-
- Konu Sahibi Sessizzzzzz
ben de benzer şeyleri söyledim ama cevap vermedi konu sahibi
benim de bankacı bir arkadaşım var (vardı daha doğrusu artık çalışmıyor) şimdiki eşimle o zamanki sevgili adayımla ilgili bir bilgi istemiştim de ondan, verene kadar kırk milyon tane yemin ettirdi sakın ikimizden başka birine söyleme diye bak başımı yakarsın falan diye
ciddi sıkıntı açıyor bankacıların başına bildiğim kadarıyla
Ve benm çevrem geniş her işimi her şekilde hallederim
Kızlar bankadan borç öğrenmek kolay bişey bn kredi kartı borcu yatırcaktım diyin eşinin tcsini verin onlar zaten bakıp diyolar sizde çaltırmadan aa borç o kadarymıymş ben yanımda o kadar para yok neyse bn snra gelim diip hemn çıkıcan
Off sizinle uğraşamicam gerçekten zaten bu yaşadıklarımn şokunu atmadan hiç bişey yokmuş gibi eğitimlere toplantılara katılıyorum artık güçlü görünmek bıktım bi zahmet sizde saçma yorumlar yapmayı bırakı
O nasıl bir imza öyle bayıldımBence başlık 'boşanıyorum'dan ziyade 'mal paylaşımımız' falan olmalıymış.
Hislerinizi tabir ederken seçtiğiniz kelimelere de bakarak, zaten ortada sevgi / hüzün yok, e mal paylaşımınız hayırlı olsun, umarım mağdur olmazsınız diyeceğim.
sen boşanmanın stresinide kurnazlıkla çözersin merak etme :)Ya off. Kurnazlık her zamn üstündür ben bal gibide öğrendm borçları ve burda sorun borçları nasıl öğrenmem değil boşanıyor olmam hepinz de eşim gibi nasıl öğrendin diyorsunz benim için olmaz die bişey yoktur herşey olur
Bence fazla eleştirmeyin yoksa sizin de gizli saklı neyiniz varsa ortaya döker maazallah
Ah keşke bu aklımda sizede biraz versemde kullansanız anca elştrmeyi bilirsinz başkada tık yok
O zamn tavsiyem aklın üstüne oturdun yerde değil başında
Ah keşke bu aklımda sizede biraz versemde kullansanız anca elştrmeyi bilirsinz başkada tık yok
Bnm gibi aklın olsaydı şuan bana bu yorumu yapmazdın
bunu nasıl öğrendiniz. bunu hiçbir banka ve çalışanı söylemez. bu suçturEşmle bir çok problemimz vardı ve noktayı koyduk artık bugün bütün bankaları dolaşarak eşimn kredi kartı ve kredi borcu var mı die sordm ve hepsindede ewet cvpını aldım şu miktarlarda borçlarınz var dediler hep ve bende akşam onu karşıma alarak sakince buna buna bura bura kadar borcn varmış ve bana neden yalan söyledin dedimde kaçamak cvplarla sen nasl öğrendin faln dedi ve hiç cvp veremedi kıvırdı snrada beni yapmadım şeyleri yaptırdın ve çıkmazdayım artık sana son kez soruyom düzelecekmisin yoksa ben usandım artık boşanalım dedim oda hemn kabul edip tmm boşanalım ben zaten mutlu değildim dedi ve hemen kafasında kurmuş bile bu ev senin eşyalarıyla senin olcak bnde arabayı satıp borçlarımı ödeyecem dedi yüZsüz gibi sanki araba benm değil bnde o arabada benm ben ne senin bende hakkın kalsın nede benm sende anlaşalım boşanalım dedim ve ne hissediyorum şuanda bilmiyorum bi tarafım rahatlamış gibi bi tarafmsa karamsar...
pardonNeyse hayatımda gördüğüm en saçma site hemn kapatıyoeum bu siteyi tüm gerizekalılar toplanmış mal mal yorullar yapıyosunz başka bi boka yaramazsınız hadi sie go size inş gerçekte hayatta sizlerle karşılaşmam yoksa çok kötü şeyler olur