• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış Ve Kızı Olan Bir Adamı Sevmek

Yaş bildiriminize kadar okudum.

32 yaşındaki kadının yapacağı davranışlar mı bunlar?

14 yaşındaki kızla yarış halindesiniz.

Eski eşin estetiksiz fotoğraflarını göstermek ne alaka?

Size akıl fikir diliyorum.

Bir psikolog randevusu almalısınız.
Ben de ilk başlarda 20 yaşında falan sandim

Yazılanlar üzerine baktım da kendiniz için değil de, adamın karısıyla bile yarış hâline girdiğiniz için mi bu kadar estetik merakı? Yanlış anlaşılmasın karşı değilim, ben de tipplasti oldum, kaş arama geçen botoks yaptırdım; ileride göğüs dikleştirme düşünüyorum. Ama bunlar kendim için, biriyle yarış hâlinde olduğum için değil.

Aşağılık kompleksi insanı ne hâllere sokuyormuş, sizin sorununuz ruhsal, destek alın, yoksa Allah korusun kanser bile olursunuz.

Çok üzücü aslında, birileri sizden daha zengin olabilir, imkânları daha farklı olabilir niye bu kadar eziklik olarak görüyorsunuz bunu? Araç kullanmayı, yüzmeyi bilmemek eziklik değildir; ama takındığınız tavır girdiğiniz hâller gerçekten eziklik. Kendiniz gibi olsanız, deneyimlemediğiniz konularda net olsanız, şakaya vursanız özgüvenli, olduğunuz gibi ve tatlı gözükürsünüz.

Yazılanlar üzerine baktım da kendiniz için değil de, adamın karısıyla bile yarış hâline girdiğiniz için mi bu kadar estetik merakı? Yanlış anlaşılmasın karşı değilim, ben de tipplasti oldum, kaş arama geçen botoks yaptırdım; ileride göğüs dikleştirme düşünüyorum. Ama bunlar kendim için, biriyle yarış hâlinde olduğum için değil.

Aşağılık kompleksi insanı ne hâllere sokuyormuş, sizin sorununuz ruhsal, destek alın, yoksa Allah korusun kanser bile olursunuz.

Çok üzücü aslında, birileri sizden daha zengin olabilir, imkânları daha farklı olabilir niye bu kadar eziklik olarak görüyorsunuz bunu? Araç kullanmayı, yüzmeyi bilmemek eziklik değildir; ama takındığınız tavır girdiğiniz hâller gerçekten eziklik. Kendiniz gibi olsanız, deneyimlemediğiniz konularda net olsanız, şakaya vursanız özgüvenli, olduğunuz gibi ve tatlı gözükürsünüz.
🥺🙏

konu dışı olacak özür diliyorum ama tipplasti nerde oldunuz? vallahi tiplasti yapan doktor bulamıyorum ya komple yapıyorlar ya hiç . revizyon olacak ve de. dilerseniz msj atabilirsiniz

Adamın çocuğu ya canından parçası tabiki çok sevecek,olması gereken bu zaten.
Ben sizin 32 yaşında olmanıza takıldım nasıl kafalar bunlar,ergen dediğiniz cocuk bile sizden daha olgundur bundan eminim🤣
Eski eşiyle kendinizi kiyaslamaniz, çocuğuna şımarık demeniz bunların hepsi sizin aşağılık kompleksli olmanızdan kaynaklanıyor.
Kendi denginize uygun birini bulmanızı öneririm.Çünkü bu şekilde psikolojik olarak ciddi anlamda çökersiniz.
Ama bu sizdeki kompleks,eziklik durumu daha onceden kalan bir durum ise önce tedavi.

Merhaba Arkadaşlar,

O kadar mutsuzum ki bana yardım edin lütfen psikolojik olarak çok kötüyüm iyice içime kapandım.
2,5 yıldır erkek arkadaşım var ve yıllar önce boşanmış şu an 14 yaşında bir kızı var. Çocuğuna çok düşkün.
Bende kızını gördüm anne tarafı bayağı zengin, her istediği olan, şımarık bir çocuk. Ben yani biz ailem orta halliyiz. Genelde böyle zengin, şımarık kişiler karşısında kendimi düşük görüyorum. Kızını birkaç kez gördüm. Mesela Araba kullanmayı bilmemem onu çok şaşırttı. O ise şimdiden biliyor. Bir de mesela bir otelde falan hiç tatile gitmediğimi, yüzmeyi bilmediğimi öğrense düşünsenize ne kadar ezik olurum. Ama erkek arkadaşımı çok fazla seviyorum inanılmaz iyi biri, bana yardımcı olur her konuda, beni de seviyor. Eski eşi süslü,zengin yani her istediğini yapan bir kadın ben onu sosyal medyadan buldum her gün bakıyorum esteksiz hallerinin ekran görüntüsünü alıyorum erkek arkadaşıma gostereyim beğenmedim diye falan. Yani erkek arkadaşımın kızını sevmesini vok kıskanıyorum ben hiç evlenmedim 32 yaşındayım ve bu güne kadar kimse beni bu erkek arkadaşım kadar sevip düşünmedi ve bu hayatta beni de birinin en çok beni sevmesini isterdim bu yüzden kızına olan sevgisini kıskanıyorum bu dünyada en çok sevdiği insan kızı sonuçta. Eski eşi ile de iyi ortak arkadaşları var bir sürü, onu da ne olsa ne yaşansa hep sevecek merak edecek çünkü çocuğunun annesi diye. Ama beni bir anda silip atar. çocuğu ile konuşunca ona öyle içten sevgi sözcükleri söylüyor ki bir anda moralim sıfır oluyor ( bana da hep söylesin istiyorum) eski eşini takip ettiğimi biliyor. Yani onları çok kıskanıyorum ne yapayım bilmiyorum ama seviyorum. İş yerimiz aynı nasıl ayrilayim her gün onu gorerek unutmam imkansız ki zaten iş yerinde bizi arkadaş biliyorlar bir anda konuşmasak ne dedikodular olur. . O her şeyi yaşamış bana hiç evlilik konusunu açmıyor bir daha asla çocuk istemezmiş. Benim suçum ne bütün arkadaşlarım evlendi çocuğu var. Benim bu hayatta bir amacım yok. Rahatsızlığımdan dolayı çocuk olmasa daha iyi belki ama en azından bende gelinlik giymeyi hak etmiyor muyum 😢Ne yapayım bilmiyorum. Kızını nasıl kabullenecegim??? Beni bırakıp gidecek gibi hissediyorum. Ben de evlenmek isterdim ama çok zor gibi. Çok mutsuzum..

Bu durumda olan varsa konuşmayı çok isterim lütfen 😢🙏
Eğerki size ve kızına ayırması gereken zamanı iyi ayarlıyorsa sıkıntı olmaz, zaten artık kızı da büyümüş, eski eşini takip etmek gereksiz herkesin durumu yaşantısı kendi koşullarına göre farklılık gösterebilir. Ayrıca zengin olmak şımarık olmak değildir sadece sizin hayat standartınızın üstünde bir yaşantıları var demektir. Tatile gitmek, heves varsa araç kullanmayı öğrenmek ve yaşı tutunca imkan varsa araba sahibi olmak vs bunlar doğal şeyler. Hava atmak için yapılan şeyler değil.
Zaten çocuk olduğu için gerektiğinde iletişim halinde olmaları kadar normal birşey yok, insan da en çok evladını sever bu da doğanın kanunu ki erkek arkadaşınız her daim kızı ile birlikte olmadığından hep içinde bir eksiklik duygusu olacaktır,onun açığını kapatmak içinde kızına çoğu konuda hayır diyemeyeceğini düşünüyorum.
Yeniden evlenmek yada çocuk sahibi olmak konusunda düşünceleri değişebilir ki oldu da evlendiniz diyelim çocuk istemeniz çok normal bunu da ona güzel bir dille söylerseniz sizi anlayacağını düşünüyorum.
Ama şu büyük bir gerçek kızı her daim sizin hayatınızda olacak ona arkadaş gibi yaklaşın annelik yapmaya kalkışmayın ve olduğunuz gibi davranın yeter.

bu zihniyetteysen hiç evlenme bu adamla. Evlenirsen adam seni bırakır aşırı kıskançlık yüzünden-ki kızını kıskanıyorsun adam daha çok psikolojisini bozarsın. En iyisi sana denk hiç evlnememiş biri olsunki birbirnizi sevin aranızda kimse kalmasın.

Merhaba Arkadaşlar,

O kadar mutsuzum ki bana yardım edin lütfen psikolojik olarak çok kötüyüm iyice içime kapandım.
2,5 yıldır erkek arkadaşım var ve yıllar önce boşanmış şu an 14 yaşında bir kızı var. Çocuğuna çok düşkün.
Bende kızını gördüm anne tarafı bayağı zengin, her istediği olan, şımarık bir çocuk. Ben yani biz ailem orta halliyiz. Genelde böyle zengin, şımarık kişiler karşısında kendimi düşük görüyorum. Kızını birkaç kez gördüm. Mesela Araba kullanmayı bilmemem onu çok şaşırttı. O ise şimdiden biliyor. Bir de mesela bir otelde falan hiç tatile gitmediğimi, yüzmeyi bilmediğimi öğrense düşünsenize ne kadar ezik olurum. Ama erkek arkadaşımı çok fazla seviyorum inanılmaz iyi biri, bana yardımcı olur her konuda, beni de seviyor. Eski eşi süslü,zengin yani her istediğini yapan bir kadın ben onu sosyal medyadan buldum her gün bakıyorum esteksiz hallerinin ekran görüntüsünü alıyorum erkek arkadaşıma gostereyim beğenmedim diye falan. Yani erkek arkadaşımın kızını sevmesini vok kıskanıyorum ben hiç evlenmedim 32 yaşındayım ve bu güne kadar kimse beni bu erkek arkadaşım kadar sevip düşünmedi ve bu hayatta beni de birinin en çok beni sevmesini isterdim bu yüzden kızına olan sevgisini kıskanıyorum bu dünyada en çok sevdiği insan kızı sonuçta. Eski eşi ile de iyi ortak arkadaşları var bir sürü, onu da ne olsa ne yaşansa hep sevecek merak edecek çünkü çocuğunun annesi diye. Ama beni bir anda silip atar. çocuğu ile konuşunca ona öyle içten sevgi sözcükleri söylüyor ki bir anda moralim sıfır oluyor ( bana da hep söylesin istiyorum) eski eşini takip ettiğimi biliyor. Yani onları çok kıskanıyorum ne yapayım bilmiyorum ama seviyorum. İş yerimiz aynı nasıl ayrilayim her gün onu gorerek unutmam imkansız ki zaten iş yerinde bizi arkadaş biliyorlar bir anda konuşmasak ne dedikodular olur. . O her şeyi yaşamış bana hiç evlilik konusunu açmıyor bir daha asla çocuk istemezmiş. Benim suçum ne bütün arkadaşlarım evlendi çocuğu var. Benim bu hayatta bir amacım yok. Rahatsızlığımdan dolayı çocuk olmasa daha iyi belki ama en azından bende gelinlik giymeyi hak etmiyor muyum 😢Ne yapayım bilmiyorum. Kızını nasıl kabullenecegim??? Beni bırakıp gidecek gibi hissediyorum. Ben de evlenmek isterdim ama çok zor gibi. Çok mutsuzum..

Sizi normal bulmadım. Bence bu konuda profesyonel desteğe ihtiyacınız var.

Merhaba Arkadaşlar,

Ablacım acıl yardım al.
Eskı esını takıp edıp adama estetıksız fotolarını gostermek nedır?E yap aralarını cocuk anasız babasız buyumesın barı.
Sanane elın kadınından.
COcugun olmadıgı ıcın anlamıyor olabılırsın,gece kalkıp kokluyorm kızımı ,oyle bır sevmek.Yanı senın de yarın olsun cocugun,sen daha fazlasını yapacaksın emın ol.
Bu durumda olan varsa da acıl yardım alın toplasıp.

Merhaba Arkadaşlar,

Hiçbir tutar dalınız yokmuş,kuru sevgi de biter bu kadar eksiden sonra

Siz birbirinize uygun değilsiniz
Bağrınıza taş basıp sabredeceksiniz. Yapacağınız en iyi şey bu olur
Eski karısının estetiksiz halini göstermek çok bayağı bir hareket
Ne yalan söyleyim çoğu üvey anne gibi eşinizin çocuğunu sevmemenizi kıskanmanızı yadırgamadım
Bu kadar kıskanç bir ruha sahip olup bu ilişki ne kadar sağlıklı kalır bilemiyorum. Sizde düşüne düşüne kafayı yersiniz heralde
Ayrıca yuva kurup kendi çocuğunuzu kucağınıza almak da hakkınız. Henüz buna sahip olmamak üzüyor sizi belli ki
Evlenenden önce aşk ön plandayken evlendikten sonra mantık ön plana geçiyor haber veriyim

Neden iş yerindekiler sizi arkadaş biliyor? Bu bile adamın ciddi düşünüp düşünmediğine dair çok önemli bir detay. Çok iyi bir insan olması, hatta kızına karşı harika bir baba oluşu sizi etkilemiş belli ki. Ama evlilik böyle bir şey değil, size karşı tavırları çok net seviyor olsaydı zaten bunları düşünmezdiniz. Üstelik çocuk istememesi de hem sizi ciddiye almadığını hem de size adil davranmadığını gösteriyor. Sizin yaşınız genç, bir evlat sahibi neden olmayasınız? Sadece evlenmiş olmak, beraberlik yaşamak istiyor bu adam üzümünü yeme derdinde. Bu kişiden ayrılın bence, hayat karşınıza başka insanlar çıkarır gençsiniz daha. Bir çocuk sahibi bile olamayacağınız bir adamın -üstelik aynı hayatları yaşamadığınız için sürekli kendinizi sınıfta kalmış gibi hissettiren biri- yanında bir ömür geçireceksiniz belki de evlilik hiç olmayacak?

Fotoğraf alıp ona göndermek gibi bir hatayı da yapmayın sakın. Başkasının eksikliği sizi yüceltmez, daha da komik görünürsünüz. Sizde özgüven problemi var gibi geldi bana, önce bunu kendi içinizde halledin. Gerekirse psikolojik yardım alın. Kendi değerinizi görün önce

konu sahibine gitmeden önce hasta olduğunu ve mutlaka doktora gitmesi gerektiğini söylediniz inşallah hanımlar ?

Siz bu adamın eski eşine ve çocuğuna kafayı şimdiden takmışsınız, adam evlilik istemiyor yani nerden tutarsan tut konu bir şekilde elinde kalıyor. 20'li yaşlarda olsanız yaşınıza verirdim ama 30'lu yaşlardasınız. Adama ya çocuğun ya da ben diyemeyeceğinize göre...

Back
X