severek evlenmiştik güya ama şiddete varana kadar gitti olaylar.neden nasıl boşandınız bilmiyorum da , unutursunuz
sonradanda bir tane iyi anı gelmiyor insanın aklına.
ha tabiki çok boşa sebeblerdende ayrılan var benim öyle değildi.
hatta ben eski eşimin yüzünü filan unuttum gözümü kapatsam aklıma gelmiyor yüzü 5 sene oldu hoş ama :) tanımıyorum onu fizikende
evet öyle.aklım duygularıma savaş açmış duygularım aklıma.ilk başlarda genelde böyle oluyor.
duygularımız ve aklımız karmakarışık bi hal alıyor.
sonra zamanla sakinleyip daha mantıklı ve soguk kanlı bakmaya başlanıyor.
ben de öyle diyorum ama eski zamanlarda evli değilken hersey daha iyiydi.daha masumdu..şimdi ise mahvoldu her sey.belki de onun bunun lafına bakarak kendimiz gercekten istemeden evlendiğimiz için böyle oldu.sanki evlenmek zorundaymışız gibi oldu.ben aklıma iyi bir anı geldi mi hemen diyorum ki o sana şunu yaptı hemen sil iyi anıları çünkü iyi anıları düşününce affetmek geliyor içimden ve onu takip etmemek için sosyal ağlarımı da kapattım böyle iyi kafam rahat
geçecek canım biraz zamana ihtiyacın var sadece.evet öyle.aklım duygularıma savaş açmış duygularım aklıma.
aklım galip çıkacak bliyorum ama bunları düşünmek bile yorucu
hiç bu kadar zor olcağaını düşünmemiştim.geçecek canım biraz zamana ihtiyacın var sadece.
ateş düştüğü yeri yakmıyor kavuruyor malesef.hiç bu kadar zor olcağaını düşünmemiştim.
başkalarına teselli verirken kendi halime bak.
bitmesi gerek.bunu kabul ediyorum.ama hala beni sevmemesi koyuyor galiba banaateş düştüğü yeri yakmıyor kavuruyor malesef.
zor olacak elbet.
kendimi yerine koymaya çalışıyorum..
düşüncesi bile canımı ziyadesiyle yakıyor.
daha iyi bir cevap olamazdı.film seridi gibi geçti gözümün önünden her sey 3 saniyede
- aklına bu konu başlıklarını getir dön yazdıklarını tekrar tekrar oku belki motive olursun
- adı sinir krizi mi ?
- Konuyu açan: ss kedi, Perşembe 00:26, Mesaj sayısı 14, Görüntüleme : 502, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : ( Durum :Kilitli
Konu
boşanma aşamasında yaşananlar...
evde her gün ayrı bir sorun. evden ayrıldım ailemle yaşıyorum her gün ayrı sorun. sanırım eylülde dava açılana kadar bin bir sorun beni bekliyor....
Konuyu açan: ss kedi, 20 Haziran 2015, Mesaj sayısı 84, Görüntüleme : 2.810, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
"boşanıyorum" demekten utanıyorum.
sanki insanlar beni yargılayacaklarmış gibi geliyo. çok samimi olmadıklarım dışında insanlara söyleyemiyorum. ağlasam üzülsem kocası terk etti...
Konuyu açan: ss kedi, 12 Haziran 2015, Mesaj sayısı 59, Görüntüleme : 2.576, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
boşanmaya karar verdik ve ben üzülmüyorum.
boşanmaya karar verdik.ben gittim yurtta kaldım.1 saat kalabildim yalnız.sonra doğru anneme. eve geldim.ufak tefek bi kaç sorun yaşadım.ama...
Konuyu açan: ss kedi, 31 Mayıs 2015, Mesaj sayısı 74, Görüntüleme : 3.710, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
darp raporu-polise ifade-ancak şikayetçi olmama
evet ben darp raporu aldım.eşimle anlaşmalı boşanmaya karar verdik.ama ben güvenmedim.bi kanıt olsun diye gttim ifade verdim.ama uzaklaştırma...
Konuyu açan: ss kedi, 27 Mayıs 2015, Mesaj sayısı 58, Görüntüleme : 1.422, Paylaşıldığı Yer: Hukuk Köşesi
Konu
anlaşmalı boşanmak için yarın avukata gidicez. YARDIMMM
yarın avukatın yanında nasıl davranmalıyım. eşime sıraladım bunları verirsen yarın hemen çıkıp giderim haftaya boşanırız dedim. baban filan...
Konuyu açan: ss kedi, 27 Mayıs 2015, Mesaj sayısı 109, Görüntüleme : 3.749, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
- Konu
boşanmaya karar verdim
ve bir kez daha vazgeçmek istemiyorum. dün akşam çok kötü birbirimize girdik.beni dövmeye çalıştı.önce karşılık vermedim ama sonra elime ne...
Konuyu açan: ss kedi, 26 Mayıs 2015, Mesaj sayısı 90, Görüntüleme : 3.110, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
- Konu
boşanan bayanlar...yardım lütfen..
8 aylık evliyim.ve ilk günden beri hatta eşimle tanıştığım günden beri hep sorunlu bata çıka ilerleyen bi ilişkimiz vardı.uzun bi ilişki sonunda...
Konuyu açan: ss kedi, 11 Mayıs 2015, Mesaj sayısı 124, Görüntüleme : 5.532, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
eşimi ailesini evini SEVEMİYORUM...
bi insan bu kadar tiksinir eşinin ailesininden. bu kadar batar her şey. memlekete gittik eşimle. bi gece kaldık onların evinde.ben ertesi gün...
Konuyu açan: ss kedi, 5 Mayıs 2015, Mesaj sayısı 84, Görüntüleme : 4.939, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
boşanmak isteyip boşanamamak...
eski konularım ortada. konuşulanlar gün gün saat saat yaşadığımı yazdım. önce eşimin ilgisizliği.ama buna rağmen yatakta mutfakta her yerde her...
Konuyu açan: ss kedi, 30 Mart 2015, Mesaj sayısı 12, Görüntüleme : 700, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
kayınpederimin bana küfür etmesi
hayretler içindeyim. eşimle evlendiğimizden beri sorunlar yaşadık hep. geçmişteki konularımdan da anlaşılır. evlendik.1 hafta sonra eşim iş gereği...
Konuyu açan: ss kedi, 23 Mart 2015, Mesaj sayısı 89, Görüntüleme : 4.241, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
sonuçta olacak :birimiz mezara birimiz hapishaneye.
arkadaşlar eşimle bi çok problem var.ve bunlar bence aşılmaz durumda artık. ben kpss ye hazırlanıyorum.bazı arkadaşlar eleştirebilir sen mi...
Konuyu açan: ss kedi, 17 Mart 2015, Mesaj sayısı 228, Görüntüleme : 11.195, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
eşim sadece SEVİŞMEK istediği zaman bana sevgi gösteriyor..
ilk önce şu iki şeyi belirtmek istiyorum.hesabımı yeni açtım.aslında eski üyelerdenim ancak şifreyi unuttum.mail adresim de değiştiği için geri...
Konuyu açan: ss kedi, 21 Ocak 2015, Mesaj sayısı 117, Görüntüleme : 10.101, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
en çok acıtan o.bitmesi gerek.bunu kabul ediyorum.ama hala beni sevmemesi koyuyor galiba bana