boşanma aşaması nasıl kolay atlatılır?

Gez toz,alışveriş yap,tatile çık
yapmak istediğin ama yapamadığın ne varsa onu yap
böyle adamlar için değmez yıpranmaya

Gez toz,alışveriş yap,tatile çık
yapmak istediğin ama yapamadığın ne varsa onu yap
böyle adamlar için değmez yıpranmaya
öyle yapıcam zaten tatile gidiyorum cuma günü inşallahhh allahtan ailem her zaman yanımda saolsunlar. evet kesinlikle yapamadığım değilde daha evvel yaptığım ama onunla rvlenince engellenmiş bir sürü şey olduğunu fark ettim. şimdi dilediğim gibi sevdiğim hobilerimi yapıyorum

Aynen arkadasim degmiyo valla
Kendimizi harcamisiz onlar icin yeter bu kadar daha fazla harcamamak lazim
benimde 10 ay oldu ayrılalı
çok zor sancılı bir süreçti dibe vurdum resmen ama toparlandım çok şükür

sorunlu evlilik yaşayanlar içinde bende varım bu süre nasıl atlatılıyo bi su içsem bir saat uyusam ve geçse gözümü hayal bile edemiyeceğim kadar güzel bir hayata açsam olmaz mı ....

sorunlu evlilik yaşayanlar içinde bende varım bu süre nasıl atlatılıyo bi su içsem bir saat uyusam ve geçse gözümü hayal bile edemiyeceğim kadar güzel bir hayata açsam olmaz mı ....
ahh ne güzel olur
ama öyle bi imkan yok malesef
acımızı da mutluluğumuzu da zamanında yaşamak zorundayız
konuna baktım da eşin iddaa bağımlısıymış
benim de ex eşim öyleydi
borçlar bitmiyo hep yenileri çıkıyo çünkü hep oynamaya devam ediyolar
bunun sonu yok!
çalışıyo musun?

evet çalışıyorum((((
malesef o lanet oyun hayatımızdan herşeyi aldı bugün annemlere gitmeyi düşünüyorum
eşimi severim aslında iyidir de ama bu bağımlılık ve çaresizlik bizi bitirdi.
düm bodrum seyahati hayali kuararken bugün boşanma konuşuyoruz öyle büyük muama işte
içim çok yanıyo

Sürekli kendinize şanslı oldugunuzu ve zararın neresınden dönülse kar oldugunu soyleyin
Onun dışında unutmaya bile çalışmayın
Yazdıgı mesajları okumayınn telefonları açmayın ne biliyim söküp atın işte hayatınızdan o laflarının ve yaptıklarının da kuyruk acısından oldugunu unutmayın

sen çalışıyormusun ?
ben de çalışıyorum
senin de çalışmana şaşırmadım.. çünkü kumar olunca zaten erkeğin eve tek başına bakması imkansız!!...
maaş kartımı elimden alıyodu zaten.. hemen şu para ablama olan borca(ondan alıp alıp iddaa oynamış) şu para faturalara diyodu hoop maaşım uçup gidiyodu.. kendi maaşından da kredi çekmişti yine iddaa borçları için o da krediye gidiyodu
insana çok koyuyo boş yere borç ödemek
bi de kıymet bilmedi o kadar öderiz ederiz dememe rağmen
sen ne kadarlık evlisin ne zamandır oynuyo?

aynen öyle kuyruk acısından söylüyo farkındayım
onla ilgili hiçbişeyi hatırlamak bile istemiyorum ama elde değil zaten unutmak
keşke hiç yaşanmamış olsa bunlar

aynı benim eşim
1 yıl oldu evleneli 1 yıl 2 ay
1 yıldır sürekli böyle o da farkında herşeyin doktora falanda gittik ama iyi bi doktor bulamadık parada kalmıyo doktora ama iddaya gidiyo bütün maaşlar
ya bazen tutsa diye dua ediyordum faturalar dağ gibi çünkü
çok seviyorum ama çok yoruldum
annnemlere gitmem lazım ama gidemiyorum bekliyorum oyle

aynen öyle kuyruk acısından söylüyo farkındayım
onla ilgili hiçbişeyi hatırlamak bile istemiyorum ama elde değil zaten unutmak
keşke hiç yaşanmamış olsa bunlar

En azından daha kötüleri yaşanmıcak
Dediğim gibi onun hakkında konusulmasın yanınızda ya da ne biliyim ne yaptıgını ne dediğini öğrenmeyin numarasınıda engelleyin sinirlerinize yazık hiç okumaya gerek yok valla naparsa yapsın sürünsün

keşke bende dediğinizi yapabilsem çok çok üzülüyorum (((

Süper, tatile nereye?
bende geçen yıl tek başıma fethiyeye gitmiştim. ohh ne güzeldi valla. Arkadaş bile edinmiştim.
onunla ilk sene tatile gitmiştik ilk ve son, sonra baktım tüm masraflar benden ama burnundan getirilen de ben. bi daha gitmedim.
Kendi paramı kendime harcadım, deli danalar gibi gezdim

benimde 10 ay oldu ayrılalı
çok zor sancılı bir süreçti dibe vurdum resmen ama toparlandım çok şükür
Dibe vurmadan yeniden yükselemeyiz

canım ya kıyamam.
herşey çok yeni zamanla geçer merak etme.
Çok seviyorum diyorsun ama o seni sevmiyor, sevse iddia middia oyniyamaz.
Unut gitsin sorumsuzu.

Yada benim babam gibi eve tek başına bakar ama çocuklar ömürleri boyu bir kat bayramlık elbise göremezler.

ailen biliyomu ne diyolar?
ben de 10 ay evli kaldım 8 ay kimseye bişey söylemedim
sonra ben de patladım artık.. ablasıyla beni parmagında oynatıyodu önce ablasına bahsettim sonra kendi aileme

senin baban da mı oynuyodu ki?
ben babamdan görmedim böle şeyler adamcağız varını yoğunu evine ailesine harcayan bi adam, kahvesi yok sigarası bile yok, kocadan görünce alnımdan vurulmuşa döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…