Boşanma aşamasındaki duygu karmaşası normal mi?

Karmaşık duygular normal. Sonucta kolay bir süreç degil.
Bu arada anlaşamazsanız da çocuk yok, maddi çok fazla talep yok. Yani velayet tayini veya maddi manevi tazminat, nafaka talebi olmayacağı icin 2-3 yıl sürmez. Onemli olan güzel bir dilekce ile sebepleri net ve kısa sekilde aciklamak.

Aynen öyle. Sizin söylediklerinizi avukatim söylemiş cekismeliye giderse bizim kaybedecek biseyimiz yok nafaka arti tazminat talebinde de bulunur ve elimizdeki delillerle alırız da demiş ondan sonra anlasmaliya yanaşır gibi olmuş kendi avukati ile de görüşüp cevapnverecekmis

Ağladığınız günleri düşünün sürekli, içiniz buz keser. Bence siz davayı başlatın ona neden bırakıyorsunuz ki adam net bile değil. Başlatın bitsin gitsin.
Ben baslatirsam anlaşmalı dava olmuyor cekismeliye dönüyor o da en az iki sene sürüyor. Aileme kalsa hemen kurtulmam icin hic bisey talep etme diyorlar. Bende takilarimi versin baska bisey talep etmiyorum anlaşmalı boşanma oldugunda 1 veya 2 ay sürüyor cok fazla yipranmak istemedigimden anlasmaliyi kabul etmesini bekliyorum

Amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben de sizinle benzer şeyleri yaşadım aynen amaç evlilik yuva kurulması değil maddiyat olunca boyle oluyor bana da türkü psikolojik şiddet uygulandı ama hep ben suçlandım yok eziyormuşum yok koca sözü dinlemiyor muşum vs en azından çabucak kurtulacaksınız ona sevinin benim o şansım da yok yaşananlardan dolayı çekişmeli açtım davayı. Düzeleceğine dair en ufak ümidimiz olsa bitirmezdiniz ama demek ki yok.
İnanın bu dünyada her türlü insan var anne bağımlısı adamdan baba olmaz kocayı bırak. O yüzden umutsuzluğa kapılmayıp bu evlilikteki dersleri alın sizin de yaptığınız hataları fark edin ki 2. evliliğiniz doğru verilmiş bir karar olsun ve çok mutlu olun bundan sonra.

Amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun
lütfen kendinize bunu neden yapıyorsunuz sevilmiyorsunuz ve çocuğunuz sevgi dolu bir ortam yerine saçma sapan bir ortamda büyüyor. Bence kadınlar erkeklerden daha güçlü. Kendinize güvenip yeni bir hayat kurun. Ben sevgisizlige 6 ay katlandım bıraktım gitti simdi yalnızım 5 kat daha mutluyum seviyormuş gibi yapan her şeyime karışan para, kıyafet vs hesap soran kimse yok. Kendinize değer verin çocuğunuzun geleceğini düşünün lütfen.

Teşekkür ederim cocugum yok 14 ay evli kaldım zaten kısa sürdü yani çocuk olsa belki bukadar cesaretli olup ayrilamazdim

Ben boşandığım zaman yaşadığım gelgitleri ,eski kocamın bana gönderdiği rezil mailleri okuyarak atlatıyordum.1 bilemedin 2 sene sonra eser kalmadı bende..Pişmanlık,nefret insanı tüketen duygular.Ben önüme baktım, ısrarla kendime yeni bir es bulmak için çabaladım.Şimdi yine evliyim hatta hamileyimde,eski kocam yüzünden yıllarım gitti ama çocuk istediğim için pes etmedim.Geçenlerde eski kocama yolda rastladım görmemezlikten geldim,nedense o yaşanan seneler yokmuş gibi geliyor,beynim silip attı.
Toparlanman için kendine zaman tanı,yaşanan olayları dramatize etme ve büyütme, yasamın güzelliklerinin farkına var.Hatta yeniden seveceğin günü hayal et,geleceğe bak.Anın tadını çıkar.Ben öyle yaptım çok da mutluyum.İnşallah sende çok mutlu olacaksın

Adınıza cok sevindim. Cok haklısınız bu dönemi atlatmanin yolu soylediklerinizi yapmak gercekten. Benimde cok hayallerim vardı hicbirini gerceklestiremedim. Tekrar birisine guvenebilirmiuim yeni bi hayat kurabilirmiyim bilmiyorum uzak geliyor

"Babam geldi beni aldi"dan sonrasını okuyamadım...ne güzel şey babanın kızına sahip çıkması ,koruması ,kollamasi...ne şanslısın..
Evet çok şükür çok şanslıyım. Gözümün icine bakıyorlar guluyum yemek yiyebiliyim diye. Stresten cok kilo verdim hicbirsey yiyemiyordum. Cok üzüldüler. Yaşadıklarımı anlatmiyordum. Bittigine karar verdikten sonra anlattim herşeyi. Annemde babamda bu eziyete katlandigim icin kendimi yiprattigim icin üzülüyorlar

iğrenç bi insanla evliymişsin. zil takıp oyna bence kurtulduğun için. ikilimde kalınacak bir durum mu var Allah aşkına.
Haklısınız ikilim degil aslinda kararimdan eminim zaten coktan gozden çıkarmış beni birkere arayip sormadi 3aydir gelmedi ailesi hic aramadı hic sevmemis emegim hakkim hicbiseyim yok gibi davrandi. Allah a bıraktım

bu duygular normal bana da oluyor, boşanma basit bir olay değil insanın ölüm travmasından sonra ikinci büyük travma olduğunu söyler hatta uzmanlar. gerçekten de böyle
bekara karı boşamak tabi ki kolaydır dışarıdan millete her şey normal gelir, ama bunu bu derdi çeken bilir.
merak etme her şey güzel olacak, daha güçlü olacağız daha güçlü !

Duygu karmaşası tabiki normal sonuçta yuvanız yıkılıyor hayalkırıklıgı yasıyorsunuz bi tarafta alışkanlıklar.ama birde şöyle düşünün mutlu olsanız bu noktaya gelirmiydiniz.hadi geldiniz 3 aydır mücadele ettimi kurtarmak için kalbinizi tekrar kazanmak için çaba gösterdimi.kurtuldugunuzda hafifleyeceksiniz.zaman herşeyin ilacı.avukatınız arasın anlaşmalı boşanmayı kabul edip etmediğini yoksa sizin davayı açacağınızı söylesin.siz konuşmayın avukatınız konuşsunki ciddiyete dökülsün artık

3aydir tehtit ve hakaret mesajlarindan başka hiçbirşey yazmadi da gelmedi de ne ailesi arayip sordu ne kendi. Gününü gun etmiş. Tatillere gitmis. Avukat aradığından beri de eve kapanmış heralde komsular öyle söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…