Boşanıyorumm

terbiyesiz,küstah,ukala,çok bilmiş bla bla bla

19 yaşında cici bir kız olman gerekirken tam bir süpürgeli cadısın

emeline ulaşamayacaksın maalesef

ha ezilmiş üye sendromu yaşıyor arkadaş,geçer

pazartesi bir bankadaydım. bir kadın geldi. ve babasının kredi borcunu bilip bilemeyeceğini sordu. görevli bu mümkün değil çünkü biz müşteri dışında kimseye asla bilgi vermeyiz,bankaların kuralıdır bu dedi. canlı yaşadım bunu

Ben eşimin kalan kredi kartı borcunu ödicem, hatta paraları da gösterdim de bana söylemediler ki bu kadar diye borcu. Bu arada yazdığın çok ayıp. Kimseye yazdığın o pis kelimelerle hakaret edemezsin.

al işte buyur...
çok çok sakıncalı bir iş bu, insanlar çok iyi tanıdıklarına bile söyleyemiyor kaldı ki hiç tanımadıkları insanlara bu kadar kolay bilgi versin

ha bir bankada çalşan bu hatayı yaptıda bütün bankalarda aynımı.. yapılmaması gerekeni yaptı. m ümkün değil

Son düzenleme:
yanii. işinden olur

Bankadan borç öğrenmekte ne var be babam gidip benim borcumu sorup ödüydu
hiçde kişisel demiyolardı bide bilmiş bilmiş saçmalıyosnuz ya o zaman daha komik oluyosnz he . Her şeyi siz biliyosnz aynen.

Bankadan borç öğrenmekte ne var be babam gidip benim borcumu sorup ödüydu
hiçde kişisel demiyolardı bide bilmiş bilmiş saçmalıyosnuz ya o zaman daha komik oluyosnz he . Her şeyi siz biliyosnz aynen.
ben birebir yaşadım. pazartesi, hsbcde oldu. mümkün değil dediler.
ayrıca üslubunuza dikkat edin isterseniz

aynen, ben iki kere yaşadım ki birisi çok yakın arkadaşımdı kıza ne yeminler ettim de öyle bilgi verdi o da cidden önemsiz bi bilgiydi aslında
bu bilgiyi böyle çat diye alanlar nasıl alıyor bilemedim

ben üslubum a dikkat ediyorum zaten. Merak etme. Ama bankaya gidip borç ödeyeceğim dediğin zaman söylüyorlar zaten. Ablamın eşinin borcunu ablam yatırmaya gider misal. Söylerler de, kart kullandığım da da babam gidip öğrenebiliyodu. Hani imkansız ve ütopya değil. Burası Türkiye

neyse o üsluba adminler karar verir. kibledim çünkü..
bu arada dikkat edersen tek banka değil bütün bankalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…