Boşanıyorumm

Güçlü olmak başını eğmemek midir bu?
Gidip dalavereyle banka borçlarını öğrenip yüzüne vurup boşanma kararı almak.
Aslında eşinizden boşanmakla iyi yapıyorsunuz belki de yolu bu olmamalıydı.
Gider açardınız davanızı dimdik dururdunuz..
Onuda yapıcaktım o nasl arkamdan sessiz iş yapıyosa bende onu yapacaktım ama annem git konuş neden yaptını öğren dediği için böle yaptım

Hangi banka bir başkasının borç bilgisini verir? Eşiniz dahi olsa bu bilgiye ulaşamazsınız. Kimi kandırıyorsunuz siz? Kendinizimi???
verıyorlar bende ogrenmıstım musterısı oldugum bankadan ama dıger bankanın borcunu kapatacaktık eft cekmemız gerekıyordu o nedenle tc kımlık nosunu verdım tum borc onumuze cıktı ..

Allah aşkına inanmayan yorum bile atmasın ya ben burda bişey anlatıyom siz bni yargılıyosunz

Siz burada boşanmanızı mı anlatmak istediniz, mal paylaşımınızı mı anlayamadım. Yalnız şunu belirtmek isterim, sözüm ona kurnazlık yaparak öğrendiğiniz o bilgiler, o banka çalışanlarını işinden edebilir. Eşiniz biraz uyanık olsa, gidip şikayette bulunsa size bu bilgileri veren kişiler anından işinden olur. Üstüne de ev huzurumu bozdular diye bir manevi tazminat davası açar ohh misss....

Nasıl mı bu kadar eminim, yıllarca özel bir bankada çalıştım da ondan. Halen banka da çalışıyor olsam, değil elinde parayla gelene kırk takla atana bile söylemem bilgileri.

Siz burada boşanmanızı mı anlatmak istediniz, mal paylaşımınızı mı anlayamadım. Yalnız şunu belirtmek isterim, sözüm ona kurnazlık yaparak öğrendiğiniz o bilgiler, o banka çalışanlarını işinden edebilir. Eşiniz biraz uyanık olsa, gidip şikayette bulunsa size bu bilgileri veren kişiler anından işinden olur. Üstüne de ev huzurumu bozdular diye bir manevi tazminat davası açar ohh misss....

Nasıl mı bu kadar eminim, yıllarca özel bir bankada çalıştım da ondan. Halen banka da çalışıyor olsam, değil elinde parayla gelene kırk takla atana bile söylemem bilgileri.
ben de benzer şeyleri söyledim ama cevap vermedi konu sahibi
benim de bankacı bir arkadaşım var (vardı daha doğrusu artık çalışmıyor) şimdiki eşimle o zamanki sevgili adayımla ilgili bir bilgi istemiştim de ondan, verene kadar kırk milyon tane yemin ettirdi sakın ikimizden başka birine söyleme diye bak başımı yakarsın falan diye
ciddi sıkıntı açıyor bankacıların başına bildiğim kadarıyla

Bir de bir değil birçok bankanın bu bilgiyi vermesi söz konusu. Herkes mi işini yanlış yapıyor? Yoksa konu sahibinin üstün yetenekleri mi var? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Kafamda deli sorular...

Bir de bir değil birçok bankanın bu bilgiyi vermesi söz konusu. Herkes mi işini yanlış yapıyor? Yoksa konu sahibinin üstün yetenekleri mi var? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Kafamda deli sorular...
evet di mi bi de işin o kısmı var hadi bi tanesi iki tanesi tanıdık olur ya da yeni başlamıştır işi bilmiyordur vs (atıyorum) bilgiyi verir hepsi mi aynı hatayı yapıyor hepsinin mi gözü kara korkmuyor şikayetten

ben de benzer şeyleri söyledim ama cevap vermedi konu sahibi
benim de bankacı bir arkadaşım var (vardı daha doğrusu artık çalışmıyor) şimdiki eşimle o zamanki sevgili adayımla ilgili bir bilgi istemiştim de ondan, verene kadar kırk milyon tane yemin ettirdi sakın ikimizden başka birine söyleme diye bak başımı yakarsın falan diye
ciddi sıkıntı açıyor bankacıların başına bildiğim kadarıyla

Arkadaslar boşuna yormayin kendinizi. Bizimle dalga geçiyor bayan zeki. Kendi yazdığı mesaja teşekkür etmiş beni bi sen anladın diye.

Allah aşkına inanmayan yorum bile atmasın ya ben burda bişey anlatıyom siz bni yargılıyosunz
Tşk ederim yani bni destekleyn bi siz çıktınz

Arkadaslar boşuna yormayin kendinizi. Bizimle dalga geçiyor bayan zeki. Kendi yazdığı mesaja teşekkür etmiş beni bi sen anladın diye.
hayır anlamadığım boşanıyorum başlığı altında ne kadar zeki ne kadar iş bitirici olduğunu mu göstermeye çalışmış bilemedim doğrusu

Bosanmak kolay olmamasi lazim....
bir kes daha kocaniz icin ve kendiniz icin ... oturup konusmalisiniz!:KK42:

Ben de anlamadım ki. Dalga gecmekse amacı biraz daha yaratıcı olabilirdi bence.
Neyi ispatlamaya çalıştığını anlamadim:63:

Bir üye onun dediği gibi bankadan öğrenilebileceğini yazmıştı, sanırım onu alıntılamak yerine yanlışlıkla kendi mesajını seçti, çünkü o destekleyen mesajın hemen ardından geliyordu bu olay.

hanımlar telefon bankacılığından öğrenilebiliyor
ancak giderek öğrenmek çok zor
benimde eşimin borçları vardı ancak miktarları hakkında bilgi vermiyordu
gece yarısı aldım kartlarını ve telefonunu elime
açtım bilgisayarı internet bankacılığından öğrendim bazılarını
bir kısmınıda bankayı arayarak öğrendim
tabi bu dediğim şu anki gibi yapmak istediğiniz işlemi kısaca söyleyiniz dememelerinden önceydi
bir şekilde öğrenilebilir
ancak tüm bankalarda saf değil
biri verirse diğeri vermez
borçların tamamını öğrendikten sonraki halim gece yarısı saat 3 gibi şuydu:KK67::KK62::KK62:

Off sizinle uğraşamicam gerçekten zaten bu yaşadıklarımn şokunu atmadan hiç bişey yokmuş gibi eğitimlere toplantılara katılıyorum artık güçlü görünmek bıktım bi zahmet sizde saçma yorumlar yapmayı bırakı

Çevresi genişmiş , üstün yetenek işi değil bu :KK48:

X