- 6 Mart 2019
- 120
- 272
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok küçükmüş Allah yardımcınız olsun.
InşallahAllah yar ve yardımcınız olsun
İnşallah hasarsız bi şekilde istediginiz gibi sonuçlanır
Bir kadının ekonomik özgürlügünün nasıl muhtesem bişey oldugunu bir kez daha gördüm
Çok teşekkür ederim arabayı devrettim 1 hafta önce zaten onu duyup ayrıca tehtidler savurmustuKardeşimle aynı yastasin...Öncelikle yasin genç ama akıllı ,mantıklı ve cesur davrandigin için tebrik ediyorum .Arabayı avukata danışarak annenin filan üzerine geçir hak talep edemesin asalak.
Ve o eve gelmeden dayın vs kimse gelsin hatta güvendiğin komsun filan varsa kadın erkek çağır ev kalabalık olsun .Avukatın gelir mi bilmiyorum bu durumları ama ona bile bildir .
Sadece annenle tek kalma.
Tayin hakkin özel bir durum olduğu için olur belki ,yani inşallah olur işini de kaybetmezsin .
Dikkat et kendine dua edeceğim senin için bir an önce kyrtul
Gerçekten çok akilli bir kadinsin.Takdir ettim ..Güzelim eve toplayabikdigin kadar insan topla lütfen annenle ikiniz ,bir taşkınlık karşısında yetersiz kalabilirsiniz .Akraba ,konu komşu mahalledeki esnaf herkesten yardım iste olur mu ?Çok teşekkür ederim arabayı devrettim 1 hafta önce zaten onu duyup ayrıca tehtidler savurmustu
Yani şuan herşeyi bekliyorm ondan
Bu akşam merkeze gelecek ilçeye oturduğumuz yere bu akşam gelirmi bilmiyorum ama toplu bi iftar yemeğinde olacaz bütün aileGerçekten çok akilli bir kadinsin.Takdir ettim ..Güzelim eve toplayabikdigin kadar insan topla lütfen annenle ikiniz ,bir taşkınlık karşısında yetersiz kalabilirsiniz .Akraba ,konu komşu mahalledeki esnaf herkesten yardım iste olur mu ?
İnsan kendini bile zor tanıyor, başkasını yeterince tanımak mümkün değil. Bu biraz da talih. Ama bu arkadaşın durumu biraz farklı. Adam babalığı hiç haketmemiş ama arkadaş anneliği sonuna kadar haketmiş. Sorumluluk sahibi sevgi dolu bir kadın. Umarım en hasarsız bir şekilde atlatırlar. Daha güçlü çıkarlar bu badireden çocuğuyla beraber.Hanimlar lutfen eslerinizi ve ailelerini iyice tanidiktan sonra cocuk yapin. Ortada kalan yavrulara cok uzuluyorum.
Çocuğum olduğu icin pişman değilimİnsan kendini bile zor tanıyor, başkasını yeterince tanımak mümkün değil. Bu biraz da talih. Ama bu arkadaşın durumu biraz farklı. Adam babalığı hiç haketmemiş ama arkadaş anneliği sonuna kadar haketmiş. Sorumluluk sahibi sevgi dolu bir kadın. Umarım en hasarsız bir şekilde atlatırlar. Daha güçlü çıkarlar bu badireden çocuğuyla beraber.
dediginiz sey dogru.ama tecrube dayanarak konusuyorum. Evlenince cogu sey bambaska oluyor. Bazi ihtimalleri azaltmak icin En azindan bir 2 3 yil beklenmeli. Sonra cocuk yapilmali. Bu esinle anlasamazsan bosanirsin ayrilirsin anlaminda degil, iletisiminde esler arasinda gelisip olumsuz yonleri torpulemek icin bir sure olabilir anlaminda Konu sahibi icin bunu soylemek zor. Cok kucuk yasta evlenmis. Bunu dusunmesini bekleyemem ama daha yolun basinda olanlar mesajimi gorupte okurlarsa belki onlara yol yordam olsun.İnsan kendini bile zor tanıyor, başkasını yeterince tanımak mümkün değil. Bu biraz da talih. Ama bu arkadaşın durumu biraz farklı. Adam babalığı hiç haketmemiş ama arkadaş anneliği sonuna kadar haketmiş. Sorumluluk sahibi sevgi dolu bir kadın. Umarım en hasarsız bir şekilde atlatırlar. Daha güçlü çıkarlar bu badireden çocuğuyla beraber.
Benide annem tek basina buyuttu. Herseyin ustesinden gelirsiniz eminim. Benimde bir kizim var. Zaten onlar yanimizdayken pisman olmak gibi bir dusunce olamaz.Çocuğum olduğu icin pişman değilim
Bunlari yaşadığım zman içinde 1 defa bile keşke olmasaydı demdim tam aksine iyiki o var dedim
Bende tek çocuğum kardeşim yok kızımla yeni hayatımı daha güzel bi şekilde kuracam inşallah asıl o olmasaydı sıkıntılı gunlerim olurdu iyiki bebeğim var yasama sevincim o benim
Calismak kendi ayaklari uzerinde durmak ne kadar onemli. Eger siz ona muhtac olsaydiniz allah bilir daha neler yapardi. Buda ders olsun herkese.
Ne kadar onyargili konusmusum, olsun genc kizlara yinede ogut kalsin.Yani mahkeme kararı neyse o kadar görecek sadece dahası yok..
Ama mahkeme sonuçlanana kadar ne olacak bilmiyorum
cocuk konsunda da söyle söylim yeni evlendiğim zamnlarda genel bi muayene icin gittim doktora pko oldugumu vecocuk icin tedavi gormem gerektigini söyledi bende nasıl olsa olmuyo diye rahat davrandım açıkçası o şekilde oldu yani
Doktorum o kadar kesin konuştuki ben 2 3 yıl uğraşırım diye düşündüm
Yok ön yargılı degil kim olsa aynı şeyi düşünür olmaz diye düşünmek benim hatamdı zaten ama hayatımdaki en güzel şeyNe kadar onyargili konusmusum, olsun genc kizlara yinede ogut kalsin.
Ama kiz cocuklari anneye sans bereket getirirmis. Annem bunu hep soyler