boşanma aşaması nasıl kolay atlatılır?

Amin..benimki ilk geldiğim gün aradı nerdesin diye sonra bir daha aramadi.esimr çok kirginim ama herseye rağmen sanırım seviyorum
mutlaka kırılmışsın bu noktaya gelmişsin ki baba evindesin.. ama seven insan telafi etmeye çalışır hatasını.. inş eşin benimki gibi dengesiz değildir.

Beni m kide denge siz ama inş bana söylediği gibi beni seviyor dur ve sevgisini anlar
benimki bana vurdu ondan terkettim.. ama dengesiz olduğundan o bana vurdu ondan vurdum diyomuş herkese. uğraşmadı da daha çok anladım gerçek yüzünü senin anlayacağın..
sen de seni mutlu edeceğinden emin olana kadar dönme derim.

benimki bana vurdu ondan terkettim.. ama dengesiz olduğundan o bana vurdu ondan vurdum diyomuş herkese. uğraşmadı da daha çok anladım gerçek yüzünü senin anlayacağın..
sen de seni mutlu edeceğinden emin olana kadar dönme derim.
Beni m kide bana vurdu ve en son beni evde n kovdu git akşam görmek istemiyorum dedi..benimki nin bahaneside benim dirdirim mış

Beni m kide bana vurdu ve en son beni evde n kovdu git akşam görmek istemiyorum dedi..benimki nin bahaneside benim dirdirim mış
ne olursa olsun vurma hakları yok.. dırdır ediyosun diye şikayetçiyse vurup git defol diyeceği yerde boşanmak istiyorum diye daha medenice yaklaşabilirdi. bir kere kalkan el hep kalkar.. affedersen devam eder gibi geliyo arkadaşım ben de güvenemezdim şahsen bir daha yapmaz diyemezdim

amin arkadaşım
çok zor bi süreçmiş
Rabbime şükür ki çocuğumuz yok
çocuğu olanlar için çok daha zor bi süreç
beynim bilinç altım beni rahat bırakmıyo ki hayatıma devam edeyimm

İnşallah bugünlerde geçecek. .
Herşeyde vardır bi Hayır. .

ne olursa olsun vurma hakları yok.. dırdır ediyosun diye şikayetçiyse vurup git defol diyeceği yerde boşanmak istiyorum diye daha medenice yaklaşabilirdi. bir kere kalkan el hep kalkar.. affedersen devam eder gibi geliyo arkadaşım ben de güvenemezdim şahsen bir daha yapmaz diyemezdim
Katiyen güvenmiyirum ama sadce alışkanlık mi sevgimden mi bilmiyrm başkasıyla dusunemiyorum özlüyorum

tek celsede boşandınız sanırım
zamanla hiç aklımıza gelmeseler hiç yaşanmamış gibi unutup gitsek
benim de işim var.. ama gene de hiç bişey olmamış gibi işe gidip gelmekten yorulduğumu hissediyorum
düşünmeden edemiyorum, boşver diyorum ne olduysa oldu artık önüne bak boşan kurtul o seni sevmedi sevse mücade ederdi sana kötü bir evlilik hayatıda yaşatmazdı, ama bazen de oturup düşünüyorum şöyle olsaydı böyle olsaydı diye

tek celsede bitti evet.
anlaşmalı boşanmaydı.
nafaka,tazminat talep etmedim.hızlandı süreç.
davayı ben açtım ama hiç mücadele etmemişti zamanında.Beni o getirdi son raddeye.
mahkemeyede gelmedi.duruşma günü zorla aldırdım evden..
çünkü 1 ay baba evinde kaldım.zerre çaba göremedim ondan..
Kayınvalide faktörü/aynı bina/sorumsuz ve arkalanmayan bir eş.. bu 3lü kombinasyon beni baya bir yormuştu..bitmesi hayırlısıydı.Çünkü kendisini değiştiremeyen insanlardı.
Kimseler yuvası bitsin diye başlamaz
ama hor görülmek değilde,hoş tutulmak ister..
işe hemen adapte olamıyorsan..
uzaklaş biraz tatil yap..
nereye gidersen git ama kafayı değiştir..çünkü düşündükçe gözyaşından boğulursun..
Bu bizim sınavımızdı..ama bu imtihandan onlar çabalamadığı için kaldı..
İnsanlara güvenimi yitirdim..tekrardan birine güvenmek...inanmak..
tekrardan aile kurmak başka birinle..
okadar uzak geliyor ki..
şuan tek bildiğim huzurluyum.
tartışmasız ortamın tam ortasındayım..
Beni anlamayan insanlara,birşeyler anlatma derdinde değilim.

tek celsede bitti evet.
anlaşmalı boşanmaydı.
nafaka,tazminat talep etmedim.hızlandı süreç.
davayı ben açtım ama hiç mücadele etmemişti zamanında.Beni o getirdi son raddeye.
mahkemeyede gelmedi.duruşma günü zorla aldırdım evden..
çünkü 1 ay baba evinde kaldım.zerre çaba göremedim ondan..
Kayınvalide faktörü/aynı bina/sorumsuz ve arkalanmayan bir eş.. bu 3lü kombinasyon beni baya bir yormuştu..bitmesi hayırlısıydı.Çünkü kendisini değiştiremeyen insanlardı.
Kimseler yuvası bitsin diye başlamaz
ama hor görülmek değilde,hoş tutulmak ister..
işe hemen adapte olamıyorsan..
uzaklaş biraz tatil yap..
nereye gidersen git ama kafayı değiştir..çünkü düşündükçe gözyaşından boğulursun..
Bu bizim sınavımızdı..ama bu imtihandan onlar çabalamadığı için kaldı..
İnsanlara güvenimi yitirdim..tekrardan birine güvenmek...inanmak..
tekrardan aile kurmak başka birinle..
okadar uzak geliyor ki..
şuan tek bildiğim huzurluyum.
tartışmasız ortamın tam ortasındayım..
Beni anlamayan insanlara,birşeyler anlatma derdinde değilim.
neden talep etmedin
senin için hiçbişy yapmamış, gel barışalım şans verelim birbirimize demedi dimi
aynı benimki gibi
tabiki kimse istemez yuvası dağılsın
konunda gördüm evini paylaşmışsın gözlerim doldu, kim isterki bitmesini
olsun hakkında hayırlısı buymuş, inş mutlu edecek insanlarla karşılaşırız

2 sene olacak boşanalı.
bir gün bile özlemedim aglamadım.
tek celsede kurtuldum ondan!
sadece mahkemede emeklerime gözyaşı dökmüştüm. o salakta onun için agladım sandı ama sonra anladı ki o bitmiş bende.
önceleri konusurdum rica ederdim, mektup bile yazmıştım ona.
sonraları, son 1,5 sene hatırlıyorum da hiç konuşmamıştım onunla sorunlarımızı.
Zaten son zamanlarda seni sevmiyorum artık derdim, bana sen benden boşanamazsın g.tün yemez derdi !
Kimin g.tü yedi gördü ama !
Oh olsun, iyi yıldır hayatımı yaşıyorum

talep etmedim..çünkü evliykende ailesinden para alarak..mutfak masrafını karşılıyordu..
normal zamanda almadımki,biterkende istemedim.
birde maddiyattan sebep,huzursuzluğun içine kendime atmak istemedim..
Çocuğumda yok..bağım kalmasın uzanan celselerle diye.bitsin istedim..
gel barışalım diye demedi..
ta ki.ben duruşma öncesi eşyalarımı toplatana kadar..
eşyalarım evden gidince.tutuştu.o zaman yalvardı..iş işten geçti..duruşma sonrası ağladı kendini yerlere attı.
Ben ise güçlü durmak zorundaydım..
yeterince yıprattılar çünkü..özelliklede annesi..
evet konu açmıştım,eşyalarımı..
eşyalar çaput..önemli olan huzur..
bütün o güzel eşyaları almasaydıda.evime huzuru verseydi..
olmadı..olduramadık..
inşallah mutlu oluruz ileride.

2 sene olacak boşanalı.
bir gün bile özlemedim aglamadım.
tek celsede kurtuldum ondan!
sadece mahkemede emeklerime gözyaşı dökmüştüm. o salakta onun için agladım sandı ama sonra anladı ki o bitmiş bende.
önceleri konusurdum rica ederdim, mektup bile yazmıştım ona.
sonraları, son 1,5 sene hatırlıyorum da hiç konuşmamıştım onunla sorunlarımızı.
Zaten son zamanlarda seni sevmiyorum artık derdim, bana sen benden boşanamazsın g.tün yemez derdi !
Kimin g.tü yedi gördü ama !
Oh olsun, iyi yıldır hayatımı yaşıyorum
iyi olmuş
anlamış boşanırken
bende kaç kere mektup yazdım ohoooo uzuuun uzuuun ama anlamayana hiçbişeyi anlatamıyosun malesef

talep etmedim..çünkü evliykende ailesinden para alarak..mutfak masrafını karşılıyordu..
normal zamanda almadımki,biterkende istemedim.
birde maddiyattan sebep,huzursuzluğun içine kendime atmak istemedim..
Çocuğumda yok..bağım kalmasın uzanan celselerle diye.bitsin istedim..
gel barışalım diye demedi..
ta ki.ben duruşma öncesi eşyalarımı toplatana kadar..
eşyalarım evden gidince.tutuştu.o zaman yalvardı..iş işten geçti..duruşma sonrası ağladı kendini yerlere attı.
Ben ise güçlü durmak zorundaydım..
yeterince yıprattılar çünkü..özelliklede annesi..
evet konu açmıştım,eşyalarımı..
eşyalar çaput..önemli olan huzur..
bütün o güzel eşyaları almasaydıda.evime huzuru verseydi..
olmadı..olduramadık..
inşallah mutlu oluruz ileride.
anladm canm
bi an önce kurtulmuşsun
ben de bi tarafım kurtul bitir diyo
bi tarafım süründürmeden bırakma diyo
altınlarım onda kaç kere maaşımı aldı elimden

Canim,her sey gececk....zamanla.ben 7ay oldu daha 1ay oncesine kadar yana yakila onca seye ragmen onunla barisma umidindeydim......ama erkek bosaninca sana.iftirada atiyor,kotulemek kendini aklamak icin yalan yanlis seylerde uyduruyor,ailenide kotuluyor. Amac seni.uzup pisman olda don diye ugrasmak...egosunu tatmin etmek. Coktannn baska kizlara kadinlara gozu kaymaya gonul eglendirmeye baslamistir.emin ol.....evet aliskanlik,sevginin sonunda aldigin deger kocaman bir sevgisizlik ve yalan,hayal kirikligi.....bunlari hazmetmek icin zaman.......bir ay once gordum herseyi,suanda cok huzurluyum. Ve iyiki bitmis diyorum...... ben psikolaga gitmedim.ailem yanimdaydi hep.seni sevmeyen adam sana hakaret eden adamdan koca olmaz dediler hep.isim vardi calistim ogrencilerimle zaman gecirirken unuttum. Kendine ugras bul....elinde ona ait hatira ne varsa at yoket....evet yara iicnde kalacak hep ama daha mutlu olma.sansin var bu hayatta unutma.tum bunlari unutacagiz....... guclu ol. Degmiyor kendini yipratmana. Onlarin keyfi yerindeyken biz uzulup onlari daha cok mutlu ediyoruz.....

Canim,her sey gececk....zamanla.ben 7ay oldu daha 1ay oncesine kadar yana yakila onca seye ragmen onunla barisma umidindeydim......ama erkek bosaninca sana.iftirada atiyor,kotulemek kendini aklamak icin yalan yanlis seylerde uyduruyor,ailenide kotuluyor. Amac seni.uzup pisman olda don diye ugrasmak...egosunu tatmin etmek. Coktannn baska kizlara kadinlara gozu kaymaya gonul eglendirmeye baslamistir.emin ol.....evet aliskanlik,sevginin sonunda aldigin deger kocaman bir sevgisizlik ve yalan,hayal kirikligi.....bunlari hazmetmek icin zaman.......bir ay once gordum herseyi,suanda cok huzurluyum. Ve iyiki bitmis diyorum...... ben psikolaga gitmedim.ailem yanimdaydi hep.seni sevmeyen adam sana hakaret eden adamdan koca olmaz dediler hep.isim vardi calistim ogrencilerimle zaman gecirirken unuttum. Kendine ugras bul....elinde ona ait hatira ne varsa at yoket....evet yara iicnde kalacak hep ama daha mutlu olma.sansin var bu hayatta unutma.tum bunlari unutacagiz....... guclu ol. Degmiyor kendini yipratmana. Onlarin keyfi yerindeyken biz uzulup onlari daha cok mutlu ediyoruz.....

bosaninca sana.iftirada atiyor,kotulemek kendini aklamak icin yalan yanlis seylerde uyduruyor,ailenide kotuluyor. bunların hepsini yaptı.. kendini nasıl aklayacak başka tabi. ama nasıl amaçları dön diye uğraşmak oluyo daha çok kapattı kapıları böyle yaparak
ben mutlu olduğunu düşünmüyorum, en son konuşmamızda bana cok mutsuzum demişti.
inş geçecek zaman herşeyin ilacı
aynen benim ailemde karısına hakaret eden namusuna dil uzatan adamdan sana koca olmaz dediler haklılarda ama işte duygular bırakmıyo peşimi... bunca şeyine rağmen hep aklımda

X