Allah akıl fikir versin... Artık ne desem bilemiyorum konularınıza. Zaten ne yazdığınız da hiç anlaşılmıyor, olayı diğer kullanıcıların yazdıklarından anladım. Nişanlıyım deseniz de evlisiniz ama adamla birlikte yaşamıyorsunuz. Bunun dini olarak makul bir açıklaması yok, yaşam tarzı olarak da yok. Evlenmeniz tümüyle sizin düşünmeden hareket etmenizle ilgili bahane bulmayın. Neyse evli olsanız da böyle biriyle birlikte yaşamamanız bir avantaj, ayrılıp kurtulun işte. Sen yoluna ben yoluma deseniz büyük dertlerden kurtulursunuz ama sanırım sizde o yürek yok. Kimlikte dul ya da bekar demesi ne fark eder Allah aşkına? Bir kelimelik yazı için bu adamla evli durulmaz, evlenmeye değecek insan sizi anlar. Boşanıyorum yazmışsınız ama boşanmaktan vazgeçtiniz galiba harika tutarlılığınızla.
Devleti dolandırmak için nikah kıymışsınız anladığım kadarıyla (ilk kez duyuyorum bunu), böyle patlamasına pek şaşırmadım. Bu adamla düğün yapıp aynı eve girdiğinizde o kaçtığınız eski işinizde çalışmaktan çok daha yorucu ve zor bir hayatla karşı karşıya kalacaksınız. Bilerek bunu seçiyorsunuz, eşinizi kötülüyorsunuz ama bu kötülüğü bildiğiniz halde devam ettiğinize ve saçma nedenlerle nikah kıydığınıza göre siz de pek iyi değilsiniz. Belki bu açıdan uyumlu olabilirsiniz? Eşinizin evlenilecek biri gibi durmadığını diğer konulara da yazdım, gelinlikti, nişandı, kayınvalideydi, evdi, işti tonla sorununuz var ve hiçbiri çözülmüyor. Bu kafayla çözülmeyecek de. Babanız yola girdik geri dönülmez diyorsa, afedersiniz ama biraz saçmalıyor, sizi bilerek ya da bilmeden ateşlere atıyor. Siz bilirsiniz yani pek dinlemeye niyetiniz yok gibi. Benim vakit öldüresim vardı yazdım.