Boşanma bebek

melekk10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
39
7
1
23
Boşanma sürecindeyim. Hamileyken boşanmaya karar verdim Kızım daha 9 aylık babası kızımı görmek istedi daha küçük olduğu için yanında bende olmak istiyorum dedim çünkü hiç altını almadı kaç ml mama içiyor hiç bilmiyor kızım onu tanımıyor bilem kızımı alıp köyüne annesinin yanına getireceğini söyledi bende hayır izin vermem dedim bana gerekçeli yere başvurucam dedi aramızda avukat olan var mı beni aydınlatabilir mi kızımı göndermek istemiyorum daha bebek benden hiç ayrılmadı başından böyle geçenler lütfen cevap verebilir mi

Net bilmiyorum ama görüş günlerinde görebilir sizin gitmenizi istemeyebilir diye düşünüyorum. Mahkeme babasının görüş günlerinde annesi olmadan görüşemez demez sanırım.

Bebeğiniz daha emiyor nasıl götürecekmiş.
Nereye başvurursa başvursun kabul edileceğini sanmam

Korkmayın istedigi yere başvursun bisey çıkmaz. Gelsin yanınızda görsün. Zamanla alıştıkça büyüdükçe yalnız görüşürler. O kadar onemseseydi 40 kere rica eder sürekli görmek isterdi. Sırf sizle uğraşmak olsun diye yapıyor gibi geldi.

Eklentiler

• 1000028784.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 135
Bu konuda bilgim yok ama bir anne olarak sadece allahım karşına iyi insanlar çıkarsın çocuğuj iyi insanlara rast gelsin Allahım gönlüne ferahlık versin demek istedim

Akrabalık bağı var mamayı hazır edip çanta yapın bez falan, yani eşiniz suçlu belki gözünüzde ama dokuz ay görmemiş aile yazık bir gün sadece
Annesi sevilmeyince torun da sevilmez genellikle . Ölüp bitseler şimdiye kadar zaten görmeye gelirlerdi

Göstermek zorundasınız mahkeme kararı varsa. Yoksa yazılı mesaj atın ortak bir alanda ben varken görebilirsin çünkü mama alt değisim seni tanımaması vs vs delil olsun yazılı. Mahkemede göstermiyor demesin. Mahkeme karar verince de yaşa göre şu gün şu kadar saat der zaten verirsiniz..verin de o da babası.

Yanlışsam düzeltilsin lütfen ama belirli bi yaştan önceki bebekleri anne ile aynı ortamdayken görüştürüyorlar babayla. Tam detayları bilmiyorum ama 9 aylık bi bebeğin annesinden değil yatılı gün boyu ayrı kalması mümkün değil. He bu 9 ayda sürekli görmüş olsa, baba bakıma hakim olsa, çocuk babayı tanıyo olsa bi de emmiyosa o zaman 1 gece belki olabilir. Ama çok babasını tanımıyoken hiç mümkün olacağını sanmıyorum.

cocuk umurlarında değil ha bu tiplerin, canları sıkılınca kadina sarayim da onun da canini sıkayım diye düşünüyorlar.

Bebesini gormek isteyen de önce insan olacak valla, el kadar bebeyle bir kadini bosanma noktasina getirdiyse, defolsun gitsin.

Sizi uzmek icin yazmayacagim ama burada benzer bir konu acildi hepimiz perisan olduk devamini
Cok merak ettigim bir konuydu olmaz denilen olmustu bebek annesiz yatili goruse gitti emiyordu cok uzulmustuk
Konu ciddi avukat ile ilerleseniz cok iyi olur ve cocuk icin pozitif konusmaya calisin hala fln varmi babasi da ogrenmek zorunda talep ederse eninde sonunda tek alacak siz bu konuda uzman kisiler ile ilerleyin avukatsiz ilerlemeyin ve gostermeyecegim vs tepkisi vermeyin.

Eski kayin validenizj evinize davet edin en mantıklısı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…