Ne kadar oldu evleneli?
amin teşekkür ederim.konuyu bilmiyorum ama 1 senede sana bunları düşündürmesi bile ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğini gösteriyor.
Bundan sonraki hayatında keşkeler yaşamaman dileğiyle canım...
severek evlendim evet.. karakterinde ki yanlışlarını da görmezden geldim. bu kadar abartacağını tahmin etmedim daha doğrusuSeverek mi evlendiniz? Karakteri hakkında ipucu var mıydı? Sevgiden gözüm kör oldu diye bir deyiş var, öyle bir durum mu?
inş aklı başına gelir dizlerine vurur ben naptım diye, şimdilik zaten mundardı havasında.. ama beni mumla arayacak haberi yokEğer imkanınız varsa bir psikologla görüşmeye başlayın derim aslında boşanma süreci bitince ohh be diyip sonsuz huzura kavuşuyosunuz ama şu süreç biraz zorlayabilir.Eski eşlerin boşanma zamanı akılları başlarına gelmiş rolleri oluyo sonra bakıyolar o tren çoktan kaçmış bu sefer kedi ciğer misali mındardı diyolar,onların istediğide sizi üzmek aslında istediklerini eline vermeyin güçlü olun her kötü şey gibi bununda bir çıkış yolu olucak ve bundan sonra çok güzel günler sizinle olucak inşallah biraz sabır
Benzer şeyleri yaşamış biri olarak diyorum şuan çok normal bu durumunuz nedenler sorgular pişmanlıklar ama hepsi geçici bir süreç sonra gerçek rahata kavuşursunuz.Başını taşlara çok vururlarda iş işten geçmiş olurinş aklı başına gelir dizlerine vurur ben naptım diye, şimdilik zaten mundardı havasında.. ama beni mumla arayacak haberi yok
tabiki zor bi süreç, herşeyi düşünüyo insan, nedenler niçinler havada uçuşuyo.
sanırım doktor desteği şart
tek celsede boşandınız sanırımZaman herşeyin ilacı.
Geçer,neler geçmiyor hayatta.
Sağlık olsun yeterki..
Uykularım terkti ilk zamanlar..
Ne heveslerle kuruluyor yuva..ama karşındaki seni hakketmiyorsa mecburen çıkaracaksın hayatından.
İlk değeri insan kendine verir..
1 haziranda davam görülmüştü...resmen boşandık.12 haziranda..
nerdeyse 3.aya girdim..zaman geçiyor..
huzurum var huzur..
işimede devam ediyorum..
uğraşlar edinirsen..aklına getirmemiş olursun..
İllaki zaman zaman ,iyi anlarınız gelicektir aklına .dolup taşacaksındır..
Kötü anlar olmuşki bitiş olmuş..
Çıkar karşımıza bizi hakkeden birileri elbet..
kaç gün oldu?Şuan bende baba evindeyim sadece geldiğim gün aradı nerdesin diye bir daha aramadi..sürekli whatsaapa da çevrimiçi olmaları falan.oyle çok canım acıyor ki ben de nasıl atlaticam bilmiyorum
5 gün oldukaç gün oldu?
eğer seviyosa gelir arar sorar mucadele eder, tabiki affetmen tamamen yasadıgınız şeylere bağlı.. affedilemeyecek şeyler yaptıysa ben kimsenin değişeceğine inanmıyorum..5 gün oldu
Amin..benimki ilk geldiğim gün aradı nerdesin diye sonra bir daha aramadi.esimr çok kirginim ama herseye rağmen sanırım seviyorumeğer seviyosa gelir arar sorar mucadele eder, tabiki affetmen tamamen yasadıgınız şeylere bağlı.. affedilemeyecek şeyler yaptıysa ben kimsenin değişeceğine inanmıyorum..
ben de burdayken beni hiç aramadı bir mesaj sadece boşanmak istiyorum senden diye.. o da dünden razıymışama bence blöf yaptı kendim geri döneyim diye, bende dönmeyince yutamadı da lafını..
hayırlısı hakkınızda/hakkımızda
sen neden boşandın özel değilse?Zaman herşeyin ilacı.
Geçer,neler geçmiyor hayatta.
Sağlık olsun yeterki..
Uykularım terkti ilk zamanlar..
Ne heveslerle kuruluyor yuva..ama karşındaki seni hakketmiyorsa mecburen çıkaracaksın hayatından.
İlk değeri insan kendine verir..
1 haziranda davam görülmüştü...resmen boşandık.12 haziranda..
nerdeyse 3.aya girdim..zaman geçiyor..
huzurum var huzur..
işimede devam ediyorum..
uğraşlar edinirsen..aklına getirmemiş olursun..
İllaki zaman zaman ,iyi anlarınız gelicektir aklına .dolup taşacaksındır..
Kötü anlar olmuşki bitiş olmuş..
Çıkar karşımıza bizi hakkeden birileri elbet..