- 3 Şubat 2018
- 25.509
- 109.877
- 598
- Konu Sahibi Aysetumblr38
-
Evet doğumda karısı vefaat etmiş . Çocuğuna annesi ve babası bakıyor . Evlenince yanıma almayacağım annemle babama alışkın diyor
Herkesle olur bu herifle olmaz. Zaten anasız olan bir çocuğu babasız da bırakıyor. Evli barklı kadına kocanı boşa diyor. E bu herkese böyle der ki? Yarın sizinle evlensin yine dışarıda evli kadın arayacak karakterde demek ki. Hayatınızda illa biri olmak zorunda değil. Yaşınız daha 23müş. Bu kadarcık yaşa bunca heyecanı nasıl sığdırdınız? Ne gerek vardı?Evet doğumda karısı vefaat etmiş . Çocuğuna annesi ve babası bakıyor . Evlenince yanıma almayacağım annemle babama alışkın diyor
bence sen kocanı bırak. yeni evinde de mutlu olursun her türlü. kocan da asla değişmez. hele ki araya 3. kişinin girdiğini öğrenmiş bu ilişki daha da iflah olmaz. madem ikinci adam seni seviyor. bir de şansını ondan yana dene. olmadı 3. yü bulursunÖnceki konularimi da okuyun evlilikte başımdan geçen bazı sıkıntıları paylaşmıştım. Kısaca cinsel hayatın çok az olduğu ilginin sevginin olmadığı sürekli boşanma konusunu açan beni kovan sonra da defalarca özür dileyip beni babamın evinden geri alan kocam vardı . Ve bana pek sadık kalmış sayılmaz telefon üzerinden başkalarıyla konuşmuştu. Son olayda benimde aklım başkasına kaydı arkadaşlar. Kendisinin de başından evlilik geçmiş eşi dogumda vefaat etmiş . Benimde çocuğum olmuyor bu arada arkadaşlar. Bu tanıştığım adam bana çok fazla ilgi sevgi gosteriyor beni bir an önce ailesiyle tanıştırmak istiyor benimle evlenmek istiyor. Birçok konuda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum acaba Allah karşıma doğru kişiyi mi cikartti diye düşünüyorum? Benim bosanmami istiyor onunla evlenmek istiyor. Şuan babamın evindeyim. Eğer kocana geri dönersen seninle asla konuşmam sadece babanın evinde olduğun sürece diyor. Bir yandan eşimi de özlüyor gibiyim evimi ozluyorum acaba gitsem eşim duzelir mi ? Evlilik kurtulur mu ? Bide eşime de itiraf etmiştim baskasiyla konuştuğumu. Eşim bundan sonra beni sever mi ? Yoksa boşanıp tanıştığım kişiyle mi evlilik yolunda gitmeliyim ? Ben 23 yaşındayım bana kızmayın boşluktan ne yaptığımı bilmiyorum. Beni lütfen anlayın ve doğru yolu gösterin .
böyle bir ayrıntı varsa bu arada çocuğuna bakmayan herif sana hiç bakmaz arkana bakmadan uzaklaş o adamdanİnanma. Alır. Anam babam yaşlandı, artık biz bakacağız diyecek. Zaten bakmalı! Evladı o.
Konu sahibinin yazdıklarını okuduğunuza emin misiniz?Buyrun sizi dinleyelim
Olaydaki karakterlerden bahsediyor.
Yargılanacagini düşünmen çok acıklı. Üstelik kadınlar tarafından. Eşin de zaten aman aman sadık bir adam değilmiş erkekler gözleri dışardayken hemcinsleri tarafından yargilanacaklarini hiç dusunmezken hatta bunu bir erkeklik gösterisi haline getirirlerken sen zaten sana sadık olmayan bir koca "beni yeniden sever" mi diyosun başkasıyla görüştüm diye. E o da görüşmüş? Sen sevebilecek misin asıl bunu dusunsene. Erkeklere hak da kadınların aklı karışınca o... mu oluyorlar hemen. Kendinize bunu yapmayın. Erkeklerle eşitiz. Hatalarimizda da sevaplarimizda da aynı muameleyi görmek istemek hakkımız.Önceki konularimi da okuyun evlilikte başımdan geçen bazı sıkıntıları paylaşmıştım. Kısaca cinsel hayatın çok az olduğu ilginin sevginin olmadığı sürekli boşanma konusunu açan beni kovan sonra da defalarca özür dileyip beni babamın evinden geri alan kocam vardı . Ve bana pek sadık kalmış sayılmaz telefon üzerinden başkalarıyla konuşmuştu. Son olayda benimde aklım başkasına kaydı arkadaşlar. Kendisinin de başından evlilik geçmiş eşi dogumda vefaat etmiş . Benimde çocuğum olmuyor bu arada arkadaşlar. Bu tanıştığım adam bana çok fazla ilgi sevgi gosteriyor beni bir an önce ailesiyle tanıştırmak istiyor benimle evlenmek istiyor. Birçok konuda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum acaba Allah karşıma doğru kişiyi mi cikartti diye düşünüyorum? Benim bosanmami istiyor onunla evlenmek istiyor. Şuan babamın evindeyim. Eğer kocana geri dönersen seninle asla konuşmam sadece babanın evinde olduğun sürece diyor. Bir yandan eşimi de özlüyor gibiyim evimi ozluyorum acaba gitsem eşim duzelir mi ? Evlilik kurtulur mu ? Bide eşime de itiraf etmiştim baskasiyla konuştuğumu. Eşim bundan sonra beni sever mi ? Yoksa boşanıp tanıştığım kişiyle mi evlilik yolunda gitmeliyim ? Ben 23 yaşındayım bana kızmayın boşluktan ne yaptığımı bilmiyorum. Beni lütfen anlayın ve doğru yolu gösterin .
Amacınız boşlukları erkeklerle mi doldurmak öyleyse daldan dala nasıl mutlu olacaksınız?Önceki konularimi da okuyun evlilikte başımdan geçen bazı sıkıntıları paylaşmıştım. Kısaca cinsel hayatın çok az olduğu ilginin sevginin olmadığı sürekli boşanma konusunu açan beni kovan sonra da defalarca özür dileyip beni babamın evinden geri alan kocam vardı . Ve bana pek sadık kalmış sayılmaz telefon üzerinden başkalarıyla konuşmuştu. Son olayda benimde aklım başkasına kaydı arkadaşlar. Kendisinin de başından evlilik geçmiş eşi dogumda vefaat etmiş . Benimde çocuğum olmuyor bu arada arkadaşlar. Bu tanıştığım adam bana çok fazla ilgi sevgi gosteriyor beni bir an önce ailesiyle tanıştırmak istiyor benimle evlenmek istiyor. Birçok konuda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum acaba Allah karşıma doğru kişiyi mi cikartti diye düşünüyorum? Benim bosanmami istiyor onunla evlenmek istiyor. Şuan babamın evindeyim. Eğer kocana geri dönersen seninle asla konuşmam sadece babanın evinde olduğun sürece diyor. Bir yandan eşimi de özlüyor gibiyim evimi ozluyorum acaba gitsem eşim duzelir mi ? Evlilik kurtulur mu ? Bide eşime de itiraf etmiştim baskasiyla konuştuğumu. Eşim bundan sonra beni sever mi ? Yoksa boşanıp tanıştığım kişiyle mi evlilik yolunda gitmeliyim ? Ben 23 yaşındayım bana kızmayın boşluktan ne yaptığımı bilmiyorum. Beni lütfen anlayın ve doğru yolu gösterin .
Bunu siz yazmışsınız."Eğer kocana geri dönersen seninle asla konuşmam sadece babanın evinde olduğun sürece diyor." Ben tek kelime eklemedim.Nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?