• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum

Bu adam size vurmamis miydi? Siddete ugrasanjz ne yapardınız diye bir konunuz vardi. Konulariniz cok ilginc ya. Esya almaya gidiyorsunuz kavga, daha ayni eve girmeden tazminat nafaka istiyorsunuz, nisanli mi evli misiniz farkinda degilsiniz. Biz ne yapalim size?
Asla ve asla vurmadı önceki konumda yazdigima bakarak yorum yapıyorsanız dikkatli okumamissinizdir

Konuyu okurken su şarkının nakaratı çaldı kulağımda. 0.58'nci saniye sonrası

Çok karışık anlamışsınız.

Kafanız karışık ya da yazı dilinde pek iyi değilsiniz.

Anladığım kadarıyla cevap vereyim. Kayınvalideniz "Sen kendini bekar mı sanıyorsun? O zaman benim oğlum da bekar!" demiş.

Nüfusta boşanma sonrası dul yazacak.
Bu açıdan bekar değilsiniz. Kadın ne manada demiş bilemem.

Baban oğlumu istemeye geldi meselesi çok çirkin. Maalesef ki bu sözleri söyleme kapasitesi olan insanlar gelecekte de fırsat buldukça çirkinleşmeye devam ediyorlar.

Katlanabilir misiniz bilmem?

Bize bir şey sormamışsınız. Sormak zorunda da değilsiniz ama.

Anladığım kadarıyla cevap vereyim. Kayınvalideniz "Sen kendini bekar mı sanıyorsun? O zaman benim oğlum da bekar!" demiş.

Baban oğlumu istemeye geldi meselesi çok çirkin. Maalesef ki bu sözleri söyleme kapasitesi olan insanlar gelecekte de fırsat buldukça çirkinleşmeye devam ediyorlar.

Bosanma sonrasi bekar yazmaz, dul mul tarih oldu.

Güzel anlatmışsınız sadece boşanma sonrası dul yazılmıyor artık bekar yazılıyor. Eskiden böyle bir uygulama vardı.

Allah akıl fikir versin... Artık ne desem bilemiyorum konularınıza. Zaten ne yazdığınız da hiç anlaşılmıyor, olayı diğer kullanıcıların yazdıklarından anladım. Nişanlıyım deseniz de evlisiniz ama adamla birlikte yaşamıyorsunuz. Bunun dini olarak makul bir açıklaması yok, yaşam tarzı olarak da yok. Evlenmeniz tümüyle sizin düşünmeden hareket etmenizle ilgili bahane bulmayın. Neyse evli olsanız da böyle biriyle birlikte yaşamamanız bir avantaj, ayrılıp kurtulun işte. Sen yoluna ben yoluma deseniz büyük dertlerden kurtulursunuz ama sanırım sizde o yürek yok. Kimlikte dul ya da bekar demesi ne fark eder Allah aşkına? Bir kelimelik yazı için bu adamla evli durulmaz, evlenmeye değecek insan sizi anlar. Boşanıyorum yazmışsınız ama boşanmaktan vazgeçtiniz galiba harika tutarlılığınızla.
Devleti dolandırmak için nikah kıymışsınız anladığım kadarıyla (ilk kez duyuyorum bunu), böyle patlamasına pek şaşırmadım. Bu adamla düğün yapıp aynı eve girdiğinizde o kaçtığınız eski işinizde çalışmaktan çok daha yorucu ve zor bir hayatla karşı karşıya kalacaksınız. Bilerek bunu seçiyorsunuz, eşinizi kötülüyorsunuz ama bu kötülüğü bildiğiniz halde devam ettiğinize ve saçma nedenlerle nikah kıydığınıza göre siz de pek iyi değilsiniz. Belki bu açıdan uyumlu olabilirsiniz? Eşinizin evlenilecek biri gibi durmadığını diğer konulara da yazdım, gelinlikti, nişandı, kayınvalideydi, evdi, işti tonla sorununuz var ve hiçbiri çözülmüyor. Bu kafayla çözülmeyecek de. Babanız yola girdik geri dönülmez diyorsa, afedersiniz ama biraz saçmalıyor, sizi bilerek ya da bilmeden ateşlere atıyor. Siz bilirsiniz yani pek dinlemeye niyetiniz yok gibi. Benim vakit öldüresim vardı yazdım.

Son düzenleme:
Bırakılır çok dedi tepemi attirmasin diye ama inanın babam vazgeç dese geçerim

Babanı bahane etme. Baban tüm olayları bilmiyordur sen bilse de bilmese de boşan. Bak ben de babama güvendim sonra kendini yakan ben oldum. Babacığım da çok üzüldü sonunda. Bu artık konuna son yazışım. whysodumb whysodumb yorumu mükemmel, cuk oturmuş bu yorumun üzerine yazılmaması gerekir zaten. Bir insan senin konuları okuyunca bir insan kendine neden bunu yapar? Acaba algıda problem mi var diye soruyor ama sonra devleti nikahla dolandırdığın aklımıza geliyor ve susuyoruz

Bırakılır çok dedi tepemi attirmasin diye ama inanın babam vazgeç dese geçerim
Ne yazdigin hic anlasilmiyor. Tepemi attirmasin diye kim dedi niye dedi? Kasiyerligi birakmak icin niye nikaha ihtiyac var? Konuyu en bastan acik acik yazmak bu kadar zor mu?

Ne yazdigin hic anlasilmiyor. Tepemi attirmasin diye kim dedi niye dedi? Kasiyerligi birakmak icin niye nikaha ihtiyac var? Konuyu en bastan acik acik yazmak bu kadar zor mu?
Kasiyerligi neden bıraktım fazla ayak üstünde sabit çalışıyorum müdürlerin toplantı odasını bize temizlettiriyorlar sürekli tehdit şantaj ben mudurlerimi tehdit ettim sizi mahkemeye vereceğim diye

Babanı bahane etme. Baban tüm olayları bilmiyordur sen bilse de bilmese de boşan. Bak ben de babama güvendim sonra kendini yakan ben oldum. Babacığım da çok üzüldü sonunda. Bu artık konuna son yazışım. whysodumb whysodumb yorumu mükemmel, cuk oturmuş bu yorumun üzerine yazılmaması gerekir zaten. Bir insan senin konuları okuyunca bir insan kendine neden bunu yapar? Acaba algıda problem mi var diye soruyor ama sonra devleti nikahla dolandırdığın aklımıza geliyor ve susuyoruz
Ben konuyu boşanma mevzusunda nafaka alicam diye konu açtım herkes para meraklısı sandı ya ona ithafen açtım tartışmada dava acicam diye kağıt hazırladı 1.5 aydır da aramız buzdolabı gibi

Haklarimi alabilmek için ve bunu ben birkaç kere yazdım demekki okumamissiniz
Ya ne alaka hangi hakkı alabilmek için evlenmek gerekir, lafı dolandırıyorsunuz. İşi bırakmak için neden evleniyorsunuz? Çok alakasız iki şey evlilik ve iş yerinden hak almak. Bunu açıklayın. Yazdığınıza göre siz hakkınız olmayan bir şeyi alabilmek için evlenmişsiniz ama ava giderken avlanmışsınız. Sonuçta evli bekar herkes aynı hakka sahip normalde.

Back