- 18 Nisan 2015
- 331
- 149
- 33
-
- Konu Sahibi Sessizzzzzz
öğrenmesi mümkün... bırak eşini herhangi biri bile öğrenebilir... enim bir kredi kartım var, bir miktar borcu vardı... eşime para verdim yatırması için, o da çok meşguldü bankaya gidemedi ve arkadaşına söyledi o gitti benim borcumu sorgulattı ve yatırdıÖyle bile öğrenmeniz mümkün değil.
bence bankaları tanıdığı kadar MUE'Yi tanımıyorbütün bankaları tanıyorsun ha. 19 yaşında. süpersin
öğrenmesi mümkün... bırak eşini herhangi biri bile öğrenebilir... enim bir kredi kartım var, bir miktar borcu vardı... eşime para verdim yatırması için, o da çok meşguldü bankaya gidemedi ve arkadaşına söyledi o gitti benim borcumu sorgulattı ve yatırdı
Burda insanlığımızı sorgulamak size kalmadı hanımefendi. Konu sahibi hakaret ediyor ama o insan oluyor. Bu konuya yorum yapmadım ama o hakarete maruz kalan arkadaslarım icin konu sahibi vede sizde dahil kib ledim.Insanların sorunları yerine gırgır şamataya girecek kara çok duyarlıyız! Belki gerçek bilgilerini vermekten çekinmiş olamaz mı? Çok
insanız!!
Neyse hayatımda gördüğüm en saçma site hemn kapatıyoeum bu siteyi tüm gerizekalılar toplanmış mal mal yorullar yapıyosunz başka bi boka yaramazsınız hadi sie go size inş gerçekte hayatta sizlerle karşılaşmam yoksa çok kötü şeyler olur
adam zaten bahane arıyormuş gibi görünüyor.ama yine de acele etmemekte yarar var.Eşmle bir çok problemimz vardı ve noktayı koyduk artık bugün bütün bankaları dolaşarak eşimn kredi kartı ve kredi borcu var mı die sordm ve hepsindede ewet cvpını aldım şu miktarlarda borçlarınz var dediler hep ve bende akşam onu karşıma alarak sakince buna buna bura bura kadar borcn varmış ve bana neden yalan söyledin dedimde kaçamak cvplarla sen nasl öğrendin faln dedi ve hiç cvp veremedi kıvırdı snrada beni yapmadım şeyleri yaptırdın ve çıkmazdayım artık sana son kez soruyom düzelecekmisin yoksa ben usandım artık boşanalım dedim oda hemn kabul edip tmm boşanalım ben zaten mutlu değildim dedi ve hemen kafasında kurmuş bile bu ev senin eşyalarıyla senin olcak bnde arabayı satıp borçlarımı ödeyecem dedi yüZsüz gibi sanki araba benm değil bnde o arabada benm ben ne senin bende hakkın kalsın nede benm sende anlaşalım boşanalım dedim ve ne hissediyorum şuanda bilmiyorum bi tarafım rahatlamış gibi bi tarafmsa karamsar...
bu da mı fake çıktı :))))))))))))19 yaşındasın ne ara evlisin ne ara boşanıyorsun üstelk danışman yazıyor meslek kısmnda ne ara okudun da meslek sahbi oldun
eşinin banka borçlarını sorgulatmasından fake olduğu belli :)) kimse başka bir kişi hakkında bilgi vermez internet ble babamın üzerinde olduğu için kızı olmama aradıklarında bilgi vermiyorlar ki banka hiç vermezbu da mı fake çıktı :))))))))))))
Ben annemin borcunu ödemek için gitmiştim ne kadar kaldı diye sordum söylemediler. Asgari tutarı bile öğrenemedim. Bilemedim şimdi eş olunca değişiyor mu