Boşanıyorum

sosyal medya üzerinden salak salak dm'ler atan herifler acaba hiç "düşürebiliyor mu" diye merak ediyordum. kadınlar kulübü sağolsun, sapık diye engellediğim tiplerin önüne gelene yazma cesaretini nereden aldığını görmüş oldum. kesin bi de şey demiştir: "herkese yazmıyorum, sen ilgimi çektin, görünce vuruldum."

ayrıca baştan aşağı saçma sapan bir hikaye, zaten aynı evde bile yaşamadığınız yüzünü ayda yılda bir gördüğünüz adamdan bu ayrılmama ısrarı nedir anlamıyorum. ulan ne erkekler var be, ne kadar vazgeçilme müthiş yaratıklar. bize denk gelmiyor böylesi.

Konu sahibi durumun aynı şey. Marketten hep duyduğun pahalı bir şeyi almissin güzel çıkar umuduyla. Yemişsin, igrenmissin tadından..hatta mideni bozmussun. Hala daha 'ama aldık bir kere,atamam' diyip o iğrenç şeyi yemeye devam ediyorsun,sonunda belki hastanelik olacağını bile bile .
Gerçekten evlensen de bu aileyle mutlu olamayacak,elinde çocukla boşanscaksin zaten cileni çektikten sonra. O kadar bekleyene kadar simdi bosan, kurtul. Bir kere yanlış karar verdin diye tüm çileyi çekmeli misin?

Yorumum boşanmandan yana. Siz birarada yasamıştınız. Sen 1+1 ev istemiştin. O konu değil mi bu ya

Kaç kere diyeceğiz, bu evlilikten hayır gelmez, eninde sonunda boşanacaksın...

Siz nikahı işten nikah nedeniyle ayrilayim da işsizlik maaşı alıyım diye mi yaptınız ,ben yanlış mı anladım. Üç kuruş için böyle bir işe girmissiniz. Her türlü elinizde patlamış.

Yani internette tanışıp , birde koşa koşa nikah kiymak için aklınızı peynir ekmekle yemiş olmanız lazım.babaniz neden bu akıl tutulmasina izin vermiş anlamadım.

O İzmir Ben Ankaradayim Haziranda İzmir e yerlesicem

Başlık boşanıyorum şimdi bunu diyorsunuz. İlk önce linç yapmayın dediniz Allah aşkına kendinize neden bunu yapıyorsunuz? Bu kadar mı sevgisiz büyüdünüz kendinize güveniniz yok, hayattan hiç beklentiniz birisini sizi gerçekten seveceğine inancınız yok? Adam günde 100 kişiye dmden yürümüş eli yüzü düzgün güzel bir tek siz dönmüşsünüz kandırılmışsınız. Nedir büyülendiniz mi?

Kız bir ayda 6-7 konu açmışsın hepsi birbirinden korkunç dolandırıcı saçma sapan insanlarla berabersin evlilik ortamı aile ortamı gerçekleşmii avukata sor iptal oluyorsa nikah iptali olmuyorsa da boşanma ile kurtul.

Nisandan önce oturun en ince detayına kadar konusun ben aylardır sıkıntı yaşıyorum nişanlıyım sürekli kavga gürültü oluyor bu konulardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…