Boşanıyorum

Öyle yapmayı düşünüyorum çünkü yeni gelişmede oldu gelmiş küçücük bebeğin kulağına 1 sene sabret seni bu kadından alıcam diyor banada gelmiş diyor ki ailene güvendin gittin bakalım nereye kadar sahip çıkacaklar sana daha neler neler
Bu şekilde yıldıracak kendince ama asla

Siz onlardan daha guclusunuz bir annesiniz. Tek hatanız bu insanlar baba babaanne hala filan yapmanız. Keşke soy bağlarını koparacak bişi olsa. Lanet olsun çok sinir oldum. Üstesinden gelirsiniz ama siz.

bence kocanıza da pek güvenmeyin ne demek alacakmış çocuğu az daha büyüsün doldurur da doldurur bu.

Kocam garip bi şekilde beni suçluyor anlamadım çok doldurmuşlar belli yani çok teşekkür ederim gerçekten konuştukça rahatladım
Doldurulan eş, normale asla dönemiyor haberin olsun . Eşinin tavırları değişmezse ki ben hiç sanmıyorum değişsin senin tarafında olsun . Seni ezdirmeye devam ederse asla düzelir diye bekleme ben iki buçuk yıl bekledim sonuç boşanıyorum

Ağızlarının payını verip tek tek ağzına m.çsaydın senden kıymetlisi olmazdı. Mesafeyi sen koy onlara fırsat vermeden. Arayıp altınlarını istemekle başlayabilirsin. Çocuk için gelmek istediklerinde kabul etme. Sık sık dışarı çık,parka git, dolaş gel. Sana da iyi gelir. Gelmiyorsa gelmesin hiç biri senin kendi çekirdek ailen var. Hemen boşanmayı düşünme derim. Biraz zamana bırak. Sen s.ktiri çek bak nasıl değerli oluyorsun.

Siz onlardan daha guclusunuz bir annesiniz. Tek hatanız bu insanlar baba babaanne hala filan yapmanız. Keşke soy bağlarını koparacak bişi olsa. Lanet olsun çok sinir oldum. Üstesinden gelirsiniz ama siz.
Allah’ın izniyle inşallah

Allah’a havale ediyorum

Çektim zaten bakalım sonum ne olacak

Ben okurken içim acıdı siz bunları yaşamışsınız ne demişti bilmiyorum. Keşke kestirip atılabilse eşinizi seviyorsunuz oda sizi ama sevgi nereye kadar böyle kötü kararmış kalplerin içinde nasıl baş edebilirsiniz Bilemiyorum çünki bu insanlar eşinizin ailesi atamaz satamaz bugün barışsanız üç gün sonra annem diyecek babam diyecek kötü de olsalar eşinizin ailesi bir noktada yine zehirlerini saçacaklar ne diyeyim allahım taşlaşan kalplerine merhamet versin. Minicik yavruyu kendi keyifleri için anne babasız bırakacak kadar kötülük içlerine işlemiş

Rabbim yaşattıkları yerden sınasın onları ne diyim ki tek kızı var Rabbim aynısını yaşatsın ne eksik ne fazla

Planları acaba sizi boşatıp kocanızla bacısının kızını evlendirmek mi? Böyle mevzularda gerçekten nefret daha büyük oluyor. Haydi kaynana neyse görümcenin bu kadar düşman kesilmesi, sizin nişanınıza gelmemesi kuzeniyle abisinin evlenmesini istemesi olabilir. Bazen kuzenler çok yakın arkadaşlar ya. Eşinizin sizi başının üstünde taşıması gerekir, bu zamana kadar iyi sabretmişsiniz üstüne bir de onu baba yapmışsınız. Eşinizle bir terapist gitseniz, terapist eşinizin doğru düşünmesi için yardımcı olabilir. Şu an bir manipülasyon altında, dışarıdan göremiyor gibi.

Rabbim yaşattıkları yerden sınasın onları ne diyim ki tek kızı var Rabbim aynısını yaşatsın ne eksik ne fazla
Siz Rabbime sığının kimse görmese o görür kul unutur Rabbim unutmaz. Beddua etmeyin evladınız var Allah görüyor. Evliliğini için boşanın devam edin diye yönlendirme yapamam ama. Başından olanları etraflıca düşünün kırık ekmek birbirini tutmuyor tekrar güzelim o yüzden sizinde bir anne baba evladı olduğunuzu düşünün dünyaya bir daha gelmeyeceksiniz kimsenin hasta ruhunun stres topu olmamalısınız...

Kaç kez teklif ettim benim ihtiyacım yok diyor

Doğru dedin valla yaşlandım yemin ederim 26 yaşındayım ama gel içime sor birde

10 aylık bebeği senden alamaz. Ailen de arkandaysa (olmasa da çekmek zorunda değilsin ama işte ekonomik şartlar malum) bir saniye bile düşünme.

Düzeleceğine ümidim kalmadı gibi birşey adam aileci oldu tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…