denicemBir kağıt al, onun sevdiğin ve sevmediğin özellikleri yaz.
Sonra eksikleri- tam oldukları
Sonra sana hissetirdikleri- hissetiremedikleri
İçinden ne geliyorsa
Sonra ertesi gün bu kağıdı sakin kafayla oku.
Neden bu durumdasın cevabını bulur, yoluna devam edersin.
Hakkında hayırlısı olsun.
baksam dA bu gelecekte yaşayacaklarım için faydalı olcakKim hatalı bilmiyorum ama kendinize dönüp bakmanızı tavsiye ederim.
Sabrli ol , ve her seyin iyi olacagina inano anı iple çekiyorum.
aslında beni mahkemey çıkıp boşanmak istiyorum deme korkutuyor.tam kendimi topladım derken dava zamanı gelcek.
nasıl güçlü olcam
severek evlenmiştik güya ama şiddete varana kadar gitti olaylar.
en son ben boşanmak istedim.o da bana bidaha bana gelme filan dedi. ben hep ondan ayrılmak istedim sorunlar kavgalar yüzünden.sonra ben giderdim barışmaya.hep böyle oldu.
evlendik yine aynı şekilde ihmal edilmeler.evde hizmetçi gibi görülmeler.hep bekarmış gibi tavırlar.
bilmiyorum ya.kafam çok karışık.
Aynı durumdayız canım.
4 aydır annemin evindeyim, Çarşamba günü de boşandım.
4 aydır sürekli bir iyi günler geliyor aklıma bir kötü günler.
İnadına mutlu olduğu anlar gelirmiş ya insanın aklına böyle zamanlarda.
Zihnini yorma kötüyü düşünmeliyim nefret etmeliyim diye.
Zamanla iyileşeceğiz zaten, kendimizi bastırmamalıyız.
İyi günler de yaşadık elbette onları yalanlayamayız.
Ama kötü günler, mutsuzluklar ağır bastı ki bu raddeye geldik.
zaten etrafa güçlü dursan zaten boşanmak istedi oluyosun.ağlasan böyle ağlıcaksan git düzeltmek için uğras oluyo.
iki insan olarak kendi düşüncemiz dışında,istemeden evlendik.ne kdar o kabul etmese de hazır değildik.ikimizin evlilikten beklentisi farklıdydı.
o yemek,temizlik vb şeyler beklerken.
ben, sevgi sahiplenme destek görmeyi istedim..
ama hiçbirini bulamadım.
elimden geldiği kadar yaptım ev işine ama istediklerimi alamayınca her seyi bıraktım yapmadım.ben suçlu oldum.
onun değil benim öfke kontrolü problemim var.
bi sorun olduğunda o konuşmaz.o an için değil hiçbişekilde konuşmaz.o sorun 3 gün 5 gün sonra yine önümüze gelir.aslında konuşup halletmediğimiz için geliyo.ama ona göre ben sorunluyum.benim tedavi olmam gerek.o yüzden sorunlar hep tekrar ediyo.
öyle değil ama.sorun olursa konuşulur ortak nokta bulunur.üstü kapatılıp yokmuş gibi sayılmaz.kaç kere denedim karsıma zorla oturttum.adam gibi konuşmaya çalıştım.oflamalar poflamalar,ukala tavırlar,dinlememeler,ne diceksen söyle hadi tv izlicem sana ayırcak vaktim yok dışarı çıkcam yorgunum saçma sapan seylerle uprastırma beni.konu önemli olsun önemsiz olsun.hep böyleydi.bi kere de şu benim için sorun.gel konuşalım demezdi.ona göre sorunu yok sayınca yok oluyodu.ama bana göre olmuyodu.
beni en çok yıpratan bu oldu.evin içinde yabancılaştım.tamam dedim o zaman hiç konuşmayaym ne olck bakalım.bişyi beğenmediğinde bile cevap vermedim.oturdum yemek yedik.ama tek bir cümle konuşmadan.insan hiç tanımadığı bi insanla bile nezaketen havadan sudan konuşur.ama yok.
en son dedim senin hayatın bu mu ?
işe git.gün içinde bikere bile arama.eve gel.yeme hazır olsun.ye.tv izle.dışarı çık.istediğinde gel. gerçeken bunun dışında bi hayatı yoktu..ve bundan memnundu.bi ara dedim maddi açıdan böyle.gitti bilezik bozdurdu.cebi para dolu ama yine aynı.vardı bi yerde problem.belki ben çok ders çalışıyorum diye böyle davrandı.ama biliyodu ne kadfar önemli olduğunu.sonuçta ne kpss kazandım ne evliliği yürütebildim.bütün suçlu da ben oldum.
Bir kağıt al, onun sevdiğin ve sevmediğin özellikleri yaz.
Sonra eksikleri- tam oldukları
Sonra sana hissetirdikleri- hissetiremedikleri
İçinden ne geliyorsa
Sonra ertesi gün bu kağıdı sakin kafayla oku.
Neden bu durumdasın cevabını bulur, yoluna devam edersin.
Hakkında hayırlısı olsun.
kendine yeni konu açarsan senin konuna yorum yaparlar.arkadaşlar bende boşanma aşamasındayım daha önce konu açmıştım.eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum.diye 2 aydır ailemin yanındayım ne o aradı ne de ben.sessiziz.dava açtı yeni ama kağıt vs bişey gelmedi.sizce kurtarmak için ne yapmalıyım? aramalı mıyım? karşısına çıkmalı mıyım? mesaj atmalı mıyım ?