• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

ImTheDevil

I’m a devil of my world
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
8.394
23.842
348
Türkiye
Arkadaşlar öncelikle belirtiyorum konu eskidir merak edip msjla , alıntı içinde soran arkadaşlara teşekkürler son gelişme son satırlarda

6 aylık evliliğin sonu boşanma...
Kavga ,gürültü yok sadece oturup konuştuk ve evet biz evliliği kaldıramıyoruz dedik ve bitti güle eğlene konuştuk karar verdik hatta bu konu bittikten sonra oturduk sohbet ettik eskiden ne kadar güzel olduğundan bahsettik evlilik öldürdü aşkımızı oysa sevgiliyken her şey çok güzeldi üstelik bu adamla aynı evde aylarca yaşadım ben ikimizin aile tarafından bir problemi yok maddi problemler yok şükür geçimimiz iyi ama hani bazen karşındaki insanla konuşacak iki çift lafın olmaz ya öyleydik işte.

İkimizde konuşurken bunu hak etmediğimizi fark ettik.
Dostça konuştuk her şeyi ortak borçları paylaştık kendimize yeni sosyal medya hesapları açtık birbirimizi ekledik çok garip bir gece.

Sadece rahatlamış sırtından yük inmiş hissediyorum ve içimi dökmek istedim dünyaya yeniden gelsem yine eşimle tanışmak aşk yaşamak isterim ama evlilik asla....

güncelleme sayfa 55

(55 deki güncellemeyi kopyala yapıştır yaptım

Herkese merhaba arkadaşlar konuyu okuyan cevap yazan hadsizler hariç herkese çok teşekkür ederim bu sürede mesaj atan hal hatır gelişme soranlara da minnettarım, konuyu açtığım tarihten belli bir süre sonra ablama gittim yaklaşık 1.5 ay kaldım sanırım kurslar aktiviteler iyice bir dinlendim bu sürede eşimle ara ara mesajlaştık naber nasılsın tarzında kendisi hiç arayıp bir ihtiyacın var mı şu bu demedi bu sürede kv ile sık sık konuşmalarımız oldu oda ilişkiye dair değil de günlük konuşmalardı en son mesajlarda eşimle birbirimize girdik ve iki hafta kadar birbirimizi her yerden engelledik hiç konuşmadık beni ayın 20 sinde arayıp gel de boşanma işlerini halledelim dedi soğuk bir konuşma oldu bende ayın 25 inde boşanmak için geldim. Ayrıntı vermedim ama tabi bu aralarda kendini baya saldı sosyal medya açısından.

Eve geldiğimde evi süslenmiş bir şekilde buldum tekrar evlenme teklifi aldım. Mutsuz olmakta hakkım olduğunu gerçekten benimle ilgilenmediğini kabul etti hatamı düzeltmem için son 1 ay şans ver eğer değişmezsem bu sefer kesin bitir dedi. Uzun uzun birbirimizi yokken yaptıklarımızı konuştuk hatalarımızı konuştuk genel manada 25inden sonra bu güne kadar gerçekten çok ilgili davrandı artık karşımda benimle sohbet edebilen mutlu eden biri var hani eşimle her konuştuğumuzda aaa bunun bu konularda da bilgisi fikri varmış diyorum o ilk aynı evde yaşadığım adam oldu tamamen burda destek olan yardımcı olmak için yazan herkese tekrar çok teşekkür ederim.

Son güncelleme 04.06.2018

Herkese tekrar merhaba yeni konu açmak yerine buradan güncelleme yapmak istedim son güncellemeden sonra güzel şeyler yaşadık iyi kötü aylar geçirdik eşim bana verdiği bütün sözleri son iki haftaya kadar tutuyordu son iki haftada hayatımız değişti önce içine kapandı sonra işi bıraktı sessizleşti bu sabah bana evliliğimizle ilgili bir sorun mu var mutlu değilsen söyle dedi bende ona sanırım bu konuda senden daha cesurum öyle olsaydı söylerdim sanırım senin söylemek istediklerin var dedim yorulduğunu bunaldığını artık hayatta tek başına olmak istediğini şehir değiştirip kendi ayakları üstünde durmak istediğini söyledi, seninle ben çok farklıyız sen çok şeyler yaşayarak buraya gelmişsin hayallerin hedeflerin var kaşında kendin gibi birisini hak ediyorsun ama olmuyor ben dik duramıyorum dendim olmuyor çok denedim ana birinin desteği olmadan ilerleyemiyorum bu canımı sıkıyor neden diye kendimi sorguluyorum ailem beni el üstünde tutarak en büyük kötülüğü yapmış baksana en küçük şeyde ailemden destek bekliyorum tek başına bir şey yapamıyorum her şey içimde kaldı artık güçlü biri olmak istiyorum dedi ve bitirdi

Son son son güncelleme.
Bu gün sabah mahkemem vardı çok kısa sürdü ve bitti destek olan olmayan msj atan herkese teşekkürler bu süreçte çok güzel bir hayat yaşadım artık kardeşimle birlikte paylaştığımız güzel bir hayatım var mahkeme çıkışı kv kardeşim ben kız kız kahvaltı ve gıybetle günü noktaladık bu konudan da anlayana tek bir hayat tecrübesi veriyorum aynı kitabı kaç kez okursanı okuyun sonu değişmiyor 🙃

Son düzenleme:
Ne gibi sorunlar oldu merak ettim özel değilse.
Evlilik aldatma, şiddet, sorumsuzluk gibi ciddi birşey olmadıkça bitirilmemeli görüşündeyim.
Sevginiz mi bitti? Sizi uzaklaştıran nedir?
Biraz açarsanız bize de yol gösterici olur.
Yine de tekrar denenebilir, güzel anlarınızı hatırlayın. Gerekirse bir süre ayrı kalın.
Insanlar ne zor sınavlar veriyor yuvaları için, sonra üzülmenizi istemem

oncelıkle tebrık ederım sızı de esınızı de kırmadan dokmeden boyle bır ayrılık kararı alabıldıgınız ıcın neler okuduk cunku bu forumda,bır evlılıkte artık bıseyler paylasılmıyosa bende bıtırılmesı taraftarıyım cunku mecburıyetle yasanılan devam ettırılen bısey degıl evlılık cok yıprratıyo her ıkı tarafıda o yuzden sızın ıcınde en dogru karar budur umarım ve hayırlısı olsun hakkınızda, guzel mutlu bır yasam gecırmeızı dılerım cocugunz var mı

Vay vay

Bu da enteresan.

Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı
Teşekkürler
Evlilik aldatma, şiddet, sorumsuzluk gibi ciddi birşey olmadıkça bitirilmemeli görüşündeyim.
Yine de tekrar denenebilir, güzel anlarınızı hatırlayın. Gerekirse bir süre ayrı kalın.

Sorun yok sadece evlilik kurumu olmadı sevgililik nişanlılık çok iyi illaki aldatma şiddet gibi nedenler bitirmiyor bir ilişkiyi sevgimiz var sürekli dipdibeyiz ama ikimizin de hisleri anlatılacak gibi değil yaşamak lazım evlilik olayı bizi bozdu daha önce aynı evde yaşadık ortak sorumluluk aldık ama böyle değildi bu ev ikimize de mutluluk vermedi

oncelıkle tebrık ederım sızı de esınızı de kırmadan dokmeden boyle bır ayrılık kararı alabıldıgınız ıcın neler okuduk cunku bu forumda,bır evlılıkte artık bıseyler paylasılmıyosa bende bıtırılmesı taraftarıyım cunku mecburıyetle yasanılan devam ettırılen bısey degıl evlılık cok yıprratıyo her ıkı tarafıda o yuzden sızın ıcınde en dogru karar budur umarım ve hayırlısı olsun hakkınızda, guzel mutlu bır yasam gecırmeızı dılerım cocugunz var mı
Teşekkür ederim hayır yok çocuğum işte anlatmak istediğim biraz bu ortak noktalar tükeniyor bir paylaşım kalmıyor sevgi var her şey var saygı var birbirimizi kırmaktan çok korkan insanlarız ama sırf iyi biri sevgi var diye de olmuyor işte

Back
X