Baba evinde 2. ayım dolmak üzere. ne umutlarla gittiğim o bana yuva olamayan yuvamdan ayrılalı 2 ay geçti.
İnişli çıkışlı tartışmalı bi süreç.. Aramayan adam arar oluyo bi süre sonra.. aklı başına gelse ne yazar. bu kadar laf sonrası beni geçtim ailemi aşağılamalar olmadık şeyler söylemeler, olan en ufak şeyleri büyüterek anlatmalar. Bakalım daha yapmadığım etmediğim neler söylenecek,neler geliştirecekler kendilerini haklı çıkarmak için. İşte bu süreçte belli oluyomuş insanın vicdanı Allah korkusu merhameti. İnsan bu süreçte daha iyi tanıyomuş karşısındakini. Keşke bu yüzlerini evlenmeden de gösterseler de yakmasalar karşısındakileri.
Bu kadar yaptığı saçma sapan şeyleri nasıl kapatabiliyo nasıl haklı çıkarabiliyolar kendilerini şaşılacak iş doğrusu.
Konularımı okuyanlar kaç kurtul demişti. Gerçekten haklıymışsınız.. Daha neler yaşatacaktı adımı nelere çıkaracaktı Allahın sevdiği kuluymuşum da yine de
Bu süreçte ne yapmalı ne düşünmeli nasıl davranmalı.. Tecrübeli ya da fikri olan arkadaşlar yardımcı olmak isteyen varsa ihtiyacım var.