Boşanıyorum

Biliyorum TC de evliyim ama pişman evli

Bana böyle yorumlarla gelin eleştiriye açığım haksız değilsiniz

Ay bi kere de sasirsak be, 3 kelimeyi toparlayamayip bebek yasta ki cocuga dini egitim , bale yerine spor tavsiyeleri vermek falan. Bazen cok uzuluyorum ya. Cok yazasim geldi o yorumu okuyunca da degişen bisey olmaz. Basima bela aldigimla kalirim.
Herkesin hayat tarzı farkli isterseniz aciklayim neden karşı oldugumu

Sizi niye linçliyorlar o kısmı anlamadık. Linçlenecek bir zihniyetiniz var evet ama bu yazdıklarınızla alakalı değil.
Vay arkadaş herkes beni başkasına yazdığım bale konusundan vurmaya çalışıyor bu konuyla ne alakası var balenin Allah aşkına gidin nerede yorum yaptıysam oradan yorum atin

Bu bahsi geçen olay 1.5 ay önce şaşırdım bekledim daha sonra zamanla özür diledi hani öyle bağlar kopuktu zaten

Normal olarak isten istifa etmek varken bir sene oncesinden nikah kiymak tam bir sacmalik. Siz mobbing icin felan nikah kiymadiniz oyle olsa direk istifa ederdiniz para aldiniz sanirim is yerinden nikah kiyip ayrilarak. Hadi siz dusunemediniz ailenizden kimsede mi yapmayin nisanlilik zaten tanima sureci birsey olursa ayrilamazsiniz demedi? Bizim ulkede niye nisanlaninca illa evlenmek zorunda hissediliyor? Buradaki herkes bosan dese bile umrunda olmicak neden hala konu aciyorsun bekledigin cevap ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…