Boşanma aşamasındayım fikirlerinize ve desteginize ihtiyacim var

Görüştüler eve gidip ailesiyle konuşacakmış iftardan sonra kararını bildirecekmiş
Babası akşam benimle konuşmaya geleceğini söylemiş gelmesin benim konuşacak bişeyim yok dedim
Şuan benim dayımlar falan onunla ve babasıyla konuşuyorlar işi yokuşa sürmesinler diye

biz boşanmanın nasıl olacağı konusunda anlaşmaya çalışıyoruz onlar boşanma olmasın diye diretiyor

biz boşanmanın nasıl olacağı konusunda anlaşmaya çalışıyoruz onlar boşanma olmasın diye diretiyor
Ara kocani gorusun ne olacagini ve sizin icin asla geri donusu olmadigini soyleyin gelip anlasma metnini imzalasin baktin imzalamiyor gidip acin davayi.

Ben konuştum yüz yüze degil ama telefonda kabul etmedi boşanmayı kabul etmiyor
Bana kalsa 1 hafta önceden açmıştım davayı ama iste aileler araya girince olmuyor şimdi bide onlar konusuyo ama bugün dedim yani sabrım kalmadı yarın öyle yada böyle açılacak bu dava diye

Bir süredir bu forumu takip ediyorum. Kızların çoğu mantıklı ve aklı yerinde ama bu tarz adamlarla nasıl evleniyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. Baştan belli etmiş aslında her şeyi. Neden her şeye boyun eğerek evleniyorsunuz. Dağ dağ üstüne olur, ev ev üstüne olmaz demiş atalarımız. Evlenirken hiç mi düşünmediniz bu adam benim kocam olacak, çocuklarımın babası olacak diye. Hadi yaptınız bi hata, eviniz yok işiniz yok bir de çocuk yapıyorsunuz. İşsiz, güçsüz karaktersiz bir insan. Eşinizin tavırları tam bir ergen gibi. İnşallah bir an önce kurtulursunuz. Ne diyim üzüldüm halinize en çok da çocuğunuza.

Çok geçmiş olsun. Doğru kararı vermişsiniz. Tek başınıza onunla buluşmayın. Eve filanda almaya kalkmayın Allah korusun bişey yapar. En kısa zamanda kurtulursunuz inşallah.

Evet dediginiz gibi bu formda böyle konular çok çoğunu okurken kendimi buldum içinde evet çok hata yaptim hata üstüne hata yaptim hatta
Ama bazen bazı şeyleri göremiyorsun yada elinden gelen herşeyi yapıp savaşmak istiyorsun kurtarmak istiyorsun bazı şeyleri
Hayatında iyi şeyler olsun diye mücadele ediyorsun
Ama olmayınca olmuyor iste

Çok geçmiş olsun. Doğru kararı vermişsiniz. Tek başınıza onunla buluşmayın. Eve filanda almaya kalkmayın Allah korusun bişey yapar. En kısa zamanda kurtulursunuz inşallah.
Inşallah iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim

Bundan sonra daha iyi bir yasantiniz olacak. Cesaretiniz ve mantikli olusunuz pek cok kadin icin ornek olsun. Cocugu ilerleyen zamanlarda koz olarak kullanabilir. 2. etapa hazirlikli olun.

Kocasına para gönderip okutanı da ilk defa görüyorum. Nankör ve terbyesiz adamı anlaşmalı olmasa da rahat rahat boşarsınız elinizde hakaret delilleri var umarım yanlış bilmiyorumdur. Şans sizinle olsun.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim iyiki varsınız böyle zamnlarda derlesmek istiyor insan objektif yorumlar gerçekten iyi geliyor
Delillerim var evet mesajalrda herşey aşikar

Bu arada çocuğu koz olarak nasıl kullanabilir onu anlayamadım 2. Asamada

Protokolde gorus zamani ve suresi yazar. Cocugu kacirma da dahil bakamaz, hirpalayabilir, size karsi yalan yanlis doldurabilir. Siz evladinizin kotu etkilenmemesi icin cirpinirken o sizin cocugunuza ihtimaminizi size karsi koz olarak kullanabilir. Cocugun yaninda tartismanin evladiniza zarari oldugunu siz bilirsiniz,dilinizi tutarsiniz o bunu ajite etmeye calisir gibi. Siz olanlari anlatmamayi cocugunuzun uzulmemesi icin tercih ederken o annenin neler yaptigini biliyorum gibi muphem konusabilir. Cocugunuz oldugu icin esinizle bir omur muhattap olacaksinuz. Sizin yumusak karniniz esinize karsi evladiniz. O da bunu iyi biliyor.

Mümkün oldugunca karşı karşıya gelmemeye çalıs kuzum ya.
Ben korkuyorum boyle insanlardan.
Ozellikle bugun haberlerde o yüzune asit atılan bir kız vardi eski sevgilisi tarafindan onu gordukten sonra cok daha fazla etkilendim.
Nasıl insan bunlar anlamıyorum.
Ama lütfen tedbirli ol.

Canım kızım daha 1 yaşında büyük bi ihtimal ilk etapta yatılı olmaz saatlik olur görüşleri zaten tayin yapılması icin uğraşıyorum il değişikliği yapacam tabiki elimden geldiği kadar etkilememesi icin uğraşıcam
Zaten görüş zamanları dışında göremez ve benim yanimda büyüyecek kızım inşallah
Çok fazla bisey yapamaz inşallah

Bulunduğum ilde daha 1 ayı bulmadı bi doktor avukat eşini öldürdü boşanma aşamasında yapmaz demiyorum zaten öfkeyle yapılan sey ne eğitime ne sevgiye ne saygıya bakar ama alabileceğim önlemleri alacam

Birinci üniversite çok fayda etmiş gibi ikinciyi okuyor haspam :)
İlk iş evin kilidini değiştirin, eşyalarını ailesine postalayın.
Sonra da on gün kadar bir tatil ayarlayıp gidin oradan.
O oradayken orada durmayın bile.
Umarım sorunsuz boşanabilirsiniz.

Evin anahtarı yok zaten kendisinde tatillik bi durumum çok yok şuan bütün akrabalar burda çünkü yarın davayı acarsam büyük bi kalkacak üstümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…