikkat et canım.Dik durmak zorundayız onların karşılarında.2. celseye katılırken grekirse ilaç alıcam ağlamamak için.Ama o adamın karşısında ağlamayacağım.İçimde fırtınalar kopsada belli etmeyeceğim.Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

yalnız değilsin be yavrum...hırpalama kendini...benim kızımında 2 gün sonra 2.duruşması olacak 1 yıldır bizimle...İnan bir an önce bitse de soyimini alsa diye acele ediyoruz...çünkü bitmeden yeni hayatınıza dönmeniz ve rölantiye girmeniz zor...üzme kendini öyle çoksunuz ki ben şaşırıyorum artık...ne oldu bu insanlara sanki boşanmak için evleniyorlar...hakkımızda hayırlısı olsun inş....

Kızınızada çok üzüldüm :( Allahım sizinde yar ve yardımcınız olsun.Ailelerde bu süreçte çok yıpranıyor.Annem babam resmen 10 yıl yaşlandılar.Evet artık boşanmalar okadar fazlalaştı ki davayı açıyorsun 5 ay sonraya gün veriyorlar.Bazen tazminat ve nafaka istediğim için pişman oluyorum.Kızınızın çocuğu varmı? Yada eşinden talepleri (tazminat, nafaka)...Elinizden öpüyorum..

Back
X