- 26 Aralık 2017
- 13
- -4
- 86
- Konu Sahibi selmader27
herkese merhab eşimi çok severek evlendim o da deli gibi aşıktı evlendiğimizde. eşim tartışmaya kavgaya hiç gelemeyen birisi asla huzursuzluk çıksın istemez evliliğimizin ibundan 1 ay önce yine çok saçma bir sebeple bir tartışma yaşadık ve yine evi terketti 1,5 aydır hiç görüşmedik üstüne düşmedim ailesi de hiç aramadı zaten arada arkadaşlarımla tatile gittim onların storylerini falan izlemiş merak etmiş beni. 2 gün önce yine anlaşmalı boşanma protokolü gönderdi bana ve imzalamamı istedi. yüzyüze konuşmak istedim olur tamam dedi geldi 6 saat boyunca vakit geçirdik ikimizde birbirimizi çok özlemişiz hatta yakınlaştık biraz bana beni çok sevdiğini çok güzel olduğumu ama çok yıprandığını tükettiğimizi vs söyledi. çıo günden beri sürekli imalı üzgün şarkılar paylaşıp duruyor sosyal medyada ama hiç yazmıyor bu yoldan dönmücem artık diyor. nasip kısmet eğer yaşayacağımız varsa yollarımız yeniden kesişir tekrar evleniriz belki de diyor. maddi açıdan sıkıntım yok kendi mesleğim var para kazanıyorum. şimdi ev tutup gitmeye biraz uzaklaşmaya karar verdim biraz yok olmak işe yarar mı bilmiyorum. birbirimizi çok seviyoruz ondan hiç ayrılmak istemiyorum çok pişman olurmuşum gibi hissediyorum ama nasıl davranmam gerekiyor, bu maç burdan dönebilir mi hiç bilmiyorum düşünmekten heder ettim kendimi
Son düzenleme: