Boşanıyorumm

Benim arkadaşımın başına geldi. Çalışan arkadaşım bayan, arkadaşı gelip diyor ki "eşim beni aldatıyor galiba, kredi kartı borcunu ve mümkünse harcama yaptığı yerleri öğrenmek istiyorum".. Bizim arkadaşta binbir tembihle verdi kıza bilgileri, o kadar uyarmamıza rağmen. Bayan da gitmiş eşine çatmış, ben öğrendim bankadan diye. Adam uyanık tabi, hemen genel müdürlüğü şikayet etmiş, kızın hakkında da "aile huzurumu bozdu" diye manevi tazminat davası açmış. Arkadaş işinden oldu, üstüne bir de tazminat ödedi. Yani bu işi ciddiye almayan bir kişiden öğrenebilirsiniz, hadi 2 olsun ama tüm banka çalışanlarının bu kuralı bu kadar kolay yok sayması gerçekten şüphe uyandırıcı.

Evet aynen bu şekilde öğreniliyor. Borç var mı diye sorunca değil, kredi borcumuz kredi kartı borcumuz var onu yatırıcam diyince kimlik no ile şu kadar ödemeniz lazım diye söylüyorlar.

Yorumlar mı saçma?
Tamamına yakını gerçek ve doğru bilgiler..

sen boşanmanın stresinide kurnazlıkla çözersin merak etme :)

Ah keşke bu aklımda sizede biraz versemde kullansanız anca elştrmeyi bilirsinz başkada tık yok

Ah keşke bu aklımda sizede biraz versemde kullansanız anca elştrmeyi bilirsinz başkada tık yok

ya dimi doğru diyorsun bağyan mikemmel biraz yaşıtların gibi olmayı denemelisin bu yaşta bu zeka ileride seni ne yapar bilemeyiz.Şükrediyorum ki seninki gibi bir aklım yok

Neyse hayatımda gördüğüm en saçma site hemn kapatıyoeum bu siteyi tüm gerizekalılar toplanmış mal mal yorullar yapıyosunz başka bi boka yaramazsınız hadi sie go size inş gerçekte hayatta sizlerle karşılaşmam yoksa çok kötü şeyler olur

Bnm gibi aklın olsaydı şuan bana bu yorumu yapmazdın

Küstah ve saygısız olmaktansa çok akıllı olmamayı tercih ederim.
Ayrıca çevremdekilerden bu yönde bir eleştiri almadım çok şükür bugüne kadar.
Sizin gibi olmadığım için de kendimle gurur duyuyorum.
Ve aklımı başıma alıp sizin konunuzdan çıkıyorum.
Burda olmayı kendime yakıştıramadığım için..

bunu nasıl öğrendiniz. bunu hiçbir banka ve çalışanı söylemez. bu suçtur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…