boşanma arefesi ve cocuk:((

rebullavanda90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
12
1
Nerden başlayacağımı bilmiyorum arkadaşlar biz eşimle severek 6 yıl önce evlendik..eşimin küçük bi dükkanı vardı.. daha sonra onun esrar içtiğini öğrendim ne olduğunu bilmediğim için üstünde fazla durmadım.bu arada 18 yaşındaydım:KK43:( daha sonra bebeğimiz oldu eşimin dükkanı vardı ama hep parasizdi yani bana gelince param yok diyordu iş olmuyor diyordu..bu arada annemden 20milyar borç aldı ödemedi ((bu arada annem parasını geri istediği için Bir sürü küfür etti ona))benim bütün takilarimi bozdurdu...:KK43:(( ben ara ara çalıştım çocuğa bakan olmadığı için neyse eşim zar zor 6 sene sonra dükkanı kapattı 4 aydirda evde oturuyor iş bakmıyor aramıyor yani,:KK43:( bu arada biz hiç anlaşamıyoruz ufacık bi tartışma büyük bi kavgaya dönüşüyor yani bosanmaliyiz ama asıl konuya gelelim 4 yaşında bir oğlum var. Benim annem ve babam da çoktan ayrıldılar ve babam da annemde başka biriyle evlendi ... Anneme gidemem babaminda eşinin küçük çocuğu var ve yanlarında benim kardeşimde var ben ne yapmalıyım ustelik yeni evlendiler kimsenin huzuru bozulsun istemiyorum ama böyle ne kadar gider bilmiyorum sinir hastası oldum resmen:KK43:(( arkadaşlar bi akıl verin çocuğumuza düşünüyorum ama olucak gibi değil çocukla hiç ilgilenmiyo zaten bu arada 25 yaşındayım:KK43:

Boşan ama o evden sen değil kocan gitsin...her ay biraz annen biraz baban maddi olarak yardım etsin sana...sen de çocuğunu kreşe gönder ve iş bulup çalış...o kocan da bi zahmet çalışıp çocuğun nafakasını versin...sen çalışıp kiranı faturalarını çıkar...çocuğun kreşini baban üstlensin mesela...kocan da nafaka verirse geçinirsin.kimsenin de düzeni bozulmaz.ama o adamdan kurtulmaya bak

Kocayı yollamak isterdim tabiki :KK43:(kaynanamin evi olduğu için gitmek bana düşüyor düşün düşün işin içinden cikamiyorum ne nafanası adam evine bakmiyo yıllardır çalışmıyorsa hiç sanmıyorum vericegini

Çok erken evlenmişsin
Keşke ailen müsade etmeseydi
Olan olmuş , günümüze döneyim
Annen bebeğe bakabilir mi ? Sen çalışsan ama ayrı evde otursan mesela

Tazminat ve nafaka da bağlanır

Son defa uyar son ihtarını ver .çalîsmaz veya kotu aliskabligina devam ederse en mantiklisi ayrilmak

benim annem babam da ayrıydı babannem büyüttü beni sanırım bi kurtuluş olarak gördüm erkenden evlendim kendi evim yuvam olsun istedim.. ama ne yaptimsa duzeltemedim biseyleri:KK43:(Annemde çalışıyor ev aldılar borca girdiler birsürü malesef bakamaz. Oglum da çok içine kapanık zor bi çocuk sıkıntı yaşamasını istemiyorum..

benim annem babam da ayrıydı babannem büyüttü beni sanırım bi kurtuluş olarak gördüm erkenden evlendim kendi evim yuvam olsun istedim.. ama ne yaptimsa duzeltemedim biseyleri:KK43:(Annemde çalışıyor ev aldılar borca girdiler birsürü malesef bakamaz. Oglum da çok içine kapanık zor bi çocuk sıkıntı yaşamasını istemiyorum..
Kardeşlerin kaç yaşında biri baksa ? Sen işten dönene kadar
Oraya yakın bi ev tutsan
Ya da kreş olabilir
Ama herşeyin başı iş tabi, iş kolay bulur musun sence

1) O çalışmıyor sen çalışmiyorsun nasıl geciniyorsunuz ?
2) eşinle bu çalışmama sorunu dışında anlasabiliyormusunuz?
3) sen calissan eşin yada kv çocuğa bakarmi? (Burada amac Ayrilmama yada para birikimi)

4) ayrılıp bir işe girip ucuz bir ev tutup arabaya yada komsuya uygun fiyatlı çocuk baktirman mümkün mü?

Kardeşim askere gidicek bi ay sonra, ben ev tutayim desem kiralar çok pahalı çalışsam çocuğu krese versem nasıl gecinirim bilmiyorum annemin yada babamın yanına gidemem insanlar kendi anne babasının olduğu evde bile rahat edemiyorlar kaldi ki bi üvey anne üvey baba tek ben değilim çocuğum da var kimse istemez:KK43:

Ev kayinvalidemin faturalarida o ödüyor yiyecegide biraz babam biraz kayinvalidem karşılıyor kocamın umrunda değil ben başkalarına muhtaç olmaktan çok yoruldum.. ben çalışsam çocuğa kimse bakmıyor bu yüzden çalışmıyorum.. evler çok pahalı 1+1 bile en az bin lira benim mesleğim falan yok alicagim para askeri ücret olur oda kreşemi vericem kirayami,:KK43:(

1) O çalışmıyor sen çalışmiyorsun nasıl geciniyorsunuz ?
2) eşinle bu çalışmama sorunu dışında anlasabiliyormusunuz?
3) sen calissan eşin yada kv çocuğa bakarmi? (Burada amac Ayrilmama yada para birikimi)

4) ayrılıp bir işe girip ucuz bir ev tutup arabaya yada komsuya uygun fiyatlı çocuk baktirman mümkün mü?
Bende esrar işi devam ediyo, tedaviye yanaşmadan da sorunlar çözülmez

Ev kayinvalidemin faturalarida o ödüyor yiyecegide biraz babam biraz kayinvalidem karşılıyor kocamın umrunda değil ben başkalarına muhtaç olmaktan çok yoruldum.. ben çalışsam çocuğa kimse bakmıyor bu yüzden çalışmıyorum.. evler çok pahalı 1+1 bile en az bin lira benim mesleğim falan yok alicagim para askeri ücret olur oda kreşemi vericem kirayami,:KK43:(
Kayınvaliden bebeğe bakar belki ya
De ki maddi olarak sana yük olmaktan oğlun utanmıyo ama ben utanıyorum, çocuğa bakar mısın ben çalışsayım ?

annemin yada babamın yanına gidemem insanlar kendi anne babasının olduğu evde bile rahat edemiyorlar kaldi ki bi üvey anne üvey baba tek ben değilim çocuğum da var kimse istemez

ben başkalarına muhtaç olmaktan çok yoruldum

Ev kayinvalidemin faturalarida o ödüyor yiyecegide biraz babam biraz kayinvalidem karşılıyor

rebul,

zaten uvey annen dolayli olarak sana bakiyor, cunku onun evinin rizki senin evine gidiyor. kardesin askerlik yasina gelip evden ayrilacagina gore; sen uvey annenin cocugu ve kendi cocuguna bakarak baba evinde yasayabilirsin.
bu, kendi evinde babanin sana bakmis olmasindan daha agir olmayacaktir.
bosanma niyetin olsa gercekten, yani gercekten bu adamdan ayrilmak istesen emin ol onerdigim cozum sana cok yatkin olurdu.
elbet ki birinin hayatina siginmak cok ama cok zor ve agir ama senin durumunda aksi bir sey soz konusu degil.

rebul,

zaten uvey annen dolayli olarak sana bakiyor, cunku onun evinin rizki senin evine gidiyor. kardesin askerlik yasina gelip evden ayrilacagina gore; sen uvey annenin cocugu ve kendi cocuguna bakarak baba evinde yasayabilirsin.
bu, kendi evinde babanin sana bakmis olmasindan daha agir olmayacaktir.
bosanma niyetin olsa gercekten, yani gercekten bu adamdan ayrilmak istesen emin ol onerdigim cozum sana cok yatkin olurdu.
elbet ki birinin hayatina siginmak cok ama cok zor ve agir ama senin durumunda aksi bir sey soz konusu degil.
doğru soyluyosunuz zaten babam bana bakıyor
Bu evlilikle ilgili hiç umudum yok ama hem çocuğumu düşünüyorum daha çok küçük :KK43:( hemde kimsenin rahatı huzuru bozulsun istemiyorum ama bu adamida istemiyorum

doğru soyluyosunuz zaten babam bana bakıyor
Bu evlilikle ilgili hiç umudum yok ama hem çocuğumu düşünüyorum daha çok küçük :KK43:( hemde kimsenin rahatı huzuru bozulsun istemiyorum ama bu adamida istemiyorum
cocugunuzu dusunuyorsaniz yapacaginiz sey o evde, o kosullarda yasamak olmamali. oyle bir babanin ornek olacagi evlat sizce yarinlarda neler yasar?

X