- 20 Ocak 2019
- 410
- 167
- 30
Evet Gerçekten öyleydi. Eşim cinsel anlamda aşırı istekliydi.böyle mi gerçekten?
bir de cinsel hayatınız nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Gerçekten öyleydi. Eşim cinsel anlamda aşırı istekliydi.böyle mi gerçekten?
bir de cinsel hayatınız nasıl?
Gerçekten gecikti ama hamile olsam bile boşanacağım.Yani nedense bosanmaya gelince de adetim gecikti.. adam sana demedihini birakmamis sen hala barisma umudu tasiyon.. birde hatali olan o..
Makyajı, kıyafeti fotoğrafları görseniz.Kıza neden o.rospu diyorsunuz?
Tipi için mi? Giyinişi için mi?
Siz kafanıza göre kimseye hakaret edemezsiniz.
Bu konu hariç diğerlerinde haklısınız.
Dün sabah yok dedim ilk defa. Kahvaltı yapalım dışarıda dedim. Ben dışarıda kahvaltı sevmiyorum. Yemeği yeriz dedim.Bir de eşiniz plan yapalım vs diyince gerçekten yok mu diyorsunuz yoksa eşiniz bunu da mı uyduruyor? Eğer doğruysa neden yok diyorsunuz ki?
Bende makyaj yapıyorum,bende açık giyiniyorum ve fotoğraflarımı instagram hesabımda paylaşıyorum.Makyajı, kıyafeti fotoğrafları görseniz.
Iyi de canim korunsaydin ya keske.. ccuklara yazik oluyo sonra.. barissan bile korun eger hamile degilsen tabiGerçekten gecikti ama hamile olsam bile boşanacağım.
Eminim konusahibi öyle demek istememiştir. Şu anki psikolojisi ile yanlış bir kelime demiş. Evet. Ama hiçkimseye o kadar çirkin bi yakıştırma yapma amacı yoktur.Bende makyaj yapıyorum,bende açık giyiniyorum ve fotoğraflarımı instagram hesabımda paylaşıyorum.
O zaman bende mi o*ospuyum? Lütfen haddinizi bilin,insanları kıyafetlerine göre yargılamayın.
Evli bi adama yazdığı için olabilir mi?Kıza neden o.rospu diyorsunuz?
Tipi için mi? Giyinişi için mi?
Siz kafanıza göre kimseye hakaret edemezsiniz.
Bu konu hariç diğerlerinde haklısınız.
Ben zaten diğer konularda haklısınız dedim.Evli bi adama yazdığı için olabilir mi?
Aynen öyle ama ben konu sahibinin boşanmasını haklı buldum,böylesine iğrenç bir adamla evli kalmamalı. Resmen aranıyor.Eminim konusahibi öyle demek istememiştir. Şu anki psikolojisi ile yanlış bir kelime demiş. Evet. Ama hiçkimseye o kadar çirkin bi yakıştırma yapma amacı yoktur.
Kullandığı ifade seks işcilerini de kırıyordur eminim. Sonuçta bu bir iş. Hayata tutunma gayreti. Ama toplum olarak iğrenç isimler koyup küçültmeye çalışıyoruz.
Allah kimseyi istemediği durumlara düşürmesin.
Biraz daha destek olalım konu sahibine. Durumu cok zor.
Ya kırılmayın ama, bende bir kadınım. Yeri geliyor bende makyaj yapıyorum, dizüstü elbise giyiyorum..Ben zaten diğer konularda haklısınız dedim.
Kendisi "makyajı,kıyafeti bi görseniz" yazmış. Kıyafet olarak nitelendirmiş yani.
Eminim sizin öyle pozlarınız yoktur.Bende makyaj yapıyorum,bende açık giyiniyorum ve fotoğraflarımı instagram hesabımda paylaşıyorum.
O zaman bende mi o*ospuyum? Lütfen haddinizi bilin,insanları kıyafetlerine göre yargılamayın.
Yaptım ama test bozuktu sanırım. Ekranda hiçbirşey yoktu.test yapmadınzmı halen? Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim anlayışınız için.Eminim konusahibi öyle demek istememiştir. Şu anki psikolojisi ile yanlış bir kelime demiş. Evet. Ama hiçkimseye o kadar çirkin bi yakıştırma yapma amacı yoktur.
Kullandığı ifade seks işcilerini de kırıyordur eminim. Sonuçta bu bir iş. Hayata tutunma gayreti. Ama toplum olarak iğrenç isimler koyup küçültmeye çalışıyoruz.
Allah kimseyi istemediği durumlara düşürmesin.
Biraz daha destek olalım konu sahibine. Durumu cok zor.
Yok demem zaten.Of cok uzuldum canim ya insallah hamile degilsindir.
Dugunde takilan her sey senin sonucta.
Arabanin kredisini de odediysen verme yarisini filan zaten takilari da vermissin. Olmadi avukat tutarsin protokol sana uymazsa.
Ama barisalim edelim sakin deme kuzum bu adamin gozu disarda maalesef.