Boşanma, boşanan kadınlar yorum yapsın tecrübeleriyle lütfen

deryadeyin

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
139
29
29
İyi geceler herkese belki uyuyorsunuzdur ama sabah okurum. Uzun yazacağım çünkü gerçekten anlaşılmak istiyorum lütfen 5 dk zaman ayırıp okuyun cok hayra geçer iki kelime yorumunuz bile. Kafam cok karışık cunku ve herşey tanıdıklarla konuşulmuyor. Benim evlendiğim günden beri gerek fiziksel gerek psikolojik şiddet gördüğüm berbat bir evliliğim vardı. Kişisel bakımına cok dikkat eden giyinmeyi cok seven modern birisiydim evlenmeden önce fakat psikolojimi o kadar bozduki bu adam ve ailesi yemin ederim dilenci kılığına girmiştim artık odaklanamama unutkanlık bakımsızlık ne ararsanız vardı düşünmekten artık. Neyse 3 yıllık bir evlilik ve bir seneden fazladır ayrı yaşıyoruz. Köpek gibi seviyodu beni evlenmeden önce anlar kadınlar hisseder. Jestler hediyeler, gelirinden fazla harcamalar.. tabi bu anlattıklarım evlenmeden önceydi, o sıra çalışıyorum işe servisle gidiyorum ara arada babamın arabasıyla. Bana kendi arabasını zorla vermişti almadığım istemediğim halde. Neyse biz gerçekten seküler bir aileyiz onlarda anadolu insanı klasik. Bağnazlık olarak demiyorum ama onlar namazında niyazında bizim ailede özel günlerde alkol alan başı açık doğuluyuz bu arada burada öyle kadınlar varsa aile yapımızı bilir. Eşimin bir kızı var 14 yaşında. Sorun aslında tamamen bu bence. Benim çocuğum yok ve çocuk yapmayı düşünmüyordum anaç değikim yemin ederim zerre annelik içgüdüm yoktu. Eşiminde nasıl işine geliyordu bu durum anlatamam. 2 sene boyunca bir gün olsun paran varmı demedi evli kaldığımız sürede işsiz kaldığım zamanlar oldu babamdan para aldım bildiği halde niye bana söylemedin demedi. Araba almak istedim kıvrandım kredi diye ben alırım bin demedi (isteseydi alırdı veya beraber alabilirdik). Babam halime üzüldü de aldı kıyamadı adam evlat dedi evlendi gittiysede. O kadar doluyumki. En ucuz otelde tatile gittim kendi paramla ailesi laf etti diye eşim evdeymişiz numarası yaptı söylemedi tatili cunku ben kendi paramla telefon dahi alsam eşimi çekip sorgulayan insanlardı. Kızına onlar bakıyor bir senedir ve biz ayrı yaşıyoruz anlaşamadık davada açmadık. Yani bana direttikleri kızı madem öyle babası tekken niye almadı hadi ben engel oluyordum diyelim beraber ken. Alışmışlar cunku suçlamaya günah keçisi aramaya.. o kadar saygısız değişik insanlarki yazmaya üşeniyorum daha fazla anlat anlat bitmez. Davamı açacağım ailem başından evlenmemi hiç istememişti fakat bir yandan üzüldüklerini de görebiliyorum ama böyle nereye kadar bekliyim. Çok yalnız hissediyorum bir yandan da uzun süredir kendimi, yaşadığım haksızlıklar aklıma geldikçe panikatagım tutuyor.. varı yoğu kendi kızıydı ulan niye hayatını ona adamadın da madem benle evlendin hayatımı böyle berbat ettin demek istiyorum bir yandan. Bir yandan hala beni ikna etmeye çalışıyor ama çok soğudum asla eskisi gibi olmaz ve bişeyler düzelmez bunuda net biliyorum. Tam olarak neyi duymak istiyorum bilmiyorum ama anlattım işte. Buradan genç kızlara tavsiyem çocuklu insanlar la asla evlenmeyin. Yıkılmış olan yuvalarının hesabını bile içten içe size kesiyorlar bizzat deneyimledim. Üzerime düşen tüm sorumlulukları maddi manevi yetine getirmeme rağmen evlendikten sonra bambaşka birine dönüşen bu adam dönüp dolaşıp kızım ortada kaldı biz keyifmi çatalım muamelesi yapıp bu konuda en Fransız olan benden intikam aldı ve vicdanını rahatlattı. Çocuğun Annesine bu kızın anneye ihtiyacı var sen doğurdun diyemeyen insanlar bana sen evlenirken biliyordun nutukları attı. (Evlenirken annesi bakacak dendi Bana) olay böyle yani cok uzun yazdım kusura bakmayın sadece zaten fiziksel olarak ayrıyken mahkeme kağıt üzerind ayrılık olayı biraz gerdi beni ve konuşarak rahatlayan bir insanım biraz. Objektif olarak dinlemek istedim hepinizi yoksa kararım zaten belli bizden ne köy ne kasaba olmaz. Bundan sonraki hayatımda kendime faydalı bir birey olmak için sorunluyumum ben onu merak ettin hepsi bu? Her birinizin yorumunu okuyacagım herşey gönlünüzce olsun

Öncelikle şiddet görmene cok uzuldum. Evet cocuklu biriyle evlenmen hata olmuş ama evlendikten sonra da bütün hayatı kızı diyemezsin. Sen evlendin gittin baban sana araba almış. Demekki babanın da bütün hayatı sensin. Sizin evliliginiz zaten başta bitmiş ama olay çocukta patlamış kızın ne suçu var tabiki babası onun için canını bile verse yeridir. Seninde düşünmen lazımdı evli bir adamla hatta çocuklu bir adamla yapabilir miyim diye. Annesinde kalacak diye anlaşma bile yapiyo olsan o kız çocuğu mutlaka hayatınızda olacaktı bunu da biliyor olman gerekirdi. Birde hiç anaç değilim diyorsun ona rağmen çocuklu bir adam seçmişsin. Kültür farkı desen çok zıtsınız. Gerçekten garip. Yorum istemişsin bir an önce bosanmalisin adam da kızıyla mutlu bi hayat sürsün kimse karışmadan. Sende kendine çeki düzen vermelisin hayatına aldığın kişinin de Kültür ve aile yapısından sana uyumlu olmasına dikkat et. Kalbini kırdıysam kusura bakma.

Çocuğunuz da yok tatlı canınızı sıkmayın boşanın. Eşten ayrılınca cehenneme düşmüyoruz güzel günler yaşanıyor korkmayın cesur olun. Ailenizi filan da çok düşünmeyin hayatınız akıp gidiyor önce siz, sonra başkaları. Boşanın kurtulun ben çocuk varken ayrılmış biri olarak çocuksuz olup böyle dert edineni çok anlamıyorum

Bak sen işte çalışırken hatta evlenmiş olduğun belli bir yaşa gelmiş olduğun halde baban arkandaymış o çocuğa tabiki babalık yapmak zorunda! Anaç değilim öyle duygularım yok diyorsun kendini biliyorsun ama çocuklu adamla evlenmişsin. Durum baştan belliymiş aslında... Fiziksel şiddet zaten başlıbaşına kabullenecek birşey değil. Bekleme niye dava açmıyorsun hayatından zaman kaybı stress kaygı düşünce... bitir kurtul önüne bak

Ortak çocuğunuz yok,bir hata yapıp evlenmişsiniz aranızda çocuk gibi bir bağ oluşmadan acilen dava açın zaten ayrısınız neyi bekliyorsunuz

Bu adamdan eş olmaz ne demek eksigimi karsilamiyordu bakmiyordu cocuklarinada kendileri baksin. Yuzlesirsenizde ben bakacak olsaydim kendi dogurdugum cocuga bakardim herkes kendi cocuguna kendi baksin diyip atin imzayi. Yahu cocugunuzda yok ben karnimdaki cocukla sizin asamasinizdayim dusunun. Adamla asla baglari koparamiyorsunuz. Durumunuzda varmis yardim alin en azindan ama kesinlikle bosanin

Kesinlikle hemen resmi olarak evliliginizi bitirin boşanın icim şişti bu arada genelde bosanmis adamlar sıkıntılı oluyor kadinlar hep toparlayici oldugundan bosanmis erkeklerden uzak durun

canim ya, benim ailem muhafazakar ben bile dayanamiyorum bagnaz insanlara, seni dusunemiyorum. aslinda gorgu meselesi. Allah kurtarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…