Boşanma aşamasında

Sessizbiri199

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
94
23
23
Kızlar daha demin ne gördüm kendi hedabinda bizim dans videomuzu paylasmis ve üstüne de Herşey orta da yazmış boşanma aşamasındayız kızlar beni zorla kacirdi beni tehdit ederek kaçırdıği için o videoyu neden paylaşmış olabilir amacı ne acabaaaa

Kızlar daha demin ne gördüm kendi hedabinda bizim dans videomuzu paylasmis ve üstüne de Herşey orta da yazmış boşanma aşamasındayız kızlar beni zorla kacirdi beni tehdit ederek kaçırdıği için o videoyu neden paylaşmış olabilir amacı ne acabaaaa
Çevreye karşı şuç onda değilmiş gibi göstermeye çalışmak bence amacı

Yaptığı çok ayıp böyle birinden kurtuldugunuz için sevinin

Ağzımı bozmak istemiyorum 🤐 kurtuluyorsun öyle birinden

Amman varsın elalem onu haklı görsun kendisini ispatlasin sen aşağıdaki şarkıyı dinle keyfin yerine gelsin

.

Teşekkür şarkı için kendini o hep haklı çıkarır çünkü her kavgamizda ben alttan alıyordum hep ben özür diliyordum hiç.bir hatam yokken hiç birşey olmamış gibi devam ediyordum ama bir kere kalp kırılıyor ya ama Herkese göre hep beni haksız yapıyordu

Teşekkür şarkı için kendini o hep haklı çıkarır çünkü her kavgamizda ben alttan alıyordum hep ben özür diliyordum hiç.bir hatam yokken hiç birşey olmamış gibi devam ediyordum ama bir kere kalp kırılıyor ya ama Herkese göre hep beni haksız yapıyordu
Elalem ne derse desin salla gitsin bir gün konuşur iki gün konuşur susarlar

Olabilir takipçileri takip ettiği kişileride düşürmüş silmiş beni zorla kacirdi fotoğraflarlaa tehtit etti kendini düğün fotoğraflarıyla zorla kaçırmadım mi demek istiyor acabaa
Zorla kaçırdı da çocuk filan var diyosunuz hiç mi kacamadıniz elinden ne fotoğrafıyla tehdit etti?

Zorla kaçırdı da çocuk filan var diyosunuz hiç mi kacamadıniz elinden ne fotoğrafıyla tehdit etti?
O zamanlar ben 18 ne yeni girmiştim ben snei kaciricam yan yana çekilmiş fotoğraflarımız vardı onları abinlere gostericem abinin işyerine gidicem sevgili olduğumuzu soylicem her ayrıldığını söylediğimde okul cikislarima geliyordu beni bırakmıyordu gidemezsin diyordu bende korkumdan kaçtım senin kapına gelcem zile basicam felann bnde korktum tabi şimdiki aklım olsa gel yap derdim erkeksen ama cahillikkk isteee yani onunla kacmasaydim ailemin abimleri yanına gidecekti psikolojisi bozuktu yani ne yapacaklarından korkuyordum bir kere ayrilcsm dediğimde yanımda telefonunu kırmıştı yerlere yatıyordu böyle titriyordu sonra kemerini çıkartıp bana attı uzaktan gelip bana vuruyordu daha ne anlatım

X