Boşanma aşamasında

Sessizbiri199

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
94
23
23
Hiç birşey olmamış gibi gezip tozuyor ne nafaka ödüyor ne de çocuğunu soruyor sadece hesaplarda çocuğunu paylaşıyor kendisini paylaşıyor gezip fotoğrafları çekiyor hayatına olduğu yerden devam ediyor bende hesabımı kapattım ben onun gibi olamıyorum kendi gururuma yediremiyorum artık napmam lazim boşanma aşamasında 2 ay sonra ön inceleme durusmamiz varr

Hiç birşey olmamış gibi gezip tozuyor ne nafaka ödüyor ne de çocuğunu soruyor sadece hesaplarda çocuğunu paylaşıyor kendisini paylaşıyor gezip fotoğrafları çekiyor hayatına olduğu yerden devam ediyor bende hesabımı kapattım ben onun gibi olamıyorum kendi gururuma yediremiyorum artık napmam lazim boşanma aşamasında 2 ay sonra ön inceleme durusmamiz varr
Sende gezip toz. Neden yas tutuyorsun. Karşı tarafa neden mutsuzum algısını veriyorsun. Nede olsa konu boşanmaya gelmiş. Hiç taktik bilmiyorsunuz :olamaz:

Yapamıyorum olmuyor boşanma aşamasındayim ama önceden olsa yapardım ama şimdi hic bişey yapmıyorum hesaplarimi felan kapattım sanki Kendimi hala evli biri zannediyorum evrimle çocuğumla meşgulüm hayat umrumda değil ölü gibi yaşıyorumm

Yaşasın yaşasın çok gördük öyle yaşayanları ve sonlarını bekle sabırla sen sessiz kal paylaşım felan yapma kapat sosyal medyani hayatını düzene koymaya bak biran evvel

Avukatınız var mı? Nafaka için icra takibi başlatılabilir diye biliyorum.

X