• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış Ve Kızı Olan Bir Adamı Sevmek

Çok kötü yorum yazmışlar genelde ama ben kötü biri değilim sadece çok sevilmek isterdim, kızı bebekken bosanmislar 2 yaşındayken, ben sadece boşluktayim bir hayatım yok gibi....
teşekkür ederim size.

Hayır zengin değil önceden oylelermis sonra batmislar, şu an aynı durumdayız. İş yerinde dedikodu olur diye demiyelim dedi seni düşündüğüm için dedi yoksa benlik bir şey yok dedi

Ailesi , iş yeri dışındaki arkadaşları biliyor benim ablam biliyor sadece

Adamın gerçekten boşanmış olduğundan emin misiniz ? Adamın 12 yıldır bekar olduğunu gösteren resmi bir belge gördünüz mü ?

2,5 yıl içerisinde elinizden tutup sizinle hangi sosyal ortama girdi ?

Gerçekten batmışlar mı yoksa eski eş üzerine maddi varlıkları aktararak mal kaçırma yapmış ve anlaşmalı boşanmışlar mı ?

Siz bekar bir kadınsınız. Kendisiyle olan ilişkinizi bu denli titizlikle saklaması , ortaya çıktığında çok daha büyük dedikodulara sebep olmayacak mı ?

adamın karısının estetikleri gözüne batmış da kendi karnından yağ aldırıp popoya enjekte ettirme sevdasından hiç bahsetmemiş konuda.en tuhafı da kızlık zarını diktirecekmiş anacığımm.adamı kandırma planları bile var yanii.bu konuda ki tek arıza kişi ortada.adamla kızının hiç suçu yok

Daha önce evlenmiş adama 2.5 yıldır niye yalan söyleme gereği duymuş anlamadım.
Ben yaşamadım yaşamayan birini istiyorum diyen biri yok ki karşısında. Aklımda deli sorular
Hayır yani o ameliyatlara para harcayacağına zamanında otel tatiline gitseydi..hayatın tadını çıkarsaydı şu fani dünyada.Yok karnından yağ aldır popoya eklet ..yok saçma sapan yerlerini diktir.

Hayatında en çok sevdiği kişi ben değil kızı demişsiniz ama bu evli olsaydınız bile ne kadar değişirdi ki? Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama en çok eşimi mi çocuklarımızı mi sorsan dusunmden çocuklarim sonra eşim derim. O da böyle söyler. Evli olsanız da o kısım çok degismezdi yani bence. Takılmaniz gereken yerler farklı şöyle ki adam sizinle evlenmek istemiyor ki. Ayrıca siz de zaten gelecek planlarınız denk olan biriyle evlenmek istemelisiniz adamın başka çocuk vs plani zaten yokmuş yada evlenmek.

Merhaba Arkadaşlar,

O kadar mutsuzum ki bana yardım edin lütfen psikolojik olarak çok kötüyüm iyice içime kapandım.
2,5 yıldır erkek arkadaşım var ve yıllar önce boşanmış şu an 14 yaşında bir kızı var. Çocuğuna çok düşkün.
Bende kızını gördüm anne tarafı bayağı zengin, her istediği olan, şımarık bir çocuk. Ben yani biz ailem orta halliyiz. Genelde böyle zengin, şımarık kişiler karşısında kendimi düşük görüyorum. Kızını birkaç kez gördüm. Mesela Araba kullanmayı bilmemem onu çok şaşırttı. O ise şimdiden biliyor. Bir de mesela bir otelde falan hiç tatile gitmediğimi, yüzmeyi bilmediğimi öğrense düşünsenize ne kadar ezik olurum. Ama erkek arkadaşımı çok fazla seviyorum inanılmaz iyi biri, bana yardımcı olur her konuda, beni de seviyor. Eski eşi süslü,zengin yani her istediğini yapan bir kadın ben onu sosyal medyadan buldum her gün bakıyorum esteksiz hallerinin ekran görüntüsünü alıyorum erkek arkadaşıma gostereyim beğenmedim diye falan. Yani erkek arkadaşımın kızını sevmesini vok kıskanıyorum ben hiç evlenmedim 32 yaşındayım ve bu güne kadar kimse beni bu erkek arkadaşım kadar sevip düşünmedi ve bu hayatta beni de birinin en çok beni sevmesini isterdim bu yüzden kızına olan sevgisini kıskanıyorum bu dünyada en çok sevdiği insan kızı sonuçta. Eski eşi ile de iyi ortak arkadaşları var bir sürü, onu da ne olsa ne yaşansa hep sevecek merak edecek çünkü çocuğunun annesi diye. Ama beni bir anda silip atar. çocuğu ile konuşunca ona öyle içten sevgi sözcükleri söylüyor ki bir anda moralim sıfır oluyor ( bana da hep söylesin istiyorum) eski eşini takip ettiğimi biliyor. Yani onları çok kıskanıyorum ne yapayım bilmiyorum ama seviyorum. İş yerimiz aynı nasıl ayrilayim her gün onu gorerek unutmam imkansız ki zaten iş yerinde bizi arkadaş biliyorlar bir anda konuşmasak ne dedikodular olur. . O her şeyi yaşamış bana hiç evlilik konusunu açmıyor bir daha asla çocuk istemezmiş. Benim suçum ne bütün arkadaşlarım evlendi çocuğu var. Benim bu hayatta bir amacım yok. Rahatsızlığımdan dolayı çocuk olmasa daha iyi belki ama en azından bende gelinlik giymeyi hak etmiyor muyum 😢Ne yapayım bilmiyorum. Kızını nasıl kabullenecegim??? Beni bırakıp gidecek gibi hissediyorum. Ben de evlenmek isterdim ama çok zor gibi. Çok mutsuzum..

Bu durumda olan varsa konuşmayı çok isterim lütfen 😢🙏
Farklı bir noktaya temas etmek istiyorum. O da iş arkadaşınız. 2,5 yıllık ilişkiniz var. Kimse bilmiyor diyorsunuz.

1. İlişkinin sonu evlilik ile bitmez ise ve iş yerinde arkadaşlarınız öğrenirse, kadın olarak çok zor durumda kalırsınız. Ki evlenmeyi düşünmüyor.

2. Kendinizi kullandırmayın (özellikle cinsel manada)

3. Daha önce bahsettim. Benim arkadaşımın iş yerindeki adamın arkadaşları biliyor (sözde kimseye çaktırmıyorlar, ama kendi aralarında ne dedikodular aman Allahım). Çünkü 2,5 yıl gizli sürmesi iki taraftan biri için mümkün değil.

4. Bu kadar kıskançlıkla siz bu ilişkiyi sürdüremezsiniz. Mantık ayrılık der, kalp acı çekmeye devam et der.

Yakında sizi terk eder Ya da asla evlenmez. ESKİ KARISININ ESTETİKSİZ FOTOĞRAFLARININ EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ ALIP adama göstermeyi düşünmeniz beni çok korkuttu. Kızını kıskanmasına değinmiyorum bile. Öyle bi adam kızıyla sizi aynı eve asla sokmaz

Yani bu kadar 👻 olunur bir iliskide. Sahsen psikolojik destek almasi gerek diye düsünüyorum

Yazdıklarınız ne kadar aşağılık kompleksiyle dolu. Adamın ayrıldığı kadını takip etmek, fotoğraflarına bakmak nedir ya.
Ayrıca bir ilişkinin uzun vadede hedefi evliliktir. Adam size baştan bu seçeneği kapamış. Hangi akla hizmet devam ediyorsunuz.
Benim arkadaşım var. 2 ayrı kadından, 2 çocuğu var. Böyle binlerce erkek var. Size değer verseydi zaten bunu gündeme getirirdi. Amacı sadece gönül eğlendirmek. Hevesini alınca da bir kenara atacak. Bunları problem edin kendinize.

Bir insan kendine bu kötülüğü niçin yapar acaba? İlişkiden önce senin kendini iyileştirmen gerekiyo ki ne evliliği ne çocuğu? Konuda tek olabilirlik seni seviyor olması. Peki sanıyor musun ki sevgi tek başına yeterli? O adamın seninle evlilik niyeti olduğunu pek sanmıyorum ama olmaması inan bana herkesin hayrına olur. Sen eski eş ve o eşten olan çocuğu sindirebilecek kapasitede değilsin ne yazık ki. Önce şu kezban tavırlarından bir sıyrıl, kendinle barış.

Merhaba Arkadaşlar,

O kadar mutsuzum ki bana yardım edin lütfen psikolojik olarak çok kötüyüm iyice içime kapandım.
2,5 yıldır erkek arkadaşım var ve yıllar önce boşanmış şu an 14 yaşında bir kızı var. Çocuğuna çok düşkün.
Bende kızını gördüm anne tarafı bayağı zengin, her istediği olan, şımarık bir çocuk. Ben yani biz ailem orta halliyiz. Genelde böyle zengin, şımarık kişiler karşısında kendimi düşük görüyorum. Kızını birkaç kez gördüm. Mesela Araba kullanmayı bilmemem onu çok şaşırttı. O ise şimdiden biliyor. Bir de mesela bir otelde falan hiç tatile gitmediğimi, yüzmeyi bilmediğimi öğrense düşünsenize ne kadar ezik olurum. Ama erkek arkadaşımı çok fazla seviyorum inanılmaz iyi biri, bana yardımcı olur her konuda, beni de seviyor. Eski eşi süslü,zengin yani her istediğini yapan bir kadın ben onu sosyal medyadan buldum her gün bakıyorum esteksiz hallerinin ekran görüntüsünü alıyorum erkek arkadaşıma gostereyim beğenmedim diye falan. Yani erkek arkadaşımın kızını sevmesini vok kıskanıyorum ben hiç evlenmedim 32 yaşındayım ve bu güne kadar kimse beni bu erkek arkadaşım kadar sevip düşünmedi ve bu hayatta beni de birinin en çok beni sevmesini isterdim bu yüzden kızına olan sevgisini kıskanıyorum bu dünyada en çok sevdiği insan kızı sonuçta. Eski eşi ile de iyi ortak arkadaşları var bir sürü, onu da ne olsa ne yaşansa hep sevecek merak edecek çünkü çocuğunun annesi diye. Ama beni bir anda silip atar. çocuğu ile konuşunca ona öyle içten sevgi sözcükleri söylüyor ki bir anda moralim sıfır oluyor ( bana da hep söylesin istiyorum) eski eşini takip ettiğimi biliyor. Yani onları çok kıskanıyorum ne yapayım bilmiyorum ama seviyorum. İş yerimiz aynı nasıl ayrilayim her gün onu gorerek unutmam imkansız ki zaten iş yerinde bizi arkadaş biliyorlar bir anda konuşmasak ne dedikodular olur. . O her şeyi yaşamış bana hiç evlilik konusunu açmıyor bir daha asla çocuk istemezmiş. Benim suçum ne bütün arkadaşlarım evlendi çocuğu var. Benim bu hayatta bir amacım yok. Rahatsızlığımdan dolayı çocuk olmasa daha iyi belki ama en azından bende gelinlik giymeyi hak etmiyor muyum 😢Ne yapayım bilmiyorum. Kızını nasıl kabullenecegim??? Beni bırakıp gidecek gibi hissediyorum. Ben de evlenmek isterdim ama çok zor gibi. Çok mutsuzum..

Bu durumda olan varsa konuşmayı çok isterim lütfen 😢🙏
Bence sizinle evlenmemesi adam için de kızı için de hatta sizin için de daha iyi..Kızını kıskanmak nedir ya,bu kadar acizseniz hiç birlikte olmayın boşanmış,hatta çocuğunu seven insanlarla...Siz yarın öbür gün evlenseniz,hatta bir de çocuğunuz falan olsa diğer çocukla görüşmesini bile yasaklarsiniz adamın var böyle hastalıklı tipler,okurken yok artık dedim

Gelinlik giymek hakkim degil mi diyorsunuz da adam evliligin e sini bile acmiyorki? Bence siz kendi kendinize gelin guvey olup ortada normal olan seyleri anormal gormeye baslamissiniz. Kizi bu sevecek, eski esi bu (cocugu var) gorusecek. Bence acaba siz mi bunlari sorun ediyorsaniz mutsuzsaniz; evlilik yapmamis ve cocugu olmayan bir adamla olsaniz?? Acilen piskologa gorunun bu iliskideki dusunceleriniz normal degil.
Not: adamin sizle flort sevgili anlaminda takildigina inaniyorum cunku eski esi ve kizi anlattiginiza bakilirsa sosyal ve aktif insanlar sanmiyorum oyle bir adamin yasadiginin tam tersi biriyle evlenecegini

Back
X