tabiki zamanla canımHerr vallahi yaa bnde ondan korkuyorum.bnde aynen senin gibiyim... sanirim hissizlestimm....dun biriyle tanistirdi arkadaslar.tepkisiz eleman bennasil guvenip inanicam acaba......orasi zor gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki zamanla canımHerr vallahi yaa bnde ondan korkuyorum.bnde aynen senin gibiyim... sanirim hissizlestimm....dun biriyle tanistirdi arkadaslar.tepkisiz eleman bennasil guvenip inanicam acaba......orasi zor gibi
Valla bi ara yeni boşandığımda ders bilenem almıştım kız Eskiden sevgilimden ayrıldığımda da ya saçımı boyatır ya dil kursuna yazılır ya böle bişi yapardım işte.Kız Allah seniiiiiiiiiii
Gitarda mı çalıyon bizeeee
süperrrizzz.....2. evlilik işinide bi ara konuşuruz
acıyorummm konuyuu accctımmmmValla bi ara yeni boşandığımda ders bilenem almıştım kız Eskiden sevgilimden ayrıldığımda da ya saçımı boyatır ya dil kursuna yazılır ya böle bişi yapardım işte.
herkesin mücadele etme yöntemi farklı tabi ..
Ama yarım kaldı gerçi hala niyetliyim ögrenmeye.
çok çalışmak lazım emek vermeden zor, oda bana zor
Valla konuşalım, gerekirse birimiz konu açsın öyle. Yoksa konu dışı olup banlancez kız
bende smmm kursuna gitcem hırs yaptım mali müşavir olcamValla bi ara yeni boşandığımda ders bilenem almıştım kız Eskiden sevgilimden ayrıldığımda da ya saçımı boyatır ya dil kursuna yazılır ya böle bişi yapardım işte.
herkesin mücadele etme yöntemi farklı tabi ..
Ama yarım kaldı gerçi hala niyetliyim ögrenmeye.
çok çalışmak lazım emek vermeden zor, oda bana zor
Valla konuşalım, gerekirse birimiz konu açsın öyle. Yoksa konu dışı olup banlancez kız
git tabi ki canım. sen ne kadar güçlü olursan okadar çabuk hayatın düzelecek. yaparsın sen başaracaksın.şunları soylemen bile süper biseybende smmm kursuna gitcem hırs yaptım mali müşavir olcam
yıkılmadım ayaktayım mesajı vermek lazım
ol olbende smmm kursuna gitcem hırs yaptım mali müşavir olcam
yıkılmadım ayaktayım mesajı vermek lazım
ohh ne güzel olcak vallaaaol ol
bol para kazan o kudursun kaybettiklerine acısın.
gerizekalılar
iyi üçlü olduk heeeeeohh ne güzel olcak vallaaa
ben ne kaybetmişim dicek kudurcak dizlerini dövcek
iyi üçlü olduk heeeee
hoşgeldin şimdiden güzel ülkemeeeeeay kizlar ne guldurdunuz keyfimi yerine getirdiniz :))
yarin son is gunum, carsamba gunu ucaga atladigim gibi kendimi turkiyede bulacagim. cuma gunude denizine dogru yol alacak bu hatun. oooohh. mis. gelsin cocktailler gitsin boncuklar. kiloda verdim. mis gibi yeni yeni yazlik cicislerde aldim.
e gel sende kuzuuuum!hoşgeldin şimdiden güzel ülkemeeeee
ohh iyi bi tatil çok iyi gelcek sana
benim yerime de git denize
çalışma olmasae gel sende kuzuuuum!
Kayseri firil firilmis valla iple cekiyorum. Kusadasida kavruluyormus. Hele bi eeyla ayak bassin bakalim, asil ozaman kavrulacak uleeeyn!
anladim canim. belki yazin sonlarina dogru..? yada haftasonu kacamaklari..? bisiiler yap ama!çalışma olmasa
işe de yeni girdim tatil matil yok bana
türkiye çok sıcak kavruluyo eeyla deniz yanında iyi gider o yüzden
inş arkadaşım kafa dağıtmak lazımanladim canim. belki yazin sonlarina dogru..? yada haftasonu kacamaklari..? bisiiler yap ama!
ilahiimsana eeyla deli kız seni. aynı zamanda tatilde olcaz bana da bırak azıcık ortalığı kavuracak yere gel sende kuzuuuum!
Kayseri firil firilmis valla iple cekiyorum. Kusadasida kavruluyormus. Hele bi eeyla ayak bassin bakalim, asil ozaman kavrulacak uleeeyn!
ilahiimsana eeyla deli kız seni. aynı zamanda tatilde olcaz bana da bırak azıcık ortalığı kavuracak yer
Merhaba ben boşanalı 3 ay oldu ilk haftalar ölecekmişim gibi geliyordu nefes alamıyordum Allahım yardım et diyordum sonra oturdum düşündüm kendimin herkesten daha değerli olduğunun farkına vardım 1.Önce doktor desteği aldım (tavsiye ederim çok iyi geldi) 2.Arkadaş çevremi tamamen temizledim ortak arkadaşlarımızla özellikle irtibata geçmedim(arayanlarada ne benden ona ne ondan bana haber getirin dedim) 3-gezmeye başladım farklı ortamlar farklı insanlar tanıdım (okadar iyi geldiki) Şimdi deselerki ölüyo bir bardak su ver vermem 3 ay gibi kısa bi sürede atlattım inan.Kendini düşün huzur geliyor para geliyor ama bu yaşının tekrarı yok.Seni haketseydi zaten yanında olurdu.Bu süreçte psikiyatriste gitmek ya da psikologa gitmek şart mı?
Dönem dönem mutsuz hissetmelerim, gelecek kaygım,korkularım oluyo.
Henüz dava bile açılmamışken böyleysem dava sürecinde daha mı kötü olurum bilmiyorumki
Atlatmışsın ne güzelMerhaba ben boşanalı 3 ay oldu ilk haftalar ölecekmişim gibi geliyordu nefes alamıyordum Allahım yardım et diyordum sonra oturdum düşündüm kendimin herkesten daha değerli olduğunun farkına vardım 1.Önce doktor desteği aldım (tavsiye ederim çok iyi geldi) 2.Arkadaş çevremi tamamen temizledim ortak arkadaşlarımızla özellikle irtibata geçmedim(arayanlarada ne benden ona ne ondan bana haber getirin dedim) 3-gezmeye başladım farklı ortamlar farklı insanlar tanıdım (okadar iyi geldiki) Şimdi deselerki ölüyo bir bardak su ver vermem 3 ay gibi kısa bi sürede atlattım inan.Kendini düşün huzur geliyor para geliyor ama bu yaşının tekrarı yok.Seni haketseydi zaten yanında olurdu.
aynen canım yerinde saymakla olmuyone bu yaa, yok kendine zaman ver, yok acele etme diyenler. bi gidin siz verin kendinize zaman diyesim geliyo inanki.
yerinde saymakla olmuyor.
sanada iyi tatiller, kavur yak yik ortaligi, kafffana gore hemde!