Bu konuda bilgim yok ama bir anne olarak sadece allahım karşına iyi insanlar çıkarsın çocuğuj iyi insanlara rast gelsin Allahım gönlüne ferahlık versin demek istedimBoşanma sürecindeyim. Hamileyken boşanmaya karar verdim Kızım daha 9 aylık babası kızımı görmek istedi daha küçük olduğu için yanında bende olmak istiyorum dedim çünkü hiç altını almadı kaç ml mama içiyor hiç bilmiyor kızım onu tanımıyor bilem kızımı alıp köyüne annesinin yanına getireceğini söyledi bende hayır izin vermem dedim bana gerekçeli yere başvurucam dedi aramızda avukat olan var mı beni aydınlatabilir mi kızımı göndermek istemiyorum daha bebek benden hiç ayrılmadı başından böyle geçenler lütfen cevap verebilir mi
Annesi sevilmeyince torun da sevilmez genellikle . Ölüp bitseler şimdiye kadar zaten görmeye gelirlerdiAkrabalık bağı var mamayı hazır edip çanta yapın bez falan, yani eşiniz suçlu belki gözünüzde ama dokuz ay görmemiş aile yazık bir gün sadece
Göstermek zorundasınız mahkeme kararı varsa. Yoksa yazılı mesaj atın ortak bir alanda ben varken görebilirsin çünkü mama alt değisim seni tanımaması vs vs delil olsun yazılı. Mahkemede göstermiyor demesin. Mahkeme karar verince de yaşa göre şu gün şu kadar saat der zaten verirsiniz..verin de o da babası.Boşanma sürecindeyim. Hamileyken boşanmaya karar verdim Kızım daha 9 aylık babası kızımı görmek istedi daha küçük olduğu için yanında bende olmak istiyorum dedim çünkü hiç altını almadı kaç ml mama içiyor hiç bilmiyor kızım onu tanımıyor bilem kızımı alıp köyüne annesinin yanına getireceğini söyledi bende hayır izin vermem dedim bana gerekçeli yere başvurucam dedi aramızda avukat olan var mı beni aydınlatabilir mi kızımı göndermek istemiyorum daha bebek benden hiç ayrılmadı başından böyle geçenler lütfen cevap verebilir mi
Neden öyle olsun ki? Herkes dede babaanne böyle değil sonuçta oğlunun çocuğu neden sevmesinlerAnnesi sevilmeyince torun da sevilmez genellikle . Ölüp bitseler şimdiye kadar zaten görmeye gelirlerdi
Anneden ayrılıp tanımadığı insanların içine babası da olsa bırakılmak için çok küçük, travma yaratacak çocuktaNeden öyle olsun ki? Herkes dede babaanne böyle değil sonuçta oğlunun çocuğu neden sevmesinler
Amin teşekkür ederimBu konuda bilgim yok ama bir anne olarak sadece allahım karşına iyi insanlar çıkarsın çocuğuj iyi insanlara rast gelsin Allahım gönlüne ferahlık versin demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?