- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
-
- Konu Sahibi Sessizzzzzz
Neyse hayatımda gördüğüm en saçma site hemn kapatıyoeum bu siteyi tüm gerizekalılar toplanmış mal mal yorullar yapıyosunz başka bi boka yaramazsınız hadi sie go size inş gerçekte hayatta sizlerle karşılaşmam yoksa çok kötü şeyler olur
Neyse hayatımda gördüğüm en saçma site hemn kapatıyoeum bu siteyi tüm gerizekalılar toplanmış mal mal yorullar yapıyosunz başka bi boka yaramazsınız hadi sie go size inş gerçekte hayatta sizlerle karşılaşmam yoksa çok kötü şeyler olur
neyse zaten herkes olayın farkında. bu mümkün değil arkadaşlarHangi banka bir başkasının borç bilgisini verir? Eşiniz dahi olsa bu bilgiye ulaşamazsınız. Kimi kandırıyorsunuz siz? Kendinizimi???
yinede söylemezler. eşinizle gelin derler.Hayır tabikide vermezler ama ben zarf atıyodum bilmiyodum borç ödicem faln diyerek öğrendm
Okytp, hala şuna cevap yazıyorsun. Ama ilerleyen sayfalarda ne olduğunu göreceksin.yinede söylemezler. eşinizle gelin derler.
Benim arkadaşımın başına geldi. Çalışan arkadaşım bayan, arkadaşı gelip diyor ki "eşim beni aldatıyor galiba, kredi kartı borcunu ve mümkünse harcama yaptığı yerleri öğrenmek istiyorum".. Bizim arkadaşta binbir tembihle verdi kıza bilgileri, o kadar uyarmamıza rağmen. Bayan da gitmiş eşine çatmış, ben öğrendim bankadan diye. Adam uyanık tabi, hemen genel müdürlüğü şikayet etmiş, kızın hakkında da "aile huzurumu bozdu" diye manevi tazminat davası açmış. Arkadaş işinden oldu, üstüne bir de tazminat ödedi. Yani bu işi ciddiye almayan bir kişiden öğrenebilirsiniz, hadi 2 olsun ama tüm banka çalışanlarının bu kuralı bu kadar kolay yok sayması gerçekten şüphe uyandırıcı.
yanii. işinden olurSiz burada boşanmanızı mı anlatmak istediniz, mal paylaşımınızı mı anlayamadım. Yalnız şunu belirtmek isterim, sözüm ona kurnazlık yaparak öğrendiğiniz o bilgiler, o banka çalışanlarını işinden edebilir. Eşiniz biraz uyanık olsa, gidip şikayette bulunsa size bu bilgileri veren kişiler anından işinden olur. Üstüne de ev huzurumu bozdular diye bir manevi tazminat davası açar ohh misss....
Nasıl mı bu kadar eminim, yıllarca özel bir bankada çalıştım da ondan. Halen banka da çalışıyor olsam, değil elinde parayla gelene kırk takla atana bile söylemem bilgileri.
bütün bankaları tanıyorsun ha. 19 yaşında. süpersinVe benm çevrem geniş her işimi her şekilde hallederim
ben birebir yaşadım. pazartesi, hsbcde oldu. mümkün değil dediler.Bankadan borç öğrenmekte ne var bebabam gidip benim borcumu sorup ödüydu
hiçde kişisel demiyolardıbide bilmiş bilmiş saçmalıyosnuz ya o zaman daha komik oluyosnz he . Her şeyi siz biliyosnz aynen.
aynen, ben iki kere yaşadım ki birisi çok yakın arkadaşımdı kıza ne yeminler ettim de öyle bilgi verdi o da cidden önemsiz bi bilgiydi aslındaben birebir yaşadım. pazartesi, hsbcde oldu. mümkün değil dediler.
ayrıca üslubunuza dikkat edin isterseniz
hadi bir bankadan aldın bilgide bütün bankaların bilgi vermesi ütopyaaynen, ben iki kere yaşadım ki birisi çok yakın arkadaşımdı kıza ne yeminler ettim de öyle bilgi verdi o da cidden önemsiz bi bilgiydi aslında
bu bilgiyi böyle çat diye alanlar nasıl alıyor bilemedim
aynen öylehadi bir bankadan aldın bilgide bütün bankaların bilgi vermesi ütopya
ben birebir yaşadım. pazartesi, hsbcde oldu. mümkün değil dediler.
ayrıca üslubunuza dikkat edin isterseniz
neyse o üsluba adminler karar verir. kibledim çünkü..ben üslubum a dikkat ediyorum zaten. Merak etme. Ama bankaya gidip borç ödeyeceğim dediğin zaman söylüyorlar zaten. Ablamın eşinin borcunu ablam yatırmaya gider misal. Söylerler de, kart kullandığım da da babam gidip öğrenebiliyodu. Hani imkansız ve ütopya değil. Burası Türkiye
neyse o üsluba adminler karar verir. kibledim çünkü..
bu arada dikkat edersen tek banka değil bütün bankalar.