tek taraflı anlatım yapmıssınız ama geri dönme çabalarınızda doğru olan yolda ilerlemişsiniz bu konuda tebrik ederim sizi ama şunu da belirteyim ailenize çok düşkünsünüz galiba ve eşinizin ailesini akrabalarını benimseyemediniz herhalde burda tek yönlü anlatıyorsunuz nefret etmeye hakkınız yok
Allah sana sabır versin.Ama ilahi adaleti hiç unutma sonuçta yüzü gülen sen olacaksın canım[/QUO
sagol canim adalet yerini bulucak insallah
boşanmayı istiyorsan eğer davayı sen açmalısın ki bir başkasıyla evlenmeyi düşünürsen başın dik olsun. en azından ben boşadım dersin. zaten nafaka meselesi falan olmasın diye senin açmanı bekleyebilir. bu da zaman kaybı olur ve bu zaman zarfında çok yorulursun. tabi en iyisini sen bilirsin. benimki sadece öneri...
evet eski sevgilisine donmus dayisi dedi aldatma konusunda bisey diyemicem cunku hic suphelenmedim
valla ortada yorumlanacak bir sey yok ki arkadasim...
adamin ve ailesinin ne oldugu belli...
kendilerine kole ariyorlar belli ki...
bosa gitsin...
hatta davayi sen ac...
kurtul hepsinden bir an once ve rahatla...
asla ama asla uzulme boyleleri icin...hic bir seye degmez...
afedersin suratlarina tukurmeye degmez yani
yorumun icin sagol canim insanlari malesef taniyamiyorsun birden iki yuzlu oluyorlar onlara hic bisey degmez bir sinegin kanadi kadar deger vermiyorum onlara
siz şu an evli misiniz evlisiniz hala de mi bu da aldatmak ve avukatınıza bunu söyleyin karşı taraf eminim sizi mahkemede yıpratmak için neler uyduracaktır bence bu kozu kullanın sonuçta bitmemiş bir evlilik ve eski sevgiliye dönüş aldatmak işte bu da
valla ortada yorumlanacak bir sey yok ki arkadasim...
adamin ve ailesinin ne oldugu belli...
kendilerine kole ariyorlar belli ki...
bosa gitsin...
hatta davayi sen ac...
kurtul hepsinden bir an once ve rahatla...
asla ama asla uzulme boyleleri icin...hic bir seye degmez...
afedersin suratlarina tukurmeye degmez yani
yorumun icin sagol canim insanlari malesef taniyamiyorsun birden iki yuzlu oluyorlar onlara hic bisey degmez bir sinegin kanadi kadar deger vermiyorum onlara
sinegin kanadi kadar :93: guzel benzetme olmus hosuma gitti :82:
canim hic uzme kendini...
insana, insan gibi davranacak ''insan'' lazim, o da karsina elbet cikar...
sinegin kanadi kadar :93: guzel benzetme olmus hosuma gitti :82:
canim hic uzme kendini...
insana, insan gibi davranacak ''insan'' lazim, o da karsina elbet cikar...
insallah karsima öyle birisi cikar dedigin gibi canim insan olmak lazim cani degil
bakin herkes ailesine duskundur ama ben gerektigi yerde ailemi karsima alip onu korudum cunku o benim ailemdende ileriydi benim kocamdi herseyimdi ben onun ailesini benim ailemdede cok sevdim cunku onlar benim ailemdi ben hep guleryuzluydum hep altan alandim ama onlar napti yuzlerini bana cevirdiler yaaa siz yasamadinizki ben yasadim bunlari onlar benim herseyimdi ama simdi hakli olarak nefret ediyorum haksizliga uradim acisi olan bilir
Kesinlikle katiliorum hic degmezmis, umarim bun dan sonra onu hic AMA hic hatirlamiycain kdr multi olursunnn!
Kesinlikle katiliorum hic degmezmis, umarim bun dan sonra onu hic AMA hic hatirlamiycain kdr multi olursunnn!
Boşver canım yaaa seni kybettikleri için onlar üzülsün ne üzülüp yıpratıyosun kendini...inanki ayrılık senin için daha iyi olucak sana değer veren saygı gösterenler olucak ve geçmişte yaşadıklarına hayretle bakıcaksın senin kendi değerin yeter ve ne kadarda önemli oldugunu anlıycaksın...o şahıslara inat boşa kocanı ..bak yoksa derlerki eşin ben boşadım der öğle demesinden çok sen de ben boşadım diyee...illaki ileride hayatına biri girip evleniceksin ve ona gururlaa ben boşadım dersin...genede sen bilirsin arkadaşım allaha emanet ol hakkında hayırlısıı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?