Boşanıyorum

Burada pek cok kez imam nikahli esim diyen kadinlara “hayir sen evli degilsin o senin sevgilin” yazdim ama ilk defa resmen evli bir kadina “hayir sen nisanli degilsin o senin kocan” yaziyorum.
Boyle baslayan bir evlilikten tabiki hayir gelmez acin davaninizi birsey de talep etmeyin. Bu hirsiniz size zarar veriyor farkinda degilsiniz.

Vay arkadaş herkes beni başkasına yazdığım bale konusundan vurmaya çalışıyor bu konuyla ne alakası var balenin Allah aşkına gidin nerede yorum yaptıysam oradan yorum atin
Oraya da yazdık. Sadece neden törpülesin diye sormuştum da kimseye cevap veremediniz.

Resmi nikah varken ayrıca dini nikaha gerek yok. Diyanetin de fetvası var yani siz evlisiniz dini olarak.

Madem anlaşamayacağınız ortada, niye boşanmıyorsunuz hemen? Masraflarınızı çıkarmak istiyorsanız onun için tazminat davası açın, nişan salonu gibi. Onun için bile ben açmazdım çünkü izin tarafta da hata var.

Tekrar ediyorum, hemen boşanın. O ilişki yürümez. İşleri boşa ilerletmeyin.

İş yerinden para almak için hileye başvurmanız ayrı skandal. Bir nevi de burnunuzdan gelmiş haram para. Belki bu yüzden bile tazminat davası açmazdım boşanırken.

Sanaldan attığınız bir yorum üzerinden size mesaj atan adamla nasıl sevgili olabiliyorsunuz merak ettim? Bazen bir yere yorum yazsam 30-40 tane abaza erkek doluşuyor dm kutuma. Siz oradan hesap edin “nişanlınız yani eşiniz” sizinleyken kaç kişiye mesaj attı hatta ne iltifatlar ne flörtler döndü ortada…

Aynen uzar gider. Kocam babama göndermiyorlar, kaynanam torununa bakmıyor, bizden çıkmıyorlar uzar da uzar

Karı koca olmak nikahla olur ki siz karı koca olmuşsunuz.
Aynı evde yaşamaktan kastınız aranızda cinsellik yaşanmasıysa burda kimseyi ilgilendiren bişey değil üstüne basa basa söylemişsiniz de.
Biz size nasıl yardımcı olalım ki saçma sapan bir yılan hikayesine dönmüş hiç ağırlığınızı koymamışsınız sürekli babanız karşı tarafı yakalamaya görmeye gidiyor onlar gelsin size ya.
Bu saatten sonra da kv değişir mi bilmiyorum evlilikte de mutlu olmazsınız bence bitirin

Ay bi kere de sasirsak be, 3 kelimeyi toparlayamayip bebek yasta ki cocuga dini egitim , bale yerine spor tavsiyeleri vermek falan. Bazen cok uzuluyorum ya. Cok yazasim geldi o yorumu okuyunca da degişen bisey olmaz. Basima bela aldigimla kalirim.
Kendi aldığı dini eğitim de bir halta yaramamış.
Niye ?
Hala kendini nişanlı sanıyor abdvsvsvvs

Tazminat almak için nikah kıymış. Evlenmeden istifa ederse tazminatı alamıyormuş. Bizde de var böyle bir örnek şu an resmi olarak evliler. İş yok güç yok, aynı evde de yaşamıyorlar. Evliliği de oyuncak ettiler

Para almis ama huzur alamamis iste cok zeki zannediyorlar kendilerini. Bosanmamak icin hala direniyor. Kendini iyice kotu duruma sokacak ayni eve girdikten sonra haberi yok. Ne desek bos boylesine. Arada konu acip bizi sinir ettigiyle kalacak yinr.

Hanfendi aynı evde haziran a kadar bulunmayacagiz bu yüzden nişanlım diyorum hemen karı koca olmak için resmi nikah yapmadık.
Ablacım sen okuduğunu anlayamıyor musun?
Resmi nikahın var mı? Var. O zaman karı kocasınız bitti gitti. Şu saçma salak adetleri bi bırakın, siz evlisiniz artık. Resmi nikah varsa dini nikaha da gerek yok diye biliyorum.
Valla deliriyorum, Allah oğlan tarafına sabır versin böyle bir şeyi 50 defa anlatmak zorunda mı insanlar sana?

Hayatın da 5 şehir gormediysen benim suçum ne kuzum
Öyle birşey mi demiş?
Afyon… denizli…. Koca… yok nişanlı…. Kv….. babam….. Ankara…
Böyle saçma düzlemde ilerlerse konunuz hem buraya maskara olursunuz hemde linç edilirsiniz. Valla haklılar, daha 1 dk aynı evde yaşamadığın adamdan ne hakla tazminat nafaka isteyebilirsin sen?

Çok enterasan bi insansınız gerçekten. Madem iş yerinden memnun değilsin çık git ne diye nikah kıyıyorsun. 3-5 kuruş için şuan saçma sapan bi ilişki yaşıyorsun. Evli misiniz ,nişanlı mı ,ayrılıyo musunuz evleniyo musunuz belli de değil. Şimdi boşanmak içinde tazminat istersiniz adamdan.
Örflerine bağlı insanlar böyle gidip direk nikah kıymazlar. Çocuk oyuncağı etmişsiniz yazık

Ayni evin icine girince duzelecek zannetmeyin. Ne esinize ne annesine ne size sihirli degnek degmicek. Nisandan nikaha gecince bunlari yasadiniz nasilsa ayrilamaz diye dusunduler. Nikahtan ayni eve gecince ustune cocuk olunca neler yasarsiniz hic dusunmediniz mi? Adim bosandi olcak diye mi korkuyosunuz. Bi iki cocukla bosaninca keske o zaman bosansaydim diyeceksiniz. Ikiniz de toksik insanlarsiniz. Birbirinize yarardan cok zarar veriyosunuz. O yuzden nerde birakilmasi gerektigini.gormelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…