Valla ben son mahkemesine geldim cok sükür kurtuluyorum iyi ki olmamis iyi ki devam etmemisim onunla dedim 2 yil sürdü 2 ay sonra son mahkemeye giriyorum. Ilk 1 yilda cok zorlandim bende alisamam sandim insan tabi ki alisiyor. Bir daha kimse ile sevgili yapmam sevmem diye tövbe etmisligim oldu suan hayatimda 5 aydir biri var oda gercek hayatta göz göze geldigimizde kalpler ucustu :) bak gercekten zorla güzellik olmuyor birak olcagi varsa zaten olur hersey zaman Allah vardir bir bildigi. Cok seviyorsun anliyorum Ama üsteleme zaman sabir belki onla degil baska biri ile daha mutlu olursunuz. Aileler birbirine girmis. Sorun sende degil o es kisisinde, tam ana kuzusu veya kukla ne deniliyorsa artik. Gecmis olsun Ve saglikli bir sekilde karar vermeni öneririmMeraba hanimlar. Öncelikle detayli anlatayim 25 yaşındayım evli olduğum kiside benden 3 yas küçük teyze çocukları kuzeniz. Ama farklı ilçelerde olduğumuz icin cok iyi tanımıyorduk. Neyse nişan oldu askere gitti geldi. gecen yaz düğün oldu benim icimde bi yandan cok şükür dedim bi yandan huzursuzluk vardi.annemle teyzem hemde kaynanam olucak kisi olmaz olsun cok zitlasti bu evliliğime yansidi bende esime sıkıntı verdim küstüm. Nişanlı iken balayina gidelim dedi tamam dedim ablam enistem iki çocukla gidecez dedi olmaz dedim abim duyunca teyzemle konuştu uygun değil diye konu kapandi. Ama kapanmamis. Sonra evi dizdik esya alicaz yine sorun çıktı teyzem kendi istediği esyayi almaya zorladı. Esim tabi hic bişeye karışmaz çocuk gibi aile nereye yönlendirme yaparsa oraya gidiyor. Neyse evlendik evimiz ayri ben her gun annesine giderim gitmedigimde sorun muhakkak cikar kavga ederiz vurur üstüme yürür bende karşılık veririm vuramazsin diye bağırırim anneme gidince gelince sorun olur annem gelince içtiği bir bardak cay zehir olur. Anneler zitlasinca bizde de bi zitlasma oldu altinlar bende dursun dedim mesela durdu ama çantamı arama arayıp nerde bu altinlar diye sorma güvensizlik oldu ev senin degil altin senin değil diye ezmeye başladı daha anlatilcak cok olay var da. Teyzemi kaldiramadim çünkü beni ezmeye 3 kizi var biri evli onlari benden üstün görmeye basladi daha 5 aylik evli iken ailem hakkinda kötü konuştu ailem duydu ve tartışma çıktı gelin kızınızi götürün diye dediler aileme gelme dedim ama beni evimden kovdu teyzem sonra ailem geldi esim sinir krizi geçirdi evden kovdu buyuk kavga oldu yani ben 7 haftalık hamileydim ailemle baba evine geldim çünkü koca olucak hayvan beni istemedi sormadi orda şikayetçi olmadim darp edildik ankarada şikayet ettim sonrada 3 4 gun sonrasında eşyalarımı almak istedim ve hepsini verdiler boşanma da açtım bu kadar stres ailemi darp ettiler beni ettiler görümce gelip al su deli kizini götür demeler suurum bozuldu yeminle olaydan sonra bebeğimi düşürdüm bir ay yataktan çıkamamışim sonrası kafam yerine gelince aradim esimi ailemde bende istemiyoruz babami ezemem dedi ortada kaldim ben üzüldügum icin ailem kızgın sekilde git istiyorsan bizi unut dediler cok arada kaldim defalarca ulasmaya çalıştım esime ailesine yapmayalim diye onlarda acmis durumda mahkeme bende actim suan pismanim bu durumlarda olduğuma üzgünüm bu hale neden geldim diye
Kusura bakma ama o rezil, sen ondan rezil. Akrabası ile evlenebilen adamda bazı değerler yoktur. Bu adam döver de saygısız da olur.Meraba hanimlar. Öncelikle detayli anlatayim 25 yaşındayım evli olduğum kiside benden 3 yas küçük teyze çocukları kuzeniz. Ama farklı ilçelerde olduğumuz icin cok iyi tanımıyorduk. Neyse nişan oldu askere gitti geldi. gecen yaz düğün oldu benim icimde bi yandan cok şükür dedim bi yandan huzursuzluk vardi.annemle teyzem hemde kaynanam olucak kisi olmaz olsun cok zitlasti bu evliliğime yansidi bende esime sıkıntı verdim küstüm. Nişanlı iken balayina gidelim dedi tamam dedim ablam enistem iki çocukla gidecez dedi olmaz dedim abim duyunca teyzemle konuştu uygun değil diye konu kapandi. Ama kapanmamis. Sonra evi dizdik esya alicaz yine sorun çıktı teyzem kendi istediği esyayi almaya zorladı. Esim tabi hic bişeye karışmaz çocuk gibi aile nereye yönlendirme yaparsa oraya gidiyor. Neyse evlendik evimiz ayri ben her gun annesine giderim gitmedigimde sorun muhakkak cikar kavga ederiz vurur üstüme yürür bende karşılık veririm vuramazsin diye bağırırim anneme gidince gelince sorun olur annem gelince içtiği bir bardak cay zehir olur. Anneler zitlasinca bizde de bi zitlasma oldu altinlar bende dursun dedim mesela durdu ama çantamı arama arayıp nerde bu altinlar diye sorma güvensizlik oldu ev senin degil altin senin değil diye ezmeye başladı daha anlatilcak cok olay var da. Teyzemi kaldiramadim çünkü beni ezmeye 3 kizi var biri evli onlari benden üstün görmeye basladi daha 5 aylik evli iken ailem hakkinda kötü konuştu ailem duydu ve tartışma çıktı gelin kızınızi götürün diye dediler aileme gelme dedim ama beni evimden kovdu teyzem sonra ailem geldi esim sinir krizi geçirdi evden kovdu buyuk kavga oldu yani ben 7 haftalık hamileydim ailemle baba evine geldim çünkü koca olucak hayvan beni istemedi sormadi orda şikayetçi olmadim darp edildik ankarada şikayet ettim sonrada 3 4 gun sonrasında eşyalarımı almak istedim ve hepsini verdiler boşanma da açtım bu kadar stres ailemi darp ettiler beni ettiler görümce gelip al su deli kizini götür demeler suurum bozuldu yeminle olaydan sonra bebeğimi düşürdüm bir ay yataktan çıkamamışim sonrası kafam yerine gelince aradim esimi ailemde bende istemiyoruz babami ezemem dedi ortada kaldim ben üzüldügum icin ailem kızgın sekilde git istiyorsan bizi unut dediler cok arada kaldim defalarca ulasmaya çalıştım esime ailesine yapmayalim diye onlarda acmis durumda mahkeme bende actim suan pismanim bu durumlarda olduğuma üzgünüm bu hale neden geldim diye
Evlenmek sünnet boşanmak haktır. ( Eşler arası şiddetli geçimsizlik şiddet huzursuzluk sadakatsizlik gibi şeyler boşanmayı hak kilar) Olduğun durum evet zor bir durum ama yaşadıkların da güllük gülistanlık bir hayat değil birinden boşanmak dünyanın sonu değil sevmek her şey değil her kes sorunlar yaşıyor ama süreç bu haddeye geldiyse yolları ayırmak en mantıklı şey olur. Bebeğin belki engelli olacaktı her şey allahtan şükür etmeyi bilmek kabullenmek ve dirayet göstermek gerekMeraba hanimlar. Öncelikle detayli anlatayim 25 yaşındayım evli olduğum kiside benden 3 yas küçük teyze çocukları kuzeniz. Ama farklı ilçelerde olduğumuz icin cok iyi tanımıyorduk. Neyse nişan oldu askere gitti geldi. gecen yaz düğün oldu benim icimde bi yandan cok şükür dedim bi yandan huzursuzluk vardi.annemle teyzem hemde kaynanam olucak kisi olmaz olsun cok zitlasti bu evliliğime yansidi bende esime sıkıntı verdim küstüm. Nişanlı iken balayina gidelim dedi tamam dedim ablam enistem iki çocukla gidecez dedi olmaz dedim abim duyunca teyzemle konuştu uygun değil diye konu kapandi. Ama kapanmamis. Sonra evi dizdik esya alicaz yine sorun çıktı teyzem kendi istediği esyayi almaya zorladı. Esim tabi hic bişeye karışmaz çocuk gibi aile nereye yönlendirme yaparsa oraya gidiyor. Neyse evlendik evimiz ayri ben her gun annesine giderim gitmedigimde sorun muhakkak cikar kavga ederiz vurur üstüme yürür bende karşılık veririm vuramazsin diye bağırırim anneme gidince gelince sorun olur annem gelince içtiği bir bardak cay zehir olur. Anneler zitlasinca bizde de bi zitlasma oldu altinlar bende dursun dedim mesela durdu ama çantamı arama arayıp nerde bu altinlar diye sorma güvensizlik oldu ev senin degil altin senin değil diye ezmeye başladı daha anlatilcak cok olay var da. Teyzemi kaldiramadim çünkü beni ezmeye 3 kizi var biri evli onlari benden üstün görmeye basladi daha 5 aylik evli iken ailem hakkinda kötü konuştu ailem duydu ve tartışma çıktı gelin kızınızi götürün diye dediler aileme gelme dedim ama beni evimden kovdu teyzem sonra ailem geldi esim sinir krizi geçirdi evden kovdu buyuk kavga oldu yani ben 7 haftalık hamileydim ailemle baba evine geldim çünkü koca olucak hayvan beni istemedi sormadi orda şikayetçi olmadim darp edildik ankarada şikayet ettim sonrada 3 4 gun sonrasında eşyalarımı almak istedim ve hepsini verdiler boşanma da açtım bu kadar stres ailemi darp ettiler beni ettiler görümce gelip al su deli kizini götür demeler suurum bozuldu yeminle olaydan sonra bebeğimi düşürdüm bir ay yataktan çıkamamışim sonrası kafam yerine gelince aradim esimi ailemde bende istemiyoruz babami ezemem dedi ortada kaldim ben üzüldügum icin ailem kızgın sekilde git istiyorsan bizi unut dediler cok arada kaldim defalarca ulasmaya çalıştım esime ailesine yapmayalim diye onlarda acmis durumda mahkeme bende actim suan pismanim bu durumlarda olduğuma üzgünüm bu hale neden geldim diye
Valla bende 6. Yılın sonunda aldatilarak nişan attım. Bazen kötü şeyler arka arkaya gelebilir ama yaşadığın şu rezilliği yaşamaya değmez.Ben bi nisan attim daha doğrusu terk edildim 7 yil konuştuğum biri vardı liseden beri ondan sonra 2 sene geçti bu evlilik oldu yine ayni şeyleri yaşamak bana ağir geliyor
Yaşadıklarınız ağır gelmiş olsa boşamak istemiyorum diye mantık dışı bir yorum yapmazsınız. Nedir yani biraz daha eziyet çekeyim bu yetmedi midir olayınız tam olarak?Yasadiklarimin ne kadar ağır geldiğini bilemezsiniz
Büyükler sebep olmuş cahil çifti idare edememişler siz onların ellerinde oyuncak olmuşsunuzMeraba hanimlar. Öncelikle detayli anlatayim 25 yaşındayım evli olduğum kiside benden 3 yas küçük teyze çocukları kuzeniz. Ama farklı ilçelerde olduğumuz icin cok iyi tanımıyorduk. Neyse nişan oldu askere gitti geldi. gecen yaz düğün oldu benim icimde bi yandan cok şükür dedim bi yandan huzursuzluk vardi.annemle teyzem hemde kaynanam olucak kisi olmaz olsun cok zitlasti bu evliliğime yansidi bende esime sıkıntı verdim küstüm. Nişanlı iken balayina gidelim dedi tamam dedim ablam enistem iki çocukla gidecez dedi olmaz dedim abim duyunca teyzemle konuştu uygun değil diye konu kapandi. Ama kapanmamis. Sonra evi dizdik esya alicaz yine sorun çıktı teyzem kendi istediği esyayi almaya zorladı. Esim tabi hic bişeye karışmaz çocuk gibi aile nereye yönlendirme yaparsa oraya gidiyor. Neyse evlendik evimiz ayri ben her gun annesine giderim gitmedigimde sorun muhakkak cikar kavga ederiz vurur üstüme yürür bende karşılık veririm vuramazsin diye bağırırim anneme gidince gelince sorun olur annem gelince içtiği bir bardak cay zehir olur. Anneler zitlasinca bizde de bi zitlasma oldu altinlar bende dursun dedim mesela durdu ama çantamı arama arayıp nerde bu altinlar diye sorma güvensizlik oldu ev senin degil altin senin değil diye ezmeye başladı daha anlatilcak cok olay var da. Teyzemi kaldiramadim çünkü beni ezmeye 3 kizi var biri evli onlari benden üstün görmeye basladi daha 5 aylik evli iken ailem hakkinda kötü konuştu ailem duydu ve tartışma çıktı gelin kızınızi götürün diye dediler aileme gelme dedim ama beni evimden kovdu teyzem sonra ailem geldi esim sinir krizi geçirdi evden kovdu buyuk kavga oldu yani ben 7 haftalık hamileydim ailemle baba evine geldim çünkü koca olucak hayvan beni istemedi sormadi orda şikayetçi olmadim darp edildik ankarada şikayet ettim sonrada 3 4 gun sonrasında eşyalarımı almak istedim ve hepsini verdiler boşanma da açtım bu kadar stres ailemi darp ettiler beni ettiler görümce gelip al su deli kizini götür demeler suurum bozuldu yeminle olaydan sonra bebeğimi düşürdüm bir ay yataktan çıkamamışim sonrası kafam yerine gelince aradim esimi ailemde bende istemiyoruz babami ezemem dedi ortada kaldim ben üzüldügum icin ailem kızgın sekilde git istiyorsan bizi unut dediler cok arada kaldim defalarca ulasmaya çalıştım esime ailesine yapmayalim diye onlarda acmis durumda mahkeme bende actim suan pismanim bu durumlarda olduğuma üzgünüm bu hale neden geldim diye
Her şerde bi hayır vardır bebeğin için çok üzüldüm ama belki doğsaydı daha büyük sıkıntılar çekecektin rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş akraba evliliği cidden çok zor annemle babamda amca çocuklarıydı senin yaşadıklarını yaşadı annemde seni iyi anlıyorum ama bence barışma daha gençsin çok yolun var zaten bi evlilik bitecekse 10 sene sonra da biter benden sana tavsiye hayatına bak ailenin yanında kal eşinden boşan arkana bile bakma ilerde iyiki dersin emin ol duygusal boşluğa düşme kendi ayaklarının üzerinde dur ve kimse için ailene sırtını dönme eş bulunur da aile bulunmaz elbet seninde hayatın düzene girer boşan gitsinMeraba hanimlar. Öncelikle detayli anlatayim 25 yaşındayım evli olduğum kiside benden 3 yas küçük teyze çocukları kuzeniz. Ama farklı ilçelerde olduğumuz icin cok iyi tanımıyorduk. Neyse nişan oldu askere gitti geldi. gecen yaz düğün oldu benim icimde bi yandan cok şükür dedim bi yandan huzursuzluk vardi.annemle teyzem hemde kaynanam olucak kisi olmaz olsun cok zitlasti bu evliliğime yansidi bende esime sıkıntı verdim küstüm. Nişanlı iken balayina gidelim dedi tamam dedim ablam enistem iki çocukla gidecez dedi olmaz dedim abim duyunca teyzemle konuştu uygun değil diye konu kapandi. Ama kapanmamis. Sonra evi dizdik esya alicaz yine sorun çıktı teyzem kendi istediği esyayi almaya zorladı. Esim tabi hic bişeye karışmaz çocuk gibi aile nereye yönlendirme yaparsa oraya gidiyor. Neyse evlendik evimiz ayri ben her gun annesine giderim gitmedigimde sorun muhakkak cikar kavga ederiz vurur üstüme yürür bende karşılık veririm vuramazsin diye bağırırim anneme gidince gelince sorun olur annem gelince içtiği bir bardak cay zehir olur. Anneler zitlasinca bizde de bi zitlasma oldu altinlar bende dursun dedim mesela durdu ama çantamı arama arayıp nerde bu altinlar diye sorma güvensizlik oldu ev senin degil altin senin değil diye ezmeye başladı daha anlatilcak cok olay var da. Teyzemi kaldiramadim çünkü beni ezmeye 3 kizi var biri evli onlari benden üstün görmeye basladi daha 5 aylik evli iken ailem hakkinda kötü konuştu ailem duydu ve tartışma çıktı gelin kızınızi götürün diye dediler aileme gelme dedim ama beni evimden kovdu teyzem sonra ailem geldi esim sinir krizi geçirdi evden kovdu buyuk kavga oldu yani ben 7 haftalık hamileydim ailemle baba evine geldim çünkü koca olucak hayvan beni istemedi sormadi orda şikayetçi olmadim darp edildik ankarada şikayet ettim sonrada 3 4 gun sonrasında eşyalarımı almak istedim ve hepsini verdiler boşanma da açtım bu kadar stres ailemi darp ettiler beni ettiler görümce gelip al su deli kizini götür demeler suurum bozuldu yeminle olaydan sonra bebeğimi düşürdüm bir ay yataktan çıkamamışim sonrası kafam yerine gelince aradim esimi ailemde bende istemiyoruz babami ezemem dedi ortada kaldim ben üzüldügum icin ailem kızgın sekilde git istiyorsan bizi unut dediler cok arada kaldim defalarca ulasmaya çalıştım esime ailesine yapmayalim diye onlarda acmis durumda mahkeme bende actim suan pismanim bu durumlarda olduğuma üzgünüm bu hale neden geldim diye
Ailen bu kadar yasanan olaya ragmen kayinvaliden ki teyzen yani bide herseye ragmen arkanda duruyorlar sana sahip cikiyorlar sen hala ortada mi kaldim diyorsun.Bir an once aklini topla,kendini topla ve önune bakBoşanmak da istemiyorum napicam ben
Büyükler sebep olmuş cahil çifti idare edememişler siz onların ellerinde oyuncak olmuşsunuz
Birde her kim olursa olsun akraba evliliğinden uzak durmalı ,başka evlenecek adam mı kalmadı kızım