Boşanma aşamasındayım fikirlerinize ve desteginize ihtiyacim var

Çocuk yok sanırsam.. Arkana bakmadan kaç.. Aşağılık kompleksine girmiş.. Sen ona fazlasın.

yarin akrabalariniz mutlaka yaninizda olsun. amca dayi kuzen kim varsa. insallah tez zamanda kurtulursunuz o adamdan.
Inşallah.. akrabalarim arkamda zaten herkes haber bekliyo benden gelmek icin yakınlarda zaten ilk etapta dayım ve annem burda olacak zaten

En güzelini yapmışsın kardeşim inşallah işlerin kolaylıkla gider zaten kendi hayatını kurmuşsun. Bu paranoyak insanlar kendi yaptıkları için senin de uzakta bir şeyler yapabileceğini düşünürler. Evladınla huzurlu günler seni bekliyor inşallah teke tek asla bir araya gelme avukatın olsun yanında ya da direk avukatınla görüşsün her konuyu adres değişikliği de yap muhakkak senin için dua edeceğim. Allah kolaylıl versin...

Çok teşekkür ederim canım zaten şuan en çok ihtiyacim olan şey dua
Ben bu zmana kadar yapacagimi yaptim artık

Bende öyle düşünüyorum ama bian önce bitmesini istediğim icin denemeye değer diye düşünüyorum
Diğer şekil dilekçede herşeyi belirtecek zaten
Adama bak ya tıbbi sekreter olmanın nesinden utanacakmışsınız? Adam sizden harçlık almaya utanmıyor ama mesleğinizden utanıyor öyle mi?
Komik gerçekten, ben sizi çok takdir ettim. Kendinizi geliştirmişsiniz meslek sahibi olmuşsunuz, birikim yapıp araba almışsınız. Ben sizden bir yaş büyüğüm hala kykmı ödemeye başlamadım bile.

Allah bağışlasın.. Olsun.. Zaten size hiçbir faydası yok.. Bu öküzü bi de besliyormuşsunuz.. Dikkat edin kendinize, kilidi değiştirin..
Allah razı olsun
Dışarda üni okuduğu icin evin anahtarı yok zaten onda geldiğinde alıyordu giderken bırakıp gidiyodu

Çok şükür ki isim var çalışıp kızıma evime bakabiliyorum su durumda boşanınca ortada kalacak olan o zaten

Çok şükür ki isim var çalışıp kızıma evime bakabiliyorum su durumda boşanınca ortada kalacak olan o zaten
Terbiyesiz adam. Sizi tahrik edecek şeyler yapabilir dikkat edin. Akıllı bi kadınsınız zaten. Erken evlenmişsiniz ama kendinizi sağlama almışsınız. İnşallah her şey çok güzel olur canınızı sıkmayın :)

Şuan öyle öfkeli ki hala kendi aleyhine davranıyor durumun ciddiyetinin farkında değil
Ben gayet sakinim çünkü benim icin çoktan bitti
O yüzden adım adım ilerliyorum ve her konuda önlem almaya çalışıyorum

Allah yar ve yardımcınız olsun
İnşallah hasarsız bi şekilde istediginiz gibi sonuçlanır

Bir kadının ekonomik özgürlügünün nasıl muhtesem bişey oldugunu bir kez daha gördüm

zaten doğru yolda ilerliyorsunuz.Mübarek ramazan günü bir an önce pislikten kurtulup mutlu olmanızı diliyorum

Çok doğru karar vermişsin, hiçbirşey için geç değil. Umarım azıcık aklı selim davranır da huzur verir size. Her türlü nafaka ve tazminatını da al. İhtiyacım yok deme. Çocuğunun hakkı da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…