- 24 Mart 2024
- 864
- 1.567
Beni çok güzel analiz etmişsiniz.. İşte böyle bir yapım var hep empati yapıp, hep karşı tarafı düşünüyorum, çirkeflik yapmak istemiyorum, babası sonuçta diyorum ama doğru söylüyorsunuz.İleriye yönelik çok güzel planlarınız var... umarım hepsini yapmak nasip olur.
Yalnız lütfen kendinizi aceleye getirmeyin, duygularınızı hissetmek için kendinize zaman ayırın.
Psikolojik destek alma kararınızın çok yerinde olduğunu düşünüyorum, bu süreci daha rahat atlatmanıza yardım edecektir.
Yalnız mesajlarınızda genellikle "insanlık adına" diyerek eşinizle iletişim kurma düşüncenizi görüyorum.
Dün evden çıkmadan önce bile arayıp söyleme ihtiyacı hissettiniz mesela. Şu an bile içinizi dökmek için ona yazmamanızın tek sebebi "sakın bana parşömen yazma " demiş olması."Bebeği gösteririm, üzülüyordur" düşüncesinden çıkmaya çalışın, bebeğine değer veren adam bunları yapmazdı, evlenirim çocuklarım olur demezdi.
Lütfen, onunla iletişime geçmeyin... belki birbirimizin yüzüne bakabilelim diyorsunuz ancak şu an manipülasyona çok açık bir ruh hali içindesiniz ve karşınızda da çok usta bir manipülatör var.
Çok zorunlu kalmadıkça iletişime geçmeyin, hatta doğrudan avukatınıza paslayın.
Bugüne kadar da hep böyle olduğum için beni çok güzel kullandı.
Evden çıkarken de arama ihtiyacı hissettim belki son kez görmek ister dedim ama ona da beni pişman etti.
Ee tamam çıkın dedi.
Ben artık hiç bir şekilde iletişim kurmayacağım buna emin olabilirsiniz..
Çünkü gerçekten tam da benim yapacağım hareketleri söyleyip beni uyarması benim aklımı başıma getirdi.
Benim bir sonraki hamlemi bile biliyor aslında ve hep benden önce oyunlar oynayıp beni manipüle ediyor..
Tam bir salakmışım, ona kendimi ifade ettiğim, içimi döktüğüm, değer verdiğim için yazdığım uzun mesajları bile dalga konusu yaptı.
Ruhsuz, duygusuz insan..