boşanma aşaması nasıl kolay atlatılır?

En azından daha kötüleri yaşanmıcak :KK66:
Dediğim gibi onun hakkında konusulmasın yanınızda ya da ne biliyim ne yaptıgını ne dediğini öğrenmeyin numarasınıda engelleyin sinirlerinize yazık hiç okumaya gerek yok valla naparsa yapsın sürünsün :KK70:
Haklısın haber almamak daha iyi
engelledim zaten faceden
aramıyo da artık ohh rahatım

senin baban da mı oynuyodu ki?
ben babamdan görmedim böle şeyler adamcağız varını yoğunu evine ailesine harcayan bi adam, kahvesi yok sigarası bile yok, kocadan görünce alnımdan vurulmuşa döndüm :KK57::KK57:

Allah babadan versin kocadan vermesin böyle şeyleri babayla zaten bı sure sonra evlenip evleri ayırıyosun

çok zor değil aslında imkansız gibi bir acıymış bu
eşim beni sever bencildir ama sever fakat bu idda yok mu
Annesi nasıl yalvardı gözümün önünde oğlum neolur yapma diye fayda etmio hiç birşey

çok zor değil aslında imkansız gibi bir acıymış bu
eşim beni sever bencildir ama sever fakat bu idda yok mu
Annesi nasıl yalvardı gözümün önünde oğlum neolur yapma diye fayda etmio hiç birşey
kumar da boşanma sebebi biliyosun dimi
sevgi aşk yetmiyo
çocukta yokken geleceğin için en iyi kararı sen vereceksin
bırakır diye umut etme
çok zorrr çok zorrr

Çok severek sevildiğime inanarak evlendim ne emekler ne uğraşlar sarfettim.
Hepsi boşşş o çok sevdiğim adam bambaşka biri çıktı şok üstüne şok yaşadım.
Ve utanmadan benden dert yandı bikez olsun kapıma gelmedi iyi bir adımda bulunmadı.
Tamamen ümidi kestikten sonra evde ki bütün eşyalarımı topladım aramızda hiçbir bağ kalsın istemedim.
Bana dövmedim sövmedim neden dönmedin diyor utanmadan yediği haltları kabullenmeden.

Herneyse 1,5 yıl oldu evleneli ve eylülde anlaşmalı boşanmayla boşanacağız.
Hayatım umutlarım heves ettiğim hersey yerle bir oldu, hayalini kurduğum hiçbirşeyi yaşayamadım ve hiç yokyere
boşanmış oluyorum en çok canımı acıtanda bu.Nasıl toparlanacağım bilmiyorum.

canım en doğru kararı vermiş olmalısın hakkınızda hayırlısı olsun. inişli çıkışlı duygular hissetmen çok normal. baş edemediğin de dr yardımından çekinmemelisin

Çok severek sevildiğime inanarak evlendim ne emekler ne uğraşlar sarfettim.
Hepsi boşşş o çok sevdiğim adam bambaşka biri çıktı şok üstüne şok yaşadım.
Ve utanmadan benden dert yandı bikez olsun kapıma gelmedi iyi bir adımda bulunmadı.
Tamamen ümidi kestikten sonra evde ki bütün eşyalarımı topladım aramızda hiçbir bağ kalsın istemedim.
Bana dövmedim sövmedim neden dönmedin diyor utanmadan yediği haltları kabullenmeden.

Herneyse 1,5 yıl oldu evleneli ve eylülde anlaşmalı boşanmayla boşanacağız.
Hayatım umutlarım heves ettiğim hersey yerle bir oldu, hayalini kurduğum hiçbirşeyi yaşayamadım ve hiç yokyere
boşanmış oluyorum en çok canımı acıtanda bu.Nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
sebep neydi peki boşanmak istemene?

anlıyorum seni çok zor bi süreç. Allah bu durumdaki herkesin yardımcısı olsun
biz anlaşmalı bile boşanamıyoruz.. alıcam tüm haklarımı inş sonuna kadar. çekişmeli dava açıcam

kumar da boşanma sebebi biliyosun dimi
sevgi aşk yetmiyo
çocukta yokken geleceğin için en iyi kararı sen vereceksin

bırakır diye umut etme
çok zorrr çok zorrr
Bende sizdenim kizlar malesef bu idda kumarin kardesi resmen. Hastalik bagimlilik onun icin yemek yemek gibi bi ihtiyaç her sene kredi cekip borc oderiz ustume basima almiyodum borc yuzunden ama artik acimiyorum madem her turlu odenecek bende kendimden hiic odun vermiyorum artik Bazen arkadaslarini ornek gosteriyorum bak ev almis diye utandiriyorum yuzu kizariyor kendini eksik hissettiriyorum acik acik degil ama ima ediyorum hicde uzulmuyorum hakediyor cunku. Ne guzel bir isiniz varmis ben calsmiyorum ama eger bir daha kredi cekersen banada nafaka odemek zorunda kalirsin diyorum tak etti artik

Bende sizdenim kizlar malesef bu idda kumarin kardesi resmen. Hastalik bagimlilik onun icin yemek yemek gibi bi ihtiyaç her sene kredi cekip borc oderiz ustume basima almiyodum borc yuzunden ama artik acimiyorum madem her turlu odenecek bende kendimden hiic odun vermiyorum artik Bazen arkadaslarini ornek gosteriyorum bak ev almis diye utandiriyorum yuzu kizariyor kendini eksik hissettiriyorum acik acik degil ama ima ediyorum hicde uzulmuyorum hakediyor cunku. Ne guzel bir isiniz varmis ben calsmiyorum ama eger bir daha kredi cekersen banada nafaka odemek zorunda kalirsin diyorum tak etti artik
bencede korkutun iyice gözünü.. nereye kadar borç ödiceksiniz yazık değil mi? devam edersede boşanmaktan çekinmeyin lütfen. geleceğiniz sizin elinizde

sebep neydi peki boşanmak istemene?

anlıyorum seni çok zor bi süreç. Allah bu durumdaki herkesin yardımcısı olsun
biz anlaşmalı bile boşanamıyoruz.. alıcam tüm haklarımı inş sonuna kadar. çekişmeli dava açıcam

konu açmıştım daha önce canım bak istersen.
her anlamda ilgisizlik alakasızlık beni görmezden gelmeyişlerine artık dayanamayıp tepkilerim diye düşünürken.
farklı cins eğilimini gördüm aklımı kaybettim neredeyse.

Baba evinde 2. ayım dolmak üzere. ne umutlarla gittiğim o bana yuva olamayan yuvamdan ayrılalı 2 ay geçti.
İnişli çıkışlı tartışmalı bi süreç.. Aramayan adam arar oluyo bi süre sonra.. aklı başına gelse ne yazar. bu kadar laf sonrası beni geçtim ailemi aşağılamalar olmadık şeyler söylemeler, olan en ufak şeyleri büyüterek anlatmalar. Bakalım daha yapmadığım etmediğim neler söylenecek,neler geliştirecekler kendilerini haklı çıkarmak için. İşte bu süreçte belli oluyomuş insanın vicdanı Allah korkusu merhameti. İnsan bu süreçte daha iyi tanıyomuş karşısındakini. Keşke bu yüzlerini evlenmeden de gösterseler de yakmasalar karşısındakileri.
Bu kadar yaptığı saçma sapan şeyleri nasıl kapatabiliyo nasıl haklı çıkarabiliyolar kendilerini şaşılacak iş doğrusu.
Konularımı okuyanlar kaç kurtul demişti. Gerçekten haklıymışsınız.. Daha neler yaşatacaktı adımı nelere çıkaracaktı Allahın sevdiği kuluymuşum da yine de :KK51:
Bu süreçte ne yapmalı ne düşünmeli nasıl davranmalı.. Tecrübeli ya da fikri olan arkadaşlar yardımcı olmak isteyen varsa ihtiyacım var.
yıkıcı bir süreç, ölüm gibi, kalkmayan bir cenazeyi bekler gibi, kendinize bir meşguliyet bir işi bulun ve anlaşmalı bitirin gitsin.allahn sevgili kulusun, ya çocuk olsaydı, sonsuza kadar o adamı görecektin

yıkıcı bir süreç, ölüm gibi, kalkmayan bir cenazeyi bekler gibi, kendinize bir meşguliyet bir işi bulun ve anlaşmalı bitirin gitsin.allahn sevgili kulusun, ya çocuk olsaydı, sonsuza kadar o adamı görecektin
Şu an çalışıyorum Allaha şükür
Evet çocuk yok olsaydı daha da zor olurdu herşey..

çocuk için telefonlaşmak ve nadirde olsa yüz yüze gelmek zorunda kalıyorum..

msj la bildirebileceği birşeyi bile arayarak söylemeyi tercih ediyor eşek gibi köpek gibi daha neye benzetsem bilemedim pişmanlığını birşeyleri bahane etmeye çalışıyor aramak için..

ama söylenecek tek söz var; geçti bor'un pazarı sür eşşeğini niğde'ye...

aynı derede iki kere yıkanılmaz..

denenmişin denemesi olmaz

söylenecek tek söz değil baya bi çok söz varmış aslında:)

çocuk için telefonlaşmak ve nadirde olsa yüz yüze gelmek zorunda kalıyorum..

msj la bildirebileceği birşeyi bile arayarak söylemeyi tercih ediyor eşek gibi köpek gibi daha neye benzetsem bilemedim pişmanlığını birşeyleri bahane etmeye çalışıyor aramak için..

ama söylenecek tek söz var; geçti bor'un pazarı sür eşşeğini niğde'ye...

aynı derede iki kere yıkanılmaz..

denenmişin denemesi olmaz

söylenecek tek söz değil baya bi çok söz varmış aslında:)
Arada çocuk olunca öyle oluyo

Biz çocuğu olmayıp ayrılanlar olarak şanslıyız

Ama Rabbimin çocuk verdiklerinin de vardır bi hayrı

Bi de pişman mı oluyo beyfendi, aynen dediğin gibi çok geç artık!...

X