BOŞANMA AŞAMASINDAYIM.ÇOK KORKUYORUM😔

ben sizinle aynı şehirde olsaydım gelirdim, sizi tanımadığım halde belki faydam olur kalabalık görünürüz diye maskemi takar gelirdim
madde bağımlılarını sizin kadar tanımıyorum bu nedenle yanılmış olabilirim, o konuda emin değilim, tek emin olduğum şey egoist insanların canlarının çok kıymetli olduğu

Gözlerim doldu okurken. Çok teşekkür ederim. Bunu söylemeniz bile yetti. Beni tanımadığınız halde bile bana iyilik yapmak istemeniz, bu dünyada iyi insanların varlığına inancımı yeşertti. Allah razı olsun. Eskilerin bir sözü vardır ölüsü olan bir gün ağlar, delisi olan her gün diye. O hesap benimki de... Egoist de değil ki. Kendini hiç sevmez. Sürekli bir şeylere saplanıp durup acı çekerdi. Bir gün eve gelsen ben kendimi asmış olsam ne yapardın falan derdi. Yani ben kimsenin ölmesini istemem. Allah hidayete erdirsin ne diyeyim. Annesine yardım etsin Allah , bu saatten sonra.

eşinizde bipolar bozukluk da var mı? ya da madde bağımlılığına eşlik eden herhangi bir psikiyatrik durumu var mı?

eşinizde bipolar bozukluk da var mı? ya da madde bağımlılığına eşlik eden herhangi bir psikiyatrik durumu var mı?
Ben düşünüyordum bipolar bozukluğu olduğunu ama teşhis koyulmadı. Madde kullanmadan öncede güvensizdi. Agresifliği ve paranoyası vardı ama bu etkiler maddeyle birlikte daha da arttı. Yani normal hayatında da psikolojik destek alması gerekti. İnişli çıkışlı bir ruh hali vardı.

Havlayan köpek ısırmaz derler bende senin gibiydim zor boşandım.adliyede insanların sığındım.da kaçtım onunda ruh sagligi iyi deyildi 8 senedir ayrıyız o günden sonra birdaha görmedim. Inşallah sende bir daha görmezsin bizim koruyucumuz yüce allah sen kendini ona emanet et ......allah yardimcin olur....kork

Korkma sakin bizlere dik durmak yakışır......

1. O fotoğraflardan başka güzel çıktığı fotosu yok.
2. Boşandım mesajı vermeyi pasif agresif olarak göstermeye çalışıyor.
3.Yine de normal sayılmaz, meczup mu ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…