ANneniz ve babanızla aranızın iyi olduğunu söylemiştiniz. Sizin büyüdüğünüz o evde o odada şimdi bebeğiniz de güvenli bağla huzurla saygıyla insanlık onuru incitilmemiş saygın bir anneyle büyüyecek. Eşiniz ve ailesinin size olan tutumları yenilir yutulur hareketler değil. Emin olun ki eşinizin bebeği aldırmak istemesi bile gelişigüzel bir karar değilmiş sizi çoktan gözden çıkarmıştı belki de bebek süreci uzattı.
Sizin bu kadar iyiliğiniz karşısında kör kalması normal değil . Ailesinin bile size mahcup davranması gereken yerde ikinci sınıf insan muamelesi yapıyor olmaları bunların sizi hiç bir zaman benimsemediğinin kanıtı.
Herkes kendine yakışanı yapar siz anne babanızdan gördüğünüz terbiye ile merhametinizle onu 8 ay idare etmiş hassas düşünmüş gözetmişsiniz incinmesin diye.
O sizin ilk hamileleiğiniz ilk anneliğiniz de bile yeterince özenli davranmamış üstüne bide bedduaya varan sözlerle hakaretlerle sizi ekstra aşağı çekmiş üzmüş incitmiş . Bu yaralar bir ömür içinizden çıkmaz. Şuan olayın tazeliğiyle evinizi özleminiz çok normal ama kendinize zaman verin insan unutandır Allah böyle yaratmış. Unutacaksınız. Balık baştan kokar , bunların olmayacağı çook belli bunlar düzelmezler. En az yarayla bu işten çıktığınıza şükredin . Bu adamla fazla muhatap olmayın sakın. Muhatap olursanız bir haftaya kalmaz ailenizle ve canınızla tehdit ederek sizi manipüle edip döndürmeye , döndükten sonra daha ağır şartlar koşarak sizi eskisinden de karanlık günlere hapsetmeye kalkar. İleri görüşlü olun .
Sizi öyle bir manipüle eder sıkıştırır ki bir daha bu kadar cesaretinizi toplayamayabilirsiniz. Ucunda çıkartabileceği kötülükleri düşündükçe bataklığa batmış gibi hissedersiniz.
Ailesi olacak kişilere karşı da tutumu değişmez onlarda size ekstra yüklenerek devam ederler.
Keşke evliliğinizin olur bir yanı olsaydı da bizde size daha başka konuşsaydık. Ama bu tip insanların hamuru belli aynı makinenin ürünleri gibi benzer davranışlar sergiler dururlar.
Bir kız kardeşiniz olarak desteğimi ve duamı hissedin size kalben dua ediyorum .
Bebeğiniz de babasız değil , bu adam bir ömür o çocuğu da bırakmaz zaten siz dengeyi koruyun kendinizi ve ailenizi güvene alın geri kalan herşey çorap söküğü gibi düzelecek .
Saygınlığınızı ve kararlılığınızı gösterin. O iyi alışmış ezmeye fırsat vermeyin . Kötü konuşmaya dahi cesaret edemesin. Gaflete kapılıp ona mesaj atmayın. O içinizde kopan fırtınaları anlamaz kendini Hint kumaşı zanneder . Hala lohusa sayılırsınız çok acil destek alın , sevdiğiniz güvendiğiniz dostlarınızla görüşün ailenizle vakit geçirin .
Benim için zamanınızı ayırdınız, bu güzel mesajı yolladınız, çok ama çok teşekkür ederim. Siz, ve yorum yapan herkes o kadar iyi geliyor ki bana, yalnız olmadığımı, bu yollardan benden önce geçenlerin ışığıyla ilerkediğimi hissediyorum..
Hiç bir şey almadan geldim, bebeğin Kıyafetleri kardeşinin çocuğunun eskileri olduğu için, onları bırak demişti bana.
Bugün küvet, kıyafet, mama aldık. Akşama banyo yaptıracağız. Annem baktı biraz ben uyudum güzelce uzun zamandır böyle rahat uyumamıştım.
O kadar parasız kalmışım ki, babam yiyecek bir şeyler almış, alma boşuna masraf yapma, pahalıdır o gerek yok deyip duruyorum, babam da kızım yabancı yere mi gidiyor ne demek gerek yok, canın ne çekiyorsa söyle, sana masraf yapmayacağım kime yapacağim, bir tane kızım var, o bebek de bir şekilde büyür sen hiç canını sıkma" Diyor..
Annem sen nasıl bebeğini düşünüyorsan ben de seni düşünüyorum, o evde kalırken ben gece rahat uyuyamıyorum diyor..
Eğer kendisi bana " Beni asla arama yazma hiç bir şekilde" Demeseydi, ben insanlık namına, bebeğin fotoğrafını, videosunı yollardım ama onu da yapmayacağım.
Belki içimi dökmek için uzun mesaj atabilirdim ama sakın bana "parşömen yazma" Dediği için onu da yapmayacağım..
Önce avukatla görüşeceğim, sonra psikologla, sonra da kapalı cezaevindeyken yapamadığım ne varsa yapacağım... Arkadaşlarımla zaman geçireceğim, giyimim için tedirgin olarak çıkmayacağım ay buna açık dermi buna dar der mi diye değil, kendime bakacağım..
Duanızı ve desteğinizi ta buradan hissettim, tekrar Allah razı olsun sizden, hep iyi insanlar çıksın karşınıza