• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış Ve Kızı Olan Bir Adamı Sevmek

Bence kendinize daha uygun orta halli biriyle olun 🙄
Büyük olasılıkla zaten adamda para yok..konu sahibi ile aynı işi yaptığına göre adamın gelir olarak çok farklı bir kazancı olduğunu sanmıyorum.En basitinden konu sahibi ile 2.5 senedir bir otel tatili yapmamış olmaları filan bana garip geldi

Tabi ki en çok kızını sevecek sizi mi sevecekti? Madem dert ediyorsunuz ve bekarsınız kendiniz gibi bekarını çocuksuz olanını bulsaydınız keşke. Bu düşüncelerle hayatınız çok zor geçer.

Merhaba Arkadaşlar,

O kadar mutsuzum ki bana yardım edin lütfen psikolojik olarak çok kötüyüm iyice içime kapandım.
2,5 yıldır erkek arkadaşım var ve yıllar önce boşanmış şu an 14 yaşında bir kızı var. Çocuğuna çok düşkün.
Bende kızını gördüm anne tarafı bayağı zengin, her istediği olan, şımarık bir çocuk. Ben yani biz ailem orta halliyiz. Genelde böyle zengin, şımarık kişiler karşısında kendimi düşük görüyorum. Kızını birkaç kez gördüm. Mesela Araba kullanmayı bilmemem onu çok şaşırttı. O ise şimdiden biliyor. Bir de mesela bir otelde falan hiç tatile gitmediğimi, yüzmeyi bilmediğimi öğrense düşünsenize ne kadar ezik olurum. Ama erkek arkadaşımı çok fazla seviyorum inanılmaz iyi biri, bana yardımcı olur her konuda, beni de seviyor. Eski eşi süslü,zengin yani her istediğini yapan bir kadın ben onu sosyal medyadan buldum her gün bakıyorum esteksiz hallerinin ekran görüntüsünü alıyorum erkek arkadaşıma gostereyim beğenmedim diye falan. Yani erkek arkadaşımın kızını sevmesini vok kıskanıyorum ben hiç evlenmedim 32 yaşındayım ve bu güne kadar kimse beni bu erkek arkadaşım kadar sevip düşünmedi ve bu hayatta beni de birinin en çok beni sevmesini isterdim bu yüzden kızına olan sevgisini kıskanıyorum bu dünyada en çok sevdiği insan kızı sonuçta. Eski eşi ile de iyi ortak arkadaşları var bir sürü, onu da ne olsa ne yaşansa hep sevecek merak edecek çünkü çocuğunun annesi diye. Ama beni bir anda silip atar. çocuğu ile konuşunca ona öyle içten sevgi sözcükleri söylüyor ki bir anda moralim sıfır oluyor ( bana da hep söylesin istiyorum) eski eşini takip ettiğimi biliyor. Yani onları çok kıskanıyorum ne yapayım bilmiyorum ama seviyorum. İş yerimiz aynı nasıl ayrilayim her gün onu gorerek unutmam imkansız ki zaten iş yerinde bizi arkadaş biliyorlar bir anda konuşmasak ne dedikodular olur. . O her şeyi yaşamış bana hiç evlilik konusunu açmıyor bir daha asla çocuk istemezmiş. Benim suçum ne bütün arkadaşlarım evlendi çocuğu var. Benim bu hayatta bir amacım yok. Rahatsızlığımdan dolayı çocuk olmasa daha iyi belki ama en azından bende gelinlik giymeyi hak etmiyor muyum 😢Ne yapayım bilmiyorum. Kızını nasıl kabullenecegim??? Beni bırakıp gidecek gibi hissediyorum. Ben de evlenmek isterdim ama çok zor gibi. Çok mutsuzum..

Bu durumda olan varsa konuşmayı çok isterim lütfen 😢🙏
Çocuk istemiyor,evlilik konusunu da açmıyorsa çok basit;gönül eğlendiriyor.Seni de eski bakımlı ve egolu karısından sonra kendi egosunu tatmin edebilmek,güç gösterisi yapabilmek için yanında taşıyor.Kısacası adam kendisine hayran olunmasını istiyor,seni de bunun için yanında taşıyor...Eski karısı muhtemelen onun bazı hal ve davranışlarını,kararlarını eleştirmiştir,memnuniyetsizliğini dile getirmiştir.Adam da bundan ötürü kendini yanında daha muhteşem ve mükemmel hissedeceği biriyle çıkmaya karar vermiştir....Kızlar babalarına,babalar da kızlarına düşkün olur;aynı sevgi ve ilgiyi kendin için bekleme derim.

Bekardır da adam ilişkisini ailesinden dahi gizliyor gibi algıladım ben, kızını işyerinde vs gördü sanırım, normal şuradan babasının iş arkadaşlarından biriyle sohbet gibi bir muhabbet geçmiş bence kızla konu sahibesi arasında.

Yaşını başını almış birisi birlikteliğini hemen ilk aylarında herkese açıklamayı tercih etmeyebilir ki bence de olması gereken bu lakin 2,5 yıllık ilişki de devlet sırrı gibi saklanmaz ama tabii ciddi düşünmüyorsanız kimseye söylemezsiniz.

İlişkilerini insanlara "biz beraberiz" diye duyurmasalar dahi ; 2,5 sene boyunca bu ilişki sadece kapalı kapıların ardında yaşanmıyorsa, beraber bir sosyal ortama da çıkarlar ve illa ki birileriyle karşılaşırlardı diye düşünüyorum.

Konu sahibi , adamın eski eşinin zenginliğine vurgu yapsa da ; adamın da orta halli olduğunu sanmıyorum.

Üst gelir grubundaki ve muhtemelen 40 lı yaşlardaki bu adamla , adamın sevdiği mekanlara gittilerse ; şimdiye kadar ilişkilerini de illa ki birileri öğrenirdi.

Yapmayin yuregine inecek simdi. Benim bu hayatta bir amacim yok demis, tek bir amaci var o da evlenmek :) cocuklu, kel, fodul farketmez gibi gelinlik olursa olur bu is.
Yavrum öyle diyor da bakma öyle dediğine ..Üç dilek hakkı versen arkadaşa bir tanesi başkası için olmaz öyle ilgisi kendisi üstünde .

Merhaba Arkadaşlar,

O kadar mutsuzum ki bana yardım edin lütfen psikolojik olarak çok kötüyüm iyice içime kapandım.
2,5 yıldır erkek arkadaşım var ve yıllar önce boşanmış şu an 14 yaşında bir kızı var. Çocuğuna çok düşkün.
Bende kızını gördüm anne tarafı bayağı zengin, her istediği olan, şımarık bir çocuk. Ben yani biz ailem orta halliyiz. Genelde böyle zengin, şımarık kişiler karşısında kendimi düşük görüyorum. Kızını birkaç kez gördüm. Mesela Araba kullanmayı bilmemem onu çok şaşırttı. O ise şimdiden biliyor. Bir de mesela bir otelde falan hiç tatile gitmediğimi, yüzmeyi bilmediğimi öğrense düşünsenize ne kadar ezik olurum. Ama erkek arkadaşımı çok fazla seviyorum inanılmaz iyi biri, bana yardımcı olur her konuda, beni de seviyor. Eski eşi süslü,zengin yani her istediğini yapan bir kadın ben onu sosyal medyadan buldum her gün bakıyorum esteksiz hallerinin ekran görüntüsünü alıyorum erkek arkadaşıma gostereyim beğenmedim diye falan. Yani erkek arkadaşımın kızını sevmesini vok kıskanıyorum ben hiç evlenmedim 32 yaşındayım ve bu güne kadar kimse beni bu erkek arkadaşım kadar sevip düşünmedi ve bu hayatta beni de birinin en çok beni sevmesini isterdim bu yüzden kızına olan sevgisini kıskanıyorum bu dünyada en çok sevdiği insan kızı sonuçta. Eski eşi ile de iyi ortak arkadaşları var bir sürü, onu da ne olsa ne yaşansa hep sevecek merak edecek çünkü çocuğunun annesi diye. Ama beni bir anda silip atar. çocuğu ile konuşunca ona öyle içten sevgi sözcükleri söylüyor ki bir anda moralim sıfır oluyor ( bana da hep söylesin istiyorum) eski eşini takip ettiğimi biliyor. Yani onları çok kıskanıyorum ne yapayım bilmiyorum ama seviyorum. İş yerimiz aynı nasıl ayrilayim her gün onu gorerek unutmam imkansız ki zaten iş yerinde bizi arkadaş biliyorlar bir anda konuşmasak ne dedikodular olur. . O her şeyi yaşamış bana hiç evlilik konusunu açmıyor bir daha asla çocuk istemezmiş. Benim suçum ne bütün arkadaşlarım evlendi çocuğu var. Benim bu hayatta bir amacım yok. Rahatsızlığımdan dolayı çocuk olmasa daha iyi belki ama en azından bende gelinlik giymeyi hak etmiyor muyum 😢Ne yapayım bilmiyorum. Kızını nasıl kabullenecegim??? Beni bırakıp gidecek gibi hissediyorum. Ben de evlenmek isterdim ama çok zor gibi. Çok mutsuzum..

Normal sa
Merhaba Arkadaşlar,

Normal şartlarda kızıyla iyi iletişim kuram adam iyi işarettir ergen kizi kiskakan diger ergen kiz gibisiniz ..siz şu eziklik psikolojisi ile ilgili terapi almadan hiç yuva kurayım demeyin zaten 32 yaş 32 ! Bence 40 yaş ideal sanki bu kafayla olacaksa sonu belli cunku

Çok kötü yorum yazmışlar genelde ama ben kötü biri değilim sadece çok sevilmek isterdim, kızı bebekken bosanmislar 2 yaşındayken, ben sadece boşluktayim bir hayatım yok gibi....
teşekkür ederim size.

Size kotu birisiniz demedik ki. Sadece adamin kizini cok sevmesi bile size bir rahatsizlik veriyorsa belli ki size uygun biri degil. Bu adam icin gelinlik hayali falan kurmaniz degisik.

Bosluktayim, bir hayatim yok gibi diyorsunuz bu adamdan once ne yapiyordunuz?

Merhaba Arkadaşlar,

Dışardan bakılınca hiç mutlu olacağınız bir tablo yok ortada.32 yaşındasınız ve 14 yaşındaki bir çocuğu yaşıtınız gibi görüyorsunuz en tuhafı bu.Karşı tarafa gelince asla çocuk istemem lafı çok bencilce.Hayırlısı olsun hakkınızda.

Sizin psikolojiniz ve etraftaki herkesin psikolojisi için bir şekilde bu adamı bırakın… yoksa ömür boyu başkalarının hayatını araştırarak takip ederek kıskanarak geçer ömür

Cok sevilmek isterdim dusuncesi helyum dolu balon aslinda. Gazi biter sevginin, askin, o cok sevgiden saygi kaliyor, guven kaliyor, eh iste aliskanlikla karisik sevgi. 'En sevilen' olmayi istemenizin altinda mutlaka yatan bir sey vardir . Kendinizi sevilmeye layik gormuyorsunuz. Kendinizi sevmiyorsunuz. Ama neden?

Elalemin adamini tepenize cikarmaktaki amac nedir cocuguna sevgisini kiskaniyorum eski esine dalip gidiyorum falan ? Evlilik istemiyor cocuk istemiyor 2.5 seneddir sizinle gonul eglendiriyor olan bu...

Arkadasim 32 yasinda kadinsiniz simdi ayrilsaniz evlenmek isteyen bir suru insan cikar oturur yuvanizi kurar kendi isnize gucunze bakarsiniz ...hic evlenmemis biriyle evlrnmenizi tavsiye ederim veya cocugu olmayan biriyle ..sevgi atlatir bir sey bel baglamayin kimseye adam cocugunun pesinde siz adamla degil cocukla ve annesiyle birlikte bir hayat sureceksiniz farkindasiniz degip mi diyecegim ama adamin evlenmeye gonlu yok ...burakin duygusalligi da ayaklariniz yere saglam bassin 32 33 derken omrunuz geciyor bilmem anltabildim mi

Back
X