BOŞANMA AŞAMASINDAYIM.ÇOK KORKUYORUM😔

Amin, teşekkür ederim, Allah razı olsun Polisde çok engel olamıyor ne yazık ki bazen... Umarım gerek kalmaz

Uzaklaştırmam var ama çok bağlayıcı değil ne yazık ki. Kaç kadın koruma talebi olduğu halde cinayete kurban gitti. Umarım onlardan olmam...

Benim de bir davam olmuştu ben kendi şehrimde karşı taraf da kendi şehrinde davaya katılmıştı. Ayrı ayrı şehirlerde girebilirsiniz.. içiniz rahat olsun
Sizin davanızın ne davasıydı bilmiyorum ama ne yazık ki boşanma davalarında böyle bir durum mümkün değil. Dava,hangi yer mahkemesinde açıldıysa ,o mahkeme görevli ve yetkilidir. Duruşma o mahkemede görülür. Katılmak istemeyen taraf ya katılmaz ya da vekil tayin eder. O yüzden içim rahat değil...

Ya öyle bir yazmissiniz ki allah korusun binlerce kez tövbe öldürülmeden önce yazılan son satırlar gibi.
Demekki bu adam o kadar manyakki sizin korkularinizi ben ta buradan hissettim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Nedir bu kadınlar ın erkeklerden çektiği.
Zaten sadakatsiz dizisini izliyordum erkek denen canlidan nefretim cosmusken birde bu konu.....
Bol bol dua oku. Allahım seni ve aile ni korusun. O manyakta inşallah allahindan bulur kendi pisliinde boğulur

Canim benim korkma yanında biber gazı ve babanla çık dışarıya.
Ön duruşmaya mutlaka git hatta sosyal medyadaki paylaşımlarından bahset hakime.
Rabbim yardımcın olsun inşallah duam seninle bütün işlerin rast gider InşAllah sen güçlüsün bunu da atlatacaksın.

Hayallerinize kavuşacağınıza inanıyorum Hayatınızın bundan sonrasında güzellikler olacağını düşünerek, kötü şeyleri aklınıza getirmeyin. Ama tabii ki tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Maalesef çok duyuyoruz. Kk olarak yanınızdayız, bizi duruşma sonrası mutlaka haberdar edin.

Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim. Haklısınız tedbiri elden bırakmayacağım. Desteğiniz beni çok mutlu etti. Duruşmadan sonra güzel bir konu açacağım inşallah.

Amin,çok teşekkür ederim. Desteğiniz beni çok mutlu etti. İnşallah dediğiniz gibi olur. Biber gazıda alacağım.

biber gazını bilemem ama böyle durumlarda sadece babanızla gitmenizi tavsiye etmem, çağırabildiğiniz kadar çok kişi çağırın, bence bu daha etkili olur, yani ailedeki genç delikanlılardan. bir günlüğüne destek isteyin yakın çevrenizden. maskelerini takıp kapıya kadar size eşlik etsinler, çıkınca da sizinle eve dönsünler. Gelirse korkar, canları kıymetlidir böyle tiplerin.
işiniz zor, Allah yardımcınız olsun

Umarım o öldürülen kadınlardan biri olmam. Sağ sağlim kurtulurum... Manyak hafif kalır... amin canım allah razı olsun. Allah ıslah etsin...Hepimiz çok mutlu olalım

Valla canım davamızın olacağı şehirde akrabamız yok. Kimse de gelmez kendi şehrinden çıkıp da. Mecbur babamla gideceğiz. Böyle tiplerin canları kıymetli de değildir. Madde kullanıp cesaretlenip kendine de kıyan çok var. Amin allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…