- 13 Ağustos 2022
- 8.705
- 4.444
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Babam artık yola girdik diyorBaban hakli. Daha ilk olaylarda bosanma dilekcesi yollayan adamdan ne köy olur nede kasaba. Baban sana güzel sahip cikiyor. Onu dinle derim.
İşi bırakmak içinNormalde es durumu atama vb icin nikahi onceden yaparlar. Siz niye yaptınız?
Asla ve asla vurmadı önceki konumda yazdigima bakarak yorum yapıyorsanız dikkatli okumamissinizdirBu adam size vurmamis miydi? Siddete ugrasanjz ne yapardınız diye bir konunuz vardi. Konulariniz cok ilginc ya. Esya almaya gidiyorsunuz kavga, daha ayni eve girmeden tazminat nafaka istiyorsunuz, nisanli mi evli misiniz farkinda degilsiniz. Biz ne yapalim size?
Nikah olmayinca is birakilmiyor mu?Babam artık yola girdik diyor
İşi bırakmak için
Bırakılır çok dedi tepemi attirmasin diye ama inanın babam vazgeç dese geçerimNikah olmayinca is birakilmiyor mu?
Bosanma sonrasi bekar yazmaz, dul mul tarih oldu.Çok karışık anlamışsınız.
Kafanız karışık ya da yazı dilinde pek iyi değilsiniz.
Anladığım kadarıyla cevap vereyim. Kayınvalideniz "Sen kendini bekar mı sanıyorsun? O zaman benim oğlum da bekar!" demiş.
Nüfusta boşanma sonrası dul yazacak.
Bu açıdan bekar değilsiniz. Kadın ne manada demiş bilemem.
Baban oğlumu istemeye geldi meselesi çok çirkin. Maalesef ki bu sözleri söyleme kapasitesi olan insanlar gelecekte de fırsat buldukça çirkinleşmeye devam ediyorlar.
Katlanabilir misiniz bilmem?
Bize bir şey sormamışsınız. Sormak zorunda da değilsiniz ama.
Dul yazıyor. Nüfus sistemine doğrudan ulaşan resmi bir sistem kullanıyorum. Erkeklerde de kadınlarda da dul yazıyor.Bosanma sonrasi bekar yazmaz, dul mul tarih oldu.
Ben bi yere ulasmiyorum, direkt bosandim, bekar yazdi kimlikte. Dahz nasi diyeyimDul yazıyor. Nüfus sistemine doğrudan ulaşan resmi bir sistem kullanıyorum. Erkeklerde de kadınlarda da dul yazıyor.
Çok karışık anlamışsınız.
Kafanız karışık ya da yazı dilinde pek iyi değilsiniz.
Anladığım kadarıyla cevap vereyim. Kayınvalideniz "Sen kendini bekar mı sanıyorsun? O zaman benim oğlum da bekar!" demiş.
Nüfusta boşanma sonrası dul yazacak.
Bu açıdan bekar değilsiniz. Kadın ne manada demiş bilemem.
Baban oğlumu istemeye geldi meselesi çok çirkin. Maalesef ki bu sözleri söyleme kapasitesi olan insanlar gelecekte de fırsat buldukça çirkinleşmeye devam ediyorlar.
Katlanabilir misiniz bilmem?
Bize bir şey sormamışsınız. Sormak zorunda da değilsiniz ama.
Bırakılır çok dedi tepemi attirmasin diye ama inanın babam vazgeç dese geçerim
Bunu önceki konusunda ben de sormuştum cevap vermiyor aslaNikah olmayinca is birakilmiyor mu?
Ne yazdigin hic anlasilmiyor. Tepemi attirmasin diye kim dedi niye dedi? Kasiyerligi birakmak icin niye nikaha ihtiyac var? Konuyu en bastan acik acik yazmak bu kadar zor mu?Bırakılır çok dedi tepemi attirmasin diye ama inanın babam vazgeç dese geçerim
Kasiyerligi neden bıraktım fazla ayak üstünde sabit çalışıyorum müdürlerin toplantı odasını bize temizlettiriyorlar sürekli tehdit şantaj ben mudurlerimi tehdit ettim sizi mahkemeye vereceğim diyeNe yazdigin hic anlasilmiyor. Tepemi attirmasin diye kim dedi niye dedi? Kasiyerligi birakmak icin niye nikaha ihtiyac var? Konuyu en bastan acik acik yazmak bu kadar zor mu?
Haklarimi alabilmek için ve bunu ben birkaç kere yazdım demekki okumamissinizBunu önceki konusunda ben de sormuştum cevap vermiyor asla
Ben konuyu boşanma mevzusunda nafaka alicam diye konu açtım herkes para meraklısı sandı ya ona ithafen açtım tartışmada dava acicam diye kağıt hazırladı 1.5 aydır da aramız buzdolabı gibiBabanı bahane etme. Baban tüm olayları bilmiyordur sen bilse de bilmese de boşan. Bak ben de babama güvendim sonra kendini yakan ben oldum. Babacığım da çok üzüldü sonunda. Bu artık konuna son yazışım.whysodumb yorumu mükemmel, cuk oturmuş bu yorumun üzerine yazılmaması gerekir zaten. Bir insan senin konuları okuyunca bir insan kendine neden bunu yapar? Acaba algıda problem mi var diye soruyor ama sonra devleti nikahla dolandırdığın aklımıza geliyor ve susuyoruz
Konu icerigini hatirlamiyorum. Donup profilinizden bakmadim, aklimda kalani yazdim.Asla ve asla vurmadı önceki konumda yazdigima bakarak yorum yapıyorsanız dikkatli okumamissinizdir
Ya ne alaka hangi hakkı alabilmek için evlenmek gerekir, lafı dolandırıyorsunuz. İşi bırakmak için neden evleniyorsunuz? Çok alakasız iki şey evlilik ve iş yerinden hak almak. Bunu açıklayın. Yazdığınıza göre siz hakkınız olmayan bir şeyi alabilmek için evlenmişsiniz ama ava giderken avlanmışsınız. Sonuçta evli bekar herkes aynı hakka sahip normalde.Haklarimi alabilmek için ve bunu ben birkaç kere yazdım demekki okumamissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?