- 7 Nisan 2016
- 12
- 1
- Konu Sahibi rebullavanda90
Nerden başlayacağımı bilmiyorum arkadaşlar biz eşimle severek 6 yıl önce evlendik..eşimin küçük bi dükkanı vardı.. daha sonra onun esrar içtiğini öğrendim ne olduğunu bilmediğim için üstünde fazla durmadım.bu arada 18 yaşındaydım( daha sonra bebeğimiz oldu eşimin dükkanı vardı ama hep parasizdi yani bana gelince param yok diyordu iş olmuyor diyordu..bu arada annemden 20milyar borç aldı ödemedi ((bu arada annem parasını geri istediği için Bir sürü küfür etti ona))benim bütün takilarimi bozdurdu...(( ben ara ara çalıştım çocuğa bakan olmadığı için neyse eşim zar zor 6 sene sonra dükkanı kapattı 4 aydirda evde oturuyor iş bakmıyor aramıyor yani,( bu arada biz hiç anlaşamıyoruz ufacık bi tartışma büyük bi kavgaya dönüşüyor yani bosanmaliyiz ama asıl konuya gelelim 4 yaşında bir oğlum var. Benim annem ve babam da çoktan ayrıldılar ve babam da annemde başka biriyle evlendi ... Anneme gidemem babaminda eşinin küçük çocuğu var ve yanlarında benim kardeşimde var ben ne yapmalıyım ustelik yeni evlendiler kimsenin huzuru bozulsun istemiyorum ama böyle ne kadar gider bilmiyorum sinir hastası oldum resmen(( arkadaşlar bi akıl verin çocuğumuza düşünüyorum ama olucak gibi değil çocukla hiç ilgilenmiyo zaten bu arada 25 yaşındayım