- 20 Temmuz 2015
- 278
- 247
Mutsuzum ayaklarina yatip duygu somurusu yapiyorlar. Biri ona isik yaksin bak sana mutsuzum.diyor mu birdaha....erkekler boyledir,eglenirler kendilerine ugrastir kadinlar.zamani bosa gecmesin diye sonra baskasi gelir ona kayar gozu gonlu sen sadece intikam alinacak kotu kadin olursun artik......biliyorum keske boyle omasaydi diyosun boyle yapsaydim boyle olur muydu gbi...ama bu.cozum degil....yuvasina sahip cikmayi basaramamis nice erkegin ayni bahaneleri bunlar..... unutacaksin yavas yavas...uzme tatli canini sen. Bunu yasamamiz gerekiyormus demekki,bizim sinavimizda buymus dunyaada.....rabbim buyuktur. Hayatin altust oldu diye uzulme,alti daha iyidir belkisabir duani et canim...bosaninca sana.iftirada atiyor,kotulemek kendini aklamak icin yalan yanlis seylerde uyduruyor,ailenide kotuluyor. bunların hepsini yaptı.. kendini nasıl aklayacak başka tabi. ama nasıl amaçları dön diye uğraşmak oluyo daha çok kapattı kapıları böyle yaparak
ben mutlu olduğunu düşünmüyorum, en son konuşmamızda bana cok mutsuzum demişti.
inş geçecek zaman herşeyin ilacı
aynen benim ailemde karısına hakaret eden namusuna dil uzatan adamdan sana koca olmaz dediler haklılarda ama işte duygular bırakmıyo peşimi... bunca şeyine rağmen hep aklımda