Ya cidden bu yüzyılda tek derdiniz bu mu? Evlenmek, çocuk doğurmak, evde oturmak... Bu müdür yani?Benim konum disi ama 19 yasinda kiz 25 yasinda erkekle evli yakin tanıdık uzak akraba cokta iyi bir evlilik yaptılar sorun bende
Bende kuzenimle evliyim teyzem oğlu bende boşanma aşamasındayım bende hiç tanımadığım görüşmediğim için kabul etmiştim ilgim de vardı şimdi bende mahvolmuş haldeyim ne kadar akıl boşanmak gerektiğini söylese de kalp yuva yıkmak istemiyor hele ki uğradığın haksızlık üstüne onların iftiraları kalbimi o kadar parçalıyor ki yataktan çıkamıyorum bir yandan da ailem üzülmesin diye iyi görünmeye çalışıyorum seni en iyi ben anlarım kardeşimBen bi nisan attim daha doğrusu terk edildim 7 yil konuştuğum biri vardı liseden beri ondan sonra 2 sene geçti bu evlilik oldu yine ayni şeyleri yaşamak bana ağir geliyor
Aynı benEvt 99 lu ben 96li aileler araya girdi oldu halbuki en bastan cok karsi ciktim olmaz diye dalga mı geçiyorsunuz diye abimler ikna etti konuş olursa olur olmazsa bırak
Senin nasıl bı sorunun varBende kuzenimle evliyim teyzem oğlu bende boşanma aşamasındayım bende hiç tanımadığım görüşmediğim için kabul etmiştim ilgim de vardı şimdi bende mahvolmuş haldeyim ne kadar akıl boşanmak gerektiğini söylese de kalp yuva yıkmak istemiyor hele ki uğradığın haksızlık üstüne onların iftiraları kalbimi o kadar parçalıyor ki yataktan çıkamıyorum bir yandan da ailem üzülmesin diye iyi görünmeye çalışıyorum seni en iyi ben anlarım kardeşim
Tabiki tek dert bu degil ama insan bi girdabin icinde olunca ne yöne gideceğini bilemiyor hele gelecek kaygısı tekrar sevebilir miyim güvenebilirmiyim uğraşan çaba gösteren taraf olup emeklerinin elinde kalmasi enkaz altında kalmak gibi duygusal bi çöküş işte zaten zamaninda bu durumu anlayip kavrayıp reddetseydim buraya gelip motive olmaya yada destek cümleler duymaya ihtiyacım olmazdıYa cidden bu yüzyılda tek derdiniz bu mu? Evlenmek, çocuk doğurmak, evde oturmak... Bu müdür yani?
Ana kuzusu evli olduğunu idrak edemedi pasif fazla verici ele fazla iyi ama evini eşini bilmez sinir hastası bu da şiddet i getiriyor ben desen fazla müdahaleci fazla beklentisi olan beklentim karşılanmadıkça kızdım uyardım bu uyarılar on şiddetle karşılık buldu şiddet görünce bağırıp mahalleyi ayaklandırdım ondan böyle intikam alıyordum o da gidip ailesine anlatıyordu her şeyi teyzem desen bir kere bile oğluna yapma böyle evini bil demedi çalışıyorum işten geliyorum bana yardım et diyorum etmiyor kavga ediyoruz annesine anlatıyor aile erkeksin oğlum ne işi diyor son zamanlarda kavgamı aile büyüklerine şikayet ediyordu defalarca uyardım mahremimiz olsun diye sonra bir gece kavga ettik saçımı çekti odadan çıktı tekme attı yere düştüm konuşmadım kaç gün amcama gidip anlatmış amcam gelince yine sinir krizi geçirdim dedim amcama beni götür ben dayak yiyorum susuyorum kimseye şikayet etmiyorum (bağırdığım çağırdığım için ) bu adam mı gelip beni şikayet ediyor amcam da beni babamlarda getirdizaten bu baba evine 4. GelişimSenin nasıl bı sorunun var
Yani gitmemek için zorluyorum kendimi mücadele ediyorum duygularımla çünkü huy değişmezOlmayınca olmuyor dazla ısrar etme şimdi içim param parça gelip götürse gitmeyi çok istiyorum ama gitmem çünkü mantıklı olan bu…
Benim yaşadığım olaylarin tipa tip aynısı ben ikinci gidisimde bitti Bosanmadayiz niye bu anneler oğullarına evin var diye güzel müdahale etmez anlamıyorum abimler de 23 yasinda evlendi cokta olgun diyemem ama annem gelinlerini tuttu hep şimdi 11 biri biri 8 yıllık evli sorunlar yine olur ama gelinler el üstünde her zamanAna kuzusu evli olduğunu idrak edemedi pasif fazla verici ele fazla iyi ama evini eşini bilmez sinir hastası bu da şiddet i getiriyor ben desen fazla müdahaleci fazla beklentisi olan beklentim karşılanmadıkça kızdım uyardım bu uyarılar on şiddetle karşılık buldu şiddet görünce bağırıp mahalleyi ayaklandırdım ondan böyle intikam alıyordum o da gidip ailesine anlatıyordu her şeyi teyzem desen bir kere bile oğluna yapma böyle evini bil demedi çalışıyorum işten geliyorum bana yardım et diyorum etmiyor kavga ediyoruz annesine anlatıyor aile erkeksin oğlum ne işi diyor son zamanlarda kavgamı aile büyüklerine şikayet ediyordu defalarca uyardım mahremimiz olsun diye sonra bir gece kavga ettik saçımı çekti odadan çıktı tekme attı yere düştüm konuşmadım kaç gün amcama gidip anlatmış amcam gelince yine sinir krizi geçirdim dedim amcama beni götür ben dayak yiyorum susuyorum kimseye şikayet etmiyorum (bağırdığım çağırdığım için ) bu adam mı gelip beni şikayet ediyor amcam da beni babamlarda getirdizaten bu baba evine 4. Gelişim
Ben kimseye Şiddetle karşılık vermedim teyzemi asla saygısızlık etmedim keske etseydim diyorum şimdi hic değilse yapmadım yaptı oluyor yapsaydimda yaptı deselerdi iyi gelin olamamisim annem karismista bilmem ne de yuvayi ben bozmuşum suçlu benmişim diye söylüyor karsi tarafTeyze çocuğu ile evlilik,teyzenin size vurması sizin karşılık vermeniz,ailelerin darp edilmesi bu arada yapılan bir çocuk.İyi misiniz siz ya?Lütfen bu kafayla anne baba olmayın
Zaten kv kişisi oğluna yol gösterse böyle olmazdı ben hep o ailede dışlandım aileden biri olarak görünmedim birde ben çalışıyorum eşim de çalışıyor bunlar şunu hayal etmiş oğlumuz bize bekar gibi yedirir gelin de evi geçindirir ben yok öyle dedim izin vermedim bu nedenle aile beni hiç sevmedi hayalleri yıkıldı benim paramı giyemediler diye…Benim yaşadığım olaylarin tipa tip aynısı ben ikinci gidisimde bitti Bosanmadayiz niye bu anneler oğullarına evin var diye güzel müdahale etmez anlamıyorum abimler de 23 yasinda evlendi cokta olgun diyemem ama annem gelinlerini tuttu hep şimdi 11 biri biri 8 yıllık evli sorunlar yine olur ama gelinler el üstünde her zaman
Ay bırak ya bunların hepsi kafayı yemiş ne derlerse desinlerBen kimseye Şiddetle karşılık vermedim teyzemi asla saygısızlık etmedim keske etseydim diyorum şimdi hic değilse yapmadım yaptı oluyor yapsaydimda yaptı deselerdi iyi gelin olamamisim annem karismista bilmem ne de yuvayi ben bozmuşum suçlu benmişim diye söylüyor karsi taraf