Boşanıyorumm

Insanların sorunları yerine gırgır şamataya girecek kara çok duyarlıyız! Belki gerçek bilgilerini vermekten çekinmiş olamaz mı? Çok insanız!!

Öyle bile öğrenmeniz mümkün değil.
öğrenmesi mümkün... bırak eşini herhangi biri bile öğrenebilir... enim bir kredi kartım var, bir miktar borcu vardı... eşime para verdim yatırması için, o da çok meşguldü bankaya gidemedi ve arkadaşına söyledi o gitti benim borcumu sorgulattı ve yatırdı

kredi borcu ile kredi kartı borcu aynı değil hanımefendi.

Insanların sorunları yerine gırgır şamataya girecek kara çok duyarlıyız! Belki gerçek bilgilerini vermekten çekinmiş olamaz mı? Çok
insanız!!
Burda insanlığımızı sorgulamak size kalmadı hanımefendi. Konu sahibi hakaret ediyor ama o insan oluyor. Bu konuya yorum yapmadım ama o hakarete maruz kalan arkadaslarım icin konu sahibi vede sizde dahil kib ledim.

yaş 19 ama dil maşallahhh neyse çok tanıdığı varmış topuklarımıza sıktırmadan uzaklaşalım bu konudan

Eşinizi resmen ezmissiniz daha 19 yaşındasınız maliniz mulkunuzle ezmissiniz ne ara okulu bitirdiniz evlilik kariyer ama herşey den cok bilmisliginiz var adam ne yapsin ceketinide siz anlamışsınızdır onuda bıraksın giderken soyleyinde

adam zaten bahane arıyormuş gibi görünüyor.ama yine de acele etmemekte yarar var.

Ben annemin borcunu ödemek için gitmiştim ne kadar kaldı diye sordum söylemediler. Asgari tutarı bile öğrenemedim. Bilemedim şimdi eş olunca değişiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…