• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum

sosyal medya üzerinden salak salak dm'ler atan herifler acaba hiç "düşürebiliyor mu" diye merak ediyordum. kadınlar kulübü sağolsun, sapık diye engellediğim tiplerin önüne gelene yazma cesaretini nereden aldığını görmüş oldum. kesin bi de şey demiştir: "herkese yazmıyorum, sen ilgimi çektin, görünce vuruldum."

ayrıca baştan aşağı saçma sapan bir hikaye, zaten aynı evde bile yaşamadığınız yüzünü ayda yılda bir gördüğünüz adamdan bu ayrılmama ısrarı nedir anlamıyorum. ulan ne erkekler var be, ne kadar vazgeçilme müthiş yaratıklar. bize denk gelmiyor böylesi.

Konu sahibi durumun aynı şey. Marketten hep duyduğun pahalı bir şeyi almissin güzel çıkar umuduyla. Yemişsin, igrenmissin tadından..hatta mideni bozmussun. Hala daha 'ama aldık bir kere,atamam' diyip o iğrenç şeyi yemeye devam ediyorsun,sonunda belki hastanelik olacağını bile bile .
Gerçekten evlensen de bu aileyle mutlu olamayacak,elinde çocukla boşanscaksin zaten cileni çektikten sonra. O kadar bekleyene kadar simdi bosan, kurtul. Bir kere yanlış karar verdin diye tüm çileyi çekmeli misin?

Yorumum boşanmandan yana. Siz birarada yasamıştınız. Sen 1+1 ev istemiştin. O konu değil mi bu ya

Hatta erkek misin diyenler oldu. Açtığım konulardan dolayı.Nisanliyim ama resmi nikahlı olarak.Nisanlim diye hitap etmek istiyorum.O İzmir'de Ben Ankara'dayim.Biz İnternette Tanıştık Şöyle Oldu.Yorum Yaptığım Yerde Beni Görüyor Dm' den Mesaj Atıyor.Sonra Tanıştık.İlk Başta Tedirgindim.Ankara'ya 1.5 aylık sevgiliyken geldi.Ben Aydın a gittim babamla.Gecen sene oraya geldi görüştük.Sevgiliyken Babam öğrendi İzmir e tanışmayı gitti.İnanin sevgiliyken mutluyduk.Aileler katıldı.Ozellikle kv min birkaç yalanını yakaladım.Nisandan sonra sevemedim.Nisanlim boşanma dilekçesi izin özür diledi.Affettim neyse demek istediğim şu nafaka derdinde üzüntüden konu açtım.Cunku İzmir e ziyarete gitmiştik.Denizli de kavga çıktı akrabama uğradım.Ertesi günde Afyon üzerinden Ankara ya dönerken dilekçe attı.Ki ben neden evlerinde tepki göstermediğini yolda gosterdigini defalarca yüzüne vurdum.Pisman olduğunu söyledi.Fakat kv nişanlım dilekçe hazırladıktan sonra bana sen kendini bekar mi saniyosun benim oğlumda bekar o zaman dedi.Baban istemeye geldi oğlumu.Ben değil dedi.Bunu boşanma dilekçesinden 1 2 gün sonra söyledi.Nisanlimla tartıştım bunu.Bugun de babam sordu babama verdiği cevap kv min ben gelinime saka yapamayacak miyim oldu.Siz bunu şaka anlarmisiniz.Babam araştırmaya gitti.İzmir e ve sonrasında bizi çaya davet ettiler.Evlerine babamda İzmir uzak dedi.Ankara 'ya isteme nisan normalde ayrı günlerde yapılır.Tek günde yaptık.Kv çok yalan söylüyor.Babam ağızlarının payını verdi.Bosanma dilekçesi üzerinden 1.5 ay geçti canıma okuyordu.Eline koz aldığını düşündü kv.Babamda kibar medeni şekilde lafını giydirdi.Susturdu kv yi.

Nikah yaptım sebebi şöyle haziran da nisan oldu gene nişanlım teklif ve ısrar etti.Benim çalıştığım yerde kasiyerim ve kesinlikle oturmak yasak kasa dışına cikamiyorsunuz kasa yoğun bırakın ayağımın sismesini üstüne basamiyordum.Baska sorunlar mobbing e ugruyordum ki.Nisanlim teklif etti.Mahkeme ile uğraşacağına nikah olsun dedi.Ve ikimizde pişman olduk sonuçları ağır oldu. Karı koca hayatı yasamiyoruz imam nikahimiz yok ve düğünümüze daha var özellikle benim ailem daha baskın muhafazakar ve orflere bagli aile o yüzden beraber yaşamiyoruz daha
Kaç kere diyeceğiz, bu evlilikten hayır gelmez, eninde sonunda boşanacaksın...

Siz nikahı işten nikah nedeniyle ayrilayim da işsizlik maaşı alıyım diye mi yaptınız ,ben yanlış mı anladım. Üç kuruş için böyle bir işe girmissiniz. Her türlü elinizde patlamış.

Yani internette tanışıp , birde koşa koşa nikah kiymak için aklınızı peynir ekmekle yemiş olmanız lazım.babaniz neden bu akıl tutulmasina izin vermiş anlamadım.

O İzmir Ben Ankaradayim Haziranda İzmir e yerlesicem

Başlık boşanıyorum şimdi bunu diyorsunuz. İlk önce linç yapmayın dediniz Allah aşkına kendinize neden bunu yapıyorsunuz? Bu kadar mı sevgisiz büyüdünüz kendinize güveniniz yok, hayattan hiç beklentiniz birisini sizi gerçekten seveceğine inancınız yok? Adam günde 100 kişiye dmden yürümüş eli yüzü düzgün güzel bir tek siz dönmüşsünüz kandırılmışsınız. Nedir büyülendiniz mi?

Kız bir ayda 6-7 konu açmışsın hepsi birbirinden korkunç dolandırıcı saçma sapan insanlarla berabersin evlilik ortamı aile ortamı gerçekleşmii avukata sor iptal oluyorsa nikah iptali olmuyorsa da boşanma ile kurtul.
Bundan daha önce konu açmıştım.Esimin annesi sunu almanız gerekiyor bunu almanız gerekiyor dedi ve kendisi de almak istemedi karşılığı olanları ben eşimle ikinci kez kavga ettim rest çekti isteyen gelsin hesabı birkaç gün konuşmayalım dedim.3 gündür konusmuyoruz.Kahve story si attım.Koyde dağda yürürken nispet sayılacak şeyler değildi pek. Kuzenim istedi kahve story sini. Eşim 18 aydır tanıyorum ailesi ile pek fotoğraf paylaştığını görmedim.Benimle birlikteyken.Daha önce paylastigi resimler var.
Kv nin doğum günü bugün hediyemi erken gönderdim.Kaynana tşk için aradı laf sokarak düğün konusuna geçti kutlamadim.Esimle kavga ettik.Oda bugün wp a annesi ve kardeşleriyle doğum günü fotosu atmış sinir oldum.Ben annesini tatlı dille uyarsın istiyorum.Bagirarak kavga edip tekrar bana kötü gözle bakıyorlar.Bu adama nasıl davranmalıyim ?

Ben 29 yaşındayim 26 yaşımda iken annem engel oldu biriyle evlenmemem üzüldüm ama sonra iyiki olmamış dedim 2 sene sonra annem vefat etti 3 ay sonra biriyle tanıştım baktım efendi düzgün sadece gecmisten gelen sıkıntılari var.Neyse biz babam sorun çıkarmadı bu sene nisanimiz oldu geçen ay işten çıkmak için resmi nikah yaptık isyerim ağırdı ama varya o kadar pismanimki Nisan'da konuşulmasına rağmen herşey ortak alınsın istiyorlar kendi bildiklerinden sasmiyorlar teyzem kız tarafının adetlerine uyulur diyor inadım inatlar ben tek çocuğum eşimde baba yok heralde kendilerince maddi durumları iyi gördüler bende düşündüm ama nisan atmak ta kolay değil ailenle oturup bir karara var

Hani burada nafaka ile ilgili konu açmıştım linç yemiştim.Ama niyetim nafaka değil hirsti sonra olaylar şu şekilde gelişti nisanliyken resmi nikah asla önermiyorum bizi manevi açıdan yordu.Bunu nişanlımla barıştık oda söyledi kavgalarimiz benim hatam birazda tahammulsuzlugumden oldu nişanlımın annesi teyzesi ve kızkardeşi ağır eleştirilere maruz kaldım.Onlari uyardım sen aramadan konusmucaklar diyo ama ben gorusmeme taraftarı değilim sadece bazı şeylerden rahatsız olduğumu söyledim nişanlım bu arada babasını yeni kaybetti onun psikolojisi de bu yüzden bozuk anne ve baba boşanmış baba eziyet vs. O yüzden babasına soğuktu üzüldüğünü kabullenemiyor.Bana dedigi su oldu düğüne kadar yanımda yasa imam nikahı da olsun dedi kabul etmedim bu sefer madem İslam hukuku düğüne kadar gorusmucez dedi annemden haberlesicez diyor.Bu insanla nasıl konusabilirim.Ayrilmayi da düşündüm ama hersey bu ayın başında gelişti ve ben neye uğradığını şaşırdım hastalandım paniklemeye kaygı bozukluğu yaşamaya başladım sürekli kafamda senaryolar kurup ağlıyorum mümkün olduğunca telefon kullanmayı da azaltmaya çalışıyorum çünkü depresyona giriyorum.

Onlarda düğün masrafları yarı yarıya karsilanirmis kaynanam çok tehlikeli kadın ben tek çocuğum diye babamın üstüne yıkmaya çalışıyor huzursuzluk çıkardılar boşanma seviyesine geldik onlar yüzünden bende soğuk davranıyorum

Nişanlımla sevgiliyken ve nisanlaninca gayet güzel bir ilişkimiz oldu.Cogu kişi bizi kisikandi.Gel gelelim düğün yaklaştı ve tamamen onun ailesinden çok az bizdende sorun var bana karşı soğuk mesafeli davranıyor kavga etmeyelim diye nişanlım düğünüme çok az kaldı afedersiniz benim bu adamla bırakın gerdeğe girmeyi sarılmak bile istemiyorum bunu yüzüne de söyledim.Ben sana soğuk davraniyorsam nedenini düşün diyor.Ben seni beklerim diyor ama ben sanki onu cezalandirmak ister gibi onunla yatmak istemiyorum ve evlilikte cinselligin önemli olduğunu biliyorum ve onunla ilişkiye girmezsem intikam hırsından nasil olur ? Kafam allak bullak yardım edin.Akil fikir verin.

Nisandan önce oturun en ince detayına kadar konusun ben aylardır sıkıntı yaşıyorum nişanlıyım sürekli kavga gürültü oluyor bu konulardan

Back