• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış Ve Kızı Olan Bir Adamı Sevmek

Bu bana annem beni kıskanıyor bana biri güzel deyince hemen suratı düşüyor temalı konulardaki annelerin ruh halini hatırlattı neyse adam sıkılana kadar takılın iste

Bacim yol ver seviyorsun da adam herseyi net sende net olsan 32 yaşındasın 35 36 ya kdr adamla böyle devam etsen sonra karısıyla barissa kalırsın öyle 37 38 olur birini bulursun istemeye istemeye evlenirsin akilli ol sanki erkk kitligi var azicik guvenli olun

Merhaba Arkadaşlar,

O kadar mutsuzum ki bana yardım edin lütfen psikolojik olarak çok kötüyüm iyice içime kapandım.
2,5 yıldır erkek arkadaşım var ve yıllar önce boşanmış şu an 14 yaşında bir kızı var. Çocuğuna çok düşkün.
Bende kızını gördüm anne tarafı bayağı zengin, her istediği olan, şımarık bir çocuk. Ben yani biz ailem orta halliyiz. Genelde böyle zengin, şımarık kişiler karşısında kendimi düşük görüyorum. Kızını birkaç kez gördüm. Mesela Araba kullanmayı bilmemem onu çok şaşırttı. O ise şimdiden biliyor. Bir de mesela bir otelde falan hiç tatile gitmediğimi, yüzmeyi bilmediğimi öğrense düşünsenize ne kadar ezik olurum. Ama erkek arkadaşımı çok fazla seviyorum inanılmaz iyi biri, bana yardımcı olur her konuda, beni de seviyor. Eski eşi süslü,zengin yani her istediğini yapan bir kadın ben onu sosyal medyadan buldum her gün bakıyorum esteksiz hallerinin ekran görüntüsünü alıyorum erkek arkadaşıma gostereyim beğenmedim diye falan. Yani erkek arkadaşımın kızını sevmesini vok kıskanıyorum ben hiç evlenmedim 32 yaşındayım ve bu güne kadar kimse beni bu erkek arkadaşım kadar sevip düşünmedi ve bu hayatta beni de birinin en çok beni sevmesini isterdim bu yüzden kızına olan sevgisini kıskanıyorum bu dünyada en çok sevdiği insan kızı sonuçta. Eski eşi ile de iyi ortak arkadaşları var bir sürü, onu da ne olsa ne yaşansa hep sevecek merak edecek çünkü çocuğunun annesi diye. Ama beni bir anda silip atar. çocuğu ile konuşunca ona öyle içten sevgi sözcükleri söylüyor ki bir anda moralim sıfır oluyor ( bana da hep söylesin istiyorum) eski eşini takip ettiğimi biliyor. Yani onları çok kıskanıyorum ne yapayım bilmiyorum ama seviyorum. İş yerimiz aynı nasıl ayrilayim her gün onu gorerek unutmam imkansız ki zaten iş yerinde bizi arkadaş biliyorlar bir anda konuşmasak ne dedikodular olur. . O her şeyi yaşamış bana hiç evlilik konusunu açmıyor bir daha asla çocuk istemezmiş. Benim suçum ne bütün arkadaşlarım evlendi çocuğu var. Benim bu hayatta bir amacım yok. Rahatsızlığımdan dolayı çocuk olmasa daha iyi belki ama en azından bende gelinlik giymeyi hak etmiyor muyum 😢Ne yapayım bilmiyorum. Kızını nasıl kabullenecegim??? Beni bırakıp gidecek gibi hissediyorum. Ben de evlenmek isterdim ama çok zor gibi. Çok mutsuzum..

Bu durumda olan varsa konuşmayı çok isterim lütfen 😢🙏
Umarım en kısa zamanda senden ayrılır. Estetiksiz halinin fotosunu gösteriyorsun o da seninle beraber olmaya devam mı ediyor? Adam da hasta demek ki vah vah. Kızına olan sevgisi seni ilgilendirmez ne demek sevmesini istemiyorum sen kimsin ki buna karisacaksin?

Merhaba Arkadaşlar,

O kadar mutsuzum ki bana yardım edin lütfen psikolojik olarak çok kötüyüm iyice içime kapandım.
2,5 yıldır erkek arkadaşım var ve yıllar önce boşanmış şu an 14 yaşında bir kızı var. Çocuğuna çok düşkün.
Bende kızını gördüm anne tarafı bayağı zengin, her istediği olan, şımarık bir çocuk. Ben yani biz ailem orta halliyiz. Genelde böyle zengin, şımarık kişiler karşısında kendimi düşük görüyorum. Kızını birkaç kez gördüm. Mesela Araba kullanmayı bilmemem onu çok şaşırttı. O ise şimdiden biliyor. Bir de mesela bir otelde falan hiç tatile gitmediğimi, yüzmeyi bilmediğimi öğrense düşünsenize ne kadar ezik olurum. Ama erkek arkadaşımı çok fazla seviyorum inanılmaz iyi biri, bana yardımcı olur her konuda, beni de seviyor. Eski eşi süslü,zengin yani her istediğini yapan bir kadın ben onu sosyal medyadan buldum her gün bakıyorum esteksiz hallerinin ekran görüntüsünü alıyorum erkek arkadaşıma gostereyim beğenmedim diye falan. Yani erkek arkadaşımın kızını sevmesini vok kıskanıyorum ben hiç evlenmedim 32 yaşındayım ve bu güne kadar kimse beni bu erkek arkadaşım kadar sevip düşünmedi ve bu hayatta beni de birinin en çok beni sevmesini isterdim bu yüzden kızına olan sevgisini kıskanıyorum bu dünyada en çok sevdiği insan kızı sonuçta. Eski eşi ile de iyi ortak arkadaşları var bir sürü, onu da ne olsa ne yaşansa hep sevecek merak edecek çünkü çocuğunun annesi diye. Ama beni bir anda silip atar. çocuğu ile konuşunca ona öyle içten sevgi sözcükleri söylüyor ki bir anda moralim sıfır oluyor ( bana da hep söylesin istiyorum) eski eşini takip ettiğimi biliyor. Yani onları çok kıskanıyorum ne yapayım bilmiyorum ama seviyorum. İş yerimiz aynı nasıl ayrilayim her gün onu gorerek unutmam imkansız ki zaten iş yerinde bizi arkadaş biliyorlar bir anda konuşmasak ne dedikodular olur. . O her şeyi yaşamış bana hiç evlilik konusunu açmıyor bir daha asla çocuk istemezmiş. Benim suçum ne bütün arkadaşlarım evlendi çocuğu var. Benim bu hayatta bir amacım yok. Rahatsızlığımdan dolayı çocuk olmasa daha iyi belki ama en azından bende gelinlik giymeyi hak etmiyor muyum 😢Ne yapayım bilmiyorum. Kızını nasıl kabullenecegim??? Beni bırakıp gidecek gibi hissediyorum. Ben de evlenmek isterdim ama çok zor gibi. Çok mutsuzum..

Çok fena aşağılık kompleksine girmişsiniz ve bununla kendinizi boğuyorsunuz destek alın mutlaka sağlıklı fikirler hisler değil. İkincisi ise bir ebeveynin bir numarası her zaman evladıdır. Bu size methiyeler düzse de böyle düzmese de böyle. Çocugu olan insanlarla evlenilirken bu kabullenilerek başlanır. Bunları göz önünde bulundurup acil bir direksiyon kırılımı yapmanız gerekiyor. Kaldı ki niye sevilmeyesiniz? Sevgisizlik ve değersizlik şemanız tetiklenmiş gibi.

Estetiksiz halinin fotosunu gösteriyorsun o da seninle beraber olmaya devam mı ediyor? Adam da hasta demek ki vah vah.
Biri benim boşandığım adamın fotografını bana gösterecek, arkama bakmadan kaçardım. Adam iflas etmiş. Kadın zenginmiş. Belki adam iflas etti diye kadın ayrıldı. Kızları 2 yaşındayken boşanmış. Belki adam çok kötü şeyler yaşadı, evliliğe tövbe etti. Karşındaki insan senin unutmak istediğin bir dönemi ısrarla hatırlatıyor. Korkunç bir şey.

Biri benim boşandığım adamın fotografını bana gösterecek, arkama bakmadan kaçardım. Adam iflas etmiş. Kadın zenginmiş. Belki adam iflas etti diye kadın ayrıldı. Kızları 2 yaşındayken boşanmış. Belki adam çok kötü şeyler yaşadı, evliliğe tövbe etti. Karşındaki insan senin unutmak istediğin bir dönemi ısrarla hatırlatıyor. Korkunç bir şey.
Ben de kacardim. Bu normal bir arkadaşım da olsa böyle olurdu ne alaka ki 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ iyi ki kadın zenginmis. Kızıyla çok mutlu olurlar inşallah. Bilse korkardı belki de bu kadar takıntı edildiğini. Sürekli izlendiğini.

adam inşallah farkına varır da senden ayrılır, çünkü hiç ama hiç sağlıklı değil bu düşünce tarzı. ürküttün beni...
aşağılık kompleksini bile anlarım ama sen takıntılı ve hastalıklı düşünce biçimine sahipsin, adamın kendi öz kızına söylediği sevgi sözlerini kıskandığını söylüyosun, eski eşini takip ediyosun filan.. ve bunu biliyor sevgilin... bence konduramıyor sana ama parçaları geç olmadan tamamlar umarım.
sen de lütfen bir psikoloğa ne bileyim bir psikiyatriye görün.

bir tanıdığım vardı o geldi aklıma, 457874 tane fake adresi 2568 tane telefon hattı vardı, stalk yapa yapa insanların açıklarını bulmaya kalkardı, arayıp milleti taciz ederdi, fake adreslerinden millete mesajlar atardı ayyy ruh hastası yine tüylerimi diken diken etti hatırlayınca... korkunç bir insandı neyse ki çıkardım hayatımdan:dua:

Bir insan kendine bu kötülüğü niçin yapar acaba? İlişkiden önce senin kendini iyileştirmen gerekiyo ki ne evliliği ne çocuğu? Konuda tek olabilirlik seni seviyor olması. Peki sanıyor musun ki sevgi tek başına yeterli? O adamın seninle evlilik niyeti olduğunu pek sanmıyorum ama olmaması inan bana herkesin hayrına olur. Sen eski eş ve o eşten olan çocuğu sindirebilecek kapasitede değilsin ne yazık ki. Önce şu kezban tavırlarından bir sıyrıl, kendinle barış.
Kesinlikle tam bir safkan kezban hareketleri bunlar :skandal:

Merhaba Arkadaşlar,

32 yasindasiniz ve 14 yasindaki cocugun karsisinda asagilik kompleksinden ezilip buzuluyosunuz. Saka olmalisiniz. Kizini kiskanmak eski esinin ekran gotuntulerini almak ne demek hic saglikli degil.

Cıkss olmaz bu iş. Ne işiniz var çocuklu adamla ve hiç evlenmediğiniz halde. Yaşınızda genç hani.

Kafaya bak pırıl pırıl, muhtemelen kadının estetiksiz hâli bile sizi onla çarpar beşe böler ondan mı bu tavırlarınız, ne bu hınç. Hayatta aklıma gelmez bunları yapmak, hırsınızdan kıskançlığınızdan hasta olup öleceksiniz.

Son düzenleme:
Back
X